yabana bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk daha adet olamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm offfffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
benle ılgılenen hemsıreyı zırt pırt arıyorum, ustune para verecek gıt nerde taktırırsan taktır tupu dıye :) zaaaa
oda olacak kuzum ne diyim inşallah en kısa zamanda adet olursun
artık gelsin kırmızılar demi yaaaaaa
ara ya ne olacak işleri bu onlar alışkındırbenle ılgılenen hemsıreyı zırt pırt arıyorum, ustune para verecek gıt nerde taktırırsan taktır tupu dıye :) zaaaa
bilmem ama zannetmiyorum kanda çıkmaması diye birşey duymadım benkız aklıma ne geldi ablamın görümcesinin bebekte kanda çıkmamıştı acep seninkide öylemiki
ankarada yaptrym ben. . .fatıh unı de. . .gel kırmızı geeelll geeell geeell
gelsin artık ya valla kafayı yiyecegim offfffff
ara ya ne olacak işleri bu onlar alışkındır
bilmem ama zannetmiyorum kanda çıkmaması diye birşey duymadım ben
eşime söyledim gelirken idrar testi alacak eczaneden bir bakalımtatlım ben duydum bi abla vardı menapoz tedavisi gören sürekli testler yapılıyodu ama kanda çıkmamıştı hamileliği geliniyle beraber doğurmuştu
eşime söyledim gelirken idrar testi alacak eczaneden bir bakalım
anammm sende bizdensin cozutuğum benim
eşime söyledim gelirken idrar testi alacak eczaneden bir bakalım
belli olmaz bu işler canım ya inşallah hamilesindir sonucu söylersin dimi
kasmayın la beniiiiiiiiiiiiii zaten kasıgın tekiyim heyecan yaptırmayın ortada bir gerçek var ben kan testi yaptım hamile değilim ayrıca söktürü kullandım bir umut bile yok ölesine yap deyince tamam dedim bir beklentim yok yani ne olur böle düşünmeyin benide üzmeyin yani ben alıştım olmamasınada sizi üzmek istememanaaaaammmm... heyecan bastı beni deee :) inş bebeişin vardır kıısss
kasmayın la beniiiiiiiiiiiiii zaten kasıgın tekiyim heyecan yaptırmayın ortada bir gerçek var ben kan testi yaptım hamile değilim ayrıca söktürü kullandım bir umut bile yok ölesine yap deyince tamam dedim bir beklentim yok yani ne olur böle düşünmeyin benide üzmeyin yani ben alıştım olmamasınada sizi üzmek istemem
benm de bi arkdşm 1ay adet olmadı.. doktor bişey dememş başka doktora gtmş sen hamile kalmş bebeiğini de düşürmşsn demiş.. nası oluyo bu iş.. nasıl anlamaz ınsan?
sürekli olacakmışım gibi agrı giriyor sonra geçiyor deli oldum
yarında olmazsam gidicem cnm yeter artık bunaldımmmmmmmmdoktora gittin mi? Allah muhafaza bi sıkıntı olmasın canm yaaa
benm de bi arkdşm 1ay adet olmadı.. doktor bişey dememş başka doktora gtmş sen hamile kalmş bebeiğini de düşürmşsn demiş.. nası oluyo bu iş.. nasıl anlamaz ınsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?