• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

yabana bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk daha adet olamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm offfffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kız aklıma ne geldi ablamın görümcesinin bebekte kanda çıkmamıştı acep seninkide öylemiki :34::34:

benle ılgılenen hemsıreyı zırt pırt arıyorum, ustune para verecek gıt nerde taktırırsan taktır tupu dıye :) zaaaa

oda olacak kuzum ne diyim inşallah en kısa zamanda adet olursun
artık gelsin kırmızılar demi yaaaaaa:53::53::53::53:

gelsin artık ya valla kafayı yiyecegim offfffff

benle ılgılenen hemsıreyı zırt pırt arıyorum, ustune para verecek gıt nerde taktırırsan taktır tupu dıye :) zaaaa
ara ya ne olacak işleri bu onlar alışkındır
kız aklıma ne geldi ablamın görümcesinin bebekte kanda çıkmamıştı acep seninkide öylemiki :34::34:
bilmem ama zannetmiyorum kanda çıkmaması diye birşey duymadım ben

ankarada yaptrym ben. . .fatıh unı de. . .gel kırmızı geeelll geeell geeell :-p

gelsin artık ya valla kafayı yiyecegim offfffff

ara ya ne olacak işleri bu onlar alışkındır

bilmem ama zannetmiyorum kanda çıkmaması diye birşey duymadım ben

tatlım ben duydum bi abla vardı menapoz tedavisi gören sürekli testler yapılıyodu ama kanda çıkmamıştı hamileliği geliniyle beraber doğurmuştu :51::51::51:

peygamber efendimizle alakalı sizi çok etkileyen bi yazı bi şiir yada başka bişey varmı kıslaarr? yarın için

anaaaaammmm... heyecan bastı beni deee :) inş bebeişin vardır kıısss
kasmayın la beniiiiiiiiiiiiii zaten kasıgın tekiyim heyecan yaptırmayın ortada bir gerçek var ben kan testi yaptım hamile değilim ayrıca söktürü kullandım bir umut bile yok ölesine yap deyince tamam dedim bir beklentim yok yani ne olur böle düşünmeyin benide üzmeyin yani ben alıştım olmamasınada sizi üzmek istemem

kasmayın la beniiiiiiiiiiiiii zaten kasıgın tekiyim heyecan yaptırmayın ortada bir gerçek var ben kan testi yaptım hamile değilim ayrıca söktürü kullandım bir umut bile yok ölesine yap deyince tamam dedim bir beklentim yok yani ne olur böle düşünmeyin benide üzmeyin yani ben alıştım olmamasınada sizi üzmek istemem

ya ne bilim geciksinde hadi 3 5 gün seninki fazla insanın aklına geliyo ister istemez hayırlısı canım ya:34::34::34::34:

benm de bi arkdşm 1ay adet olmadı.. doktor bişey dememş başka doktora gtmş sen hamile kalmş bebeiğini de düşürmşsn demiş.. nası oluyo bu iş.. nasıl anlamaz ınsan?

benm de bi arkdşm 1ay adet olmadı.. doktor bişey dememş başka doktora gtmş sen hamile kalmş bebeiğini de düşürmşsn demiş.. nası oluyo bu iş.. nasıl anlamaz ınsan?

sürekli olacakmışım gibi agrı giriyor sonra geçiyor deli oldum

bendede bi zaman buna benzer bi sıkıntı oldu kanama 1 buçuk ay kesilmedi doktora gittim seç beğen al oda olabilir buda olbilir düşükte yapmış olbilirsin dedi test falan yok ne olduğunu bilemedim :44::44::44::44:

Back