yerim seni şekerrrrrrrrrr:)şaka yaptım ben :) ahahhahahhahah ben davul gibi olurum ya ben başlayabilirsem tedaviye yaşayıp görecegiz ama:))deliler sizi fatoşum senide görecez yakındaa nasıl oluyomuş karnında kocaman kocaman 18 yumurtanın baskısııı. hıh
yerim seni şekerrrrrrrrrr:)şaka yaptım ben :) ahahhahahhahah ben davul gibi olurum ya ben başlayabilirsem tedaviye yaşayıp görecegiz ama:))
sabret canım yarın sabah alınacak rahatlayacaksın inşallah
yediklerine içtiklerinede dikkat et nette araştır ne yemelisin transferden sonra protein alman şartinşallah canım benim...
evet melegim gercekten ben bile heyecanlıyımnihallllllllll canım aklımız ksadece sende tekyürek olduk kız senin için.......
fatoşum inş senin içinde heyecanlanıcaz az kaldı.......evet melegim gercekten ben bile heyecanlıyım
sende iyiki varsın canımızsın:)doguma gidecegin günleride böyle bekleriz inşallahhhhh:)hatta ben gelirim doguma :)fatoşummm meleğimmm iyiki varsınız...
HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
1. MNG2010--------TEDAVİSİ BAŞLADI----------
2. fdmaydn--------az kaldı:)başlayacak:)-------
3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------
4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------
5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------
6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)--------
7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------
8. narinecem--------TRANSFERİNİ BEKLİYOR-----
9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------
10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------
11.umutluyum_ben---az kaldı:)başlayacak:)-------
12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------
amin canım bende hala olmadımCANIMMMMM beni Listeye eklediğin için sana çok çok çoooooookkkk teşekkür ederim bügün yarın adet olup rahim filmi ve doktora gidecem lakinnnn henüz adet olmadım hemen olmak istiyorummm, bir an önce tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum heycanlıyım..... adım adım gidiyoruz rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın inş.
amin canım bende hala olmadım
aminnnnn canım amingercekten üzücü durum hiç bir ay bu denli adet olma isteğim olmamıştı ikimizde en kısa zamanda adet olur ve hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlarız...
Bu topikte tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlar inşallah en güzel haberi bizlerle paylaşırlar....
allah razı olsun canım benimsa caanlar. . .nasılsınız? Bugun hepımız ıcın dua ettık. . .Rabbım tez zamanda evlatlarımızı versın kucagımıza ınsaallah . . .
canımız ablamız allah razı olsun hayırlı kandiller olsunkandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah , hepinizi çok seven ablanız
amin canım hepimiz inşallah hayırlısıyla kavuşuruz.. çikolata kistinden ameliyat olmuştum bekarken kaç yıl sonra tekrardan oldu eylülde laparoskopi ameliyatı oldum drum daha erken diyordu ama sabrsız olduğumu görünce tamam yapalım dedi :) inşallah bi sorun olmazdasizin sorun neydi? ayrıca bilen varsa transfer günü narkoz veriliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?