- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
aayy Rabbim korusun senii.. inş kötü bişey yoktur bitanemm.. belki geç döllenme olmuştr... eşinde bi problm yoktu demi
neyse kızlar ben kaçtım kocişime yemek yapmam lazım
burdayım cnm kocacım geldi:)tv izlioz:)nerdesiniz yahuu
iyi akşamlar hatunlarben geldim.....
nasılsınızcanlar.....
iyi akşamlar hatunlarben geldim.....
nasılsınızcanlar.....
şu can özümle evleneli falan zaman oldu dionuz yaaa...... onu nasıl nerden yapıonuuuzzz
hoşgeldin canım allahım inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşturur
sizde sorun neydi kuzum
amin canım hepimiz inşallah hayırlısıyla kavuşuruz.. çikolata kistinden ameliyat olmuştum bekarken kaç yıl sonra tekrardan oldu eylülde laparoskopi ameliyatı oldum drum daha erken diyordu ama sabrsız olduğumu görünce tamam yapalım dedi :) inşallah bi sorun olmazdasizin sorun neydi? ayrıca bilen varsa transfer günü narkoz veriliyor mu?
amin canım hepimiz inşallah hayırlısıyla kavuşuruz.. çikolata kistinden ameliyat olmuştum bekarken kaç yıl sonra tekrardan oldu eylülde laparoskopi ameliyatı oldum drum daha erken diyordu ama sabrsız olduğumu görünce tamam yapalım dedi :) inşallah bi sorun olmazdasizin sorun neydi? ayrıca bilen varsa transfer günü narkoz veriliyor mu?
yumurta toplamada veriliyo narkoz
transferde değil canım......
buldun mu canım evlilik tablosunu nasıl yapacağını......:26:evet canm verilio... anestezi altnda alınıoms
saol canım bugün duydum bizim bi tanıdık yaptırmıştıda transfer yapılan birinin bağırdığını falan duymuş narkoz istemiş. çok ağrı çekiliyor mu diye düşündüm bende?
ben bilmiomkiiiiiiiiiiiiii:)şu can özümle evleneli falan zaman oldu dionuz yaaa...... onu nasıl nerden yapıonuuuzzz
yok cxanım onlar abartı transfer bi muayane gibi bişey......
ben de çok esniyorumben bilmiomkiiiiiiiiiiiiii:)
sana bişe soracam ben namaz kılarken neden bukadar çok esniyorum şeytanmı geliyor nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?