şubat ta tüp bebek:)

deliler sizi fatoşum senide görecez yakındaa nasıl oluyomuş karnında kocaman kocaman 18 yumurtanın baskısııı. hıh
yerim seni şekerrrrrrrrrr:)şaka yaptım ben :) ahahhahahhahah ben davul gibi olurum ya ben başlayabilirsem tedaviye yaşayıp görecegiz ama:))

sabret canım yarın sabah alınacak rahatlayacaksın inşallah

nihallllllllll canım aklımız ksadece sende tek yürek olduk kız senin için.......

bunlar NMG2010 İÇİN kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

dualarımız seninle canımmmmmmmmmm
az kaldı büyük güneeeeeeee................

yaaa canım arkadaşlarım benim çokk duygulandım ya çok tşk ederim .canlarım benimn ben sizi çokk seviyorum

sıpalar sizi hüngür hüngür ağlattınız beni. canım arkadaşlarım Rabbim bu cabalarımızı boşa çıkartmasın bu mübarek günde dualarımızı geri çevirmesin...

CANIMMMMM beni Listeye eklediğin için sana çok çok çoooooookkkk teşekkür ederim bügün yarın adet olup rahim filmi ve doktora gidecem lakinnnn henüz adet olmadım hemen olmak istiyorummm, bir an önce tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum heycanlıyım..... adım adım gidiyoruz rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın inş.

amin canım bende hala olmadım

amin canım bende hala olmadım

gercekten üzücü durum hiç bir ay bu denli adet olma isteğim olmamıştı ikimizde en kısa zamanda adet olur ve hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlarız...

Bu topikte tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlar inşallah en güzel haberi bizlerle paylaşırlar....

aminnnnn canım amin

sa caanlar. . .nasılsınız? Bugun hepımız ıcın dua ettık. . .Rabbım tez zamanda evlatlarımızı versın kucagımıza ınsaallah . . .

kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah , hepinizi çok seven ablanız

sa bacılar kandiliniz mübarek olsun Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah

bizim sorun eşimde kuzum morfoloji ve ileri hızlı sayımız düşük fıstığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…