şubat ta tüp bebek:)

iyi uykular canlar ben kaçar
bol bebişlirüyalar......

fatoşum sende yap şu evlilik :123::123:tablosun dan bitane......

aynen meleğimmmmmmm agzım ayrılıyor esnemekten duayı unutuyorum valla

anammm bende denedim olmadı ayrıntılı anlatın hele

kullanıcı kontrol panelinme gir sonra profil ayarlarında hitap şekliniz düğün tarihinizden ayarla.....:26:

tüm dualarım sizin için evlat sahibi olmak isteyen herkeze rabbim bu eşsiz sevgiyi tattırır inşallah

günaydınnn kızlar nasılsınız. ben artık duramıyorum gece hiç uyuyamadım kasıklarım çok rahatsız ediyor adım atarken bile zorlanıyorum.

günaydınnn kızlar nasılsınız. ben artık duramıyorum gece hiç uyuyamadım kasıklarım çok rahatsız ediyor adım atarken bile zorlanıyorum.

canım.....
hadi bakalım az kaldı inş...mutluluğa korkma sakın stres yapma rabbim ol derse olur canım.....
çokkk dua et bu gece.....

dikkat et beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)hızlı hareket etme iki tane yumurtayı taşıyamıyosun yigenimi nasıl taşıycan:)

dikkat et beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)hızlı hareket etme iki tane yumurtayı taşıyamıyosun yigenimi nasıl taşıycan:)

deme canım iki yumurtayı taşıyamıyo bu nazlı koca bebişi nasıl taşıyacak acep:26::26::44::44:

şaka bi yanada gerçektençok zor oluyo iğneleri yedikçe kasıklara baskı oluyo.......

fatoşum sende hiç belirti yokmu.....gelen giden.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…