şubat ta tüp bebek:)

aayy Rabbim korusun senii.. inş kötü bişey yoktur bitanemm.. belki geç döllenme olmuştr... eşinde bi problm yoktu demi

aayy Rabbim korusun senii.. inş kötü bişey yoktur bitanemm.. belki geç döllenme olmuştr... eşinde bi problm yoktu demi

bizim morfploji bide ileri hızlı sayımız düşük canım
ne olduğunu hiç öğrenemedim bide gittiğim özel hastaneydi

benim herüf hayla gelmedi :) birasdan geliiirrr.... bende yarına mevlid programı ayarlıyorummm....
hanımları hüngürdetmem lazım ama nasııılll?

iyi akşamlar hatunlar ben geldim.....
nasılsınız canlar.....

şu can özümle evleneli falan zaman oldu dionuz yaaa...... onu nasıl nerden yapıonuuuzzz

canım yukarda kullanıcı kontrol paneli var oraya tıkla sonra profil ayarları çıkyo....
ordan hitap şekliniz düğün tarihiniz falan yazıyo ordan oluyo çook basit.....

hoşgeldin canım allahım inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşturur
sizde sorun neydi kuzum

amin canım hepimiz inşallah hayırlısıyla kavuşuruz.. çikolata kistinden ameliyat olmuştum bekarken kaç yıl sonra tekrardan oldu eylülde laparoskopi ameliyatı oldum drum daha erken diyordu ama sabrsız olduğumu görünce tamam yapalım dedi :) inşallah bi sorun olmazda sizin sorun neydi? ayrıca bilen varsa transfer günü narkoz veriliyor mu?

yumurta toplamada veriliyo narkoz
transferde değil canım......

evet canm verilio... anestezi altnda alınıoms

yumurta toplamada veriliyo narkoz
transferde değil canım......

saol canım bugün duydum bizim bi tanıdık yaptırmıştıda transfer yapılan birinin bağırdığını falan duymuş narkoz istemiş. çok ağrı çekiliyor mu diye düşündüm bende?

saol canım bugün duydum bizim bi tanıdık yaptırmıştıda transfer yapılan birinin bağırdığını falan duymuş narkoz istemiş. çok ağrı çekiliyor mu diye düşündüm bende?

yok cxanım onlar abartı transfer bi muayane gibi bişey......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…