- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
buldun mu canım evlilik tablosunu nasıl yapacağını......:26:
:26:
yapmışsın kız aferin sana......evet canm verilio... anestezi altnda alınıoms
ben de çok esniyorum......
namaz bitince de uyku falan kalmıyo.....
anammm bende denedim olmadı ayrıntılı anlatın heleyapmışsın kız aferin sana......
aynen meleğimmmmmmm agzım ayrılıyor esnemekten duayı unutuyorum valla
anammm bende denedim olmadı ayrıntılı anlatın hele
fatoşum sende yap şu evlilik :123::123:tablosun dan bitane......
beceremedim valla:)ahahahhahahfatoşum sende yap şu evlilik :123::123:tablosun dan bitane......
yaptım yaptım olduuuuuuuuuuuuuuuuuu:)kullanıcı kontrol panelinme gir sonra profil ayarlarında hitap şekliniz düğün tarihinizden ayarla.....:26:
günaydınnn kızlar nasılsınız. ben artık duramıyorum gece hiç uyuyamadım kasıklarım çok rahatsız ediyor adım atarken bile zorlanıyorum.
tüm dualarım sizin için evlat sahibi olmak isteyen herkeze rabbim bu eşsiz sevgiyi tattırır inşallah
günaydınnn kızlar nasılsınız. ben artık duramıyorum gece hiç uyuyamadım kasıklarım çok rahatsız ediyor adım atarken bile zorlanıyorum.
dikkat et beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)hızlı hareket etme iki tane yumurtayı taşıyamıyosun yigenimi nasıl taşıycan:)
öyleymiş kıyamam diyor zaten dogumu yaklaşan kadınlar gibi agarım diyeşaka bi yanada gerçektençok zor oluyo iğneleri yedikçe kasıklara baskı oluyo.......
hep sancı var agrı oluyor ama gelmiyor kaçıyor:))fatoşum sende hiç belirtiyokmu.....gelen giden.....
dikkat et beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)hızlı hareket etme iki tane yumurtayı taşıyamıyosun yigenimi nasıl taşıycan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?