şubat ta tüp bebek:)

kız bebıslerın ne gızlı kapaklı geldı fatos:nazar:
ıkız oldukları halde 7. gunde ıdrarda bıle cıkmadılar :1::1::1:

demekkı ıdrar gercekten cok yanıltıcı
tabiki idrar yanıltıcı kişinin genetiğiyle alakalı demekki benim idrara geç geçiyor degerlerim bazılarınbın ilk günde geçiyor

amin canım inş.. bu uzun yolda sana kolaylıklar diliyorum bacım, tabi bizede bool dualarını bekliyorum.. :34:
saol canım benim tabi dua edecem sizler için

tabiki idrar yanıltıcı kişinin genetiğiyle alakalı demekki benim idrara geç geçiyor degerlerim bazılarınbın ilk günde geçiyor

saol canım benim tabi dua edecem sizler için

aman da amaaaaannnn :) hamılelık takvımı de yaparmııııışş. . Yesinleeerrr :)

aman da amaaaaannnn :) hamılelık takvımı de yaparmııııışş. . Yesinleeerrr :)
:)ay ne güzel ya rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah içim kıpır kıpır hala inanamıyorum rabbim tamamına erdirsin kalp atışlarını duyarım inşallahhhhhhhhhh

kontrolum yarın oğleden sonra bakalım arkadasla gıdıcem yıne oyle gorunce ben geleyım senle hastaneye demeye basladı Allahım (c.c) herseyın hayırlısını versın sureklı oyle dua edıyorum rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın

Efsun tedavinin kaçıncı gunundesin bide yumoslarin boyutu ne

benım 5. Gun embrıyosu ya kızlar. . 10. Gun yanı haftaya bugunyapsam kanda cıkarmı hamıle olup olmadıgımmm?

:)ay ne güzel ya rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah içim kıpır kıpır hala inanamıyorum rabbim tamamına erdirsin kalp atışlarını duyarım inşallahhhhhhhhhh
ah arkadaşım hamilelik takviminde pek yakışmış allah bizede nasip etsin bu takvimden......

sen nasılsın nasıl gidiyo bebiş çalışmaları:9:

nasıl gıtsın bıtanemmm ısde 9 subatta rengl oldum 14 subatta bıttı sogan suyu ıcmeye basladmm bakalım calısmalara devammm ne olurcak sonu bılemıyorummm bırde adet duzensılıgı va r var bende tatlım hatta adet sancılarıma varana kadar var onedenlee ben yumutlama gunumude normal olarak bılemıyorummmmmm :50:

Back
X