peşpeşe öğreneceğiz mehlikacığım sen sonra eses50 sonra ben çok heyecanlı sana iki tane transfer yapılmıştı değilmibugun transferımın 4.gunu.. Şafak 8 :) bebişlerim annecıklerıne tutunurlar ınsallaaaahhh. . . . Zaman gecmıyo yyaaa. . . .evde otur otur :)
kızlar 378 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmm
kızlar nerdesiniz napanız muhabbet edek kele fatoşa izin verek o gitsin fazla hoplayıp zıplamadan kutlama yapsın bizde geyik yapak yokmu kimse huuuuuuuuuuuuuuu
nasıl gidiyor canım ne yapıyorsunhuhu komsu komsu
nasıl gidiyor canım ne yapıyorsunsenin tek embriyoydu değilmi ?
valla ben şuan çok mutluyumm fadime adına çok mutluyumm...benim sonucumm olsa bu kadar sevinirdimmm...benim daha 10 günümm varrrr...beklemek de güzelll napıyımm oturuyomm öleee...
peşpeşe öğreneceğiz mehlikacığım sen sonra eses50 sonra ben çok heyecanlı sana iki tane transfer yapılmıştı değilmi
benim iki tane yaşdan dolayı ama bildiğim kadar tek transferdede ikiz olabiliyormuş yani tek yumurta ikizi olabiliyormuşevet canim benim ki tek ya senin ki tek miydi?
benim iki tane yaşdan dolayı ama bildiğim kadar tek transferdede ikiz olabiliyormuş yani tek yumurta ikizi olabiliyormuş
ahhhh inşallah sağlıkla büyütür canım çok sevindik inanırmısınız ben biliyordum kaç sefer yazdım sildim hani ümitlendirmeyim diye ama muhteşem bir habervalla fatoş bugunsevındırdı bızı :) karı o kadar da gezdı tozdu heee. . . .hele masallaaaahhh saglıkla gelsınler ınsallah. . .
benim iki tane yaşdan dolayı ama bildiğim kadar tek transferdede ikiz olabiliyormuş yani tek yumurta ikizi olabiliyormuş
doğru söylüyorsun tatlım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim beklemek orda olduklarını bilmek çok heyecanlı allahım hepimize güzel haberler vermeyi nasip eder inşallahcanim rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin de gerisini dusunmuorum inanki....
zaman geçmiyor heleki kocişimde sıkıştırp duruyor yat kalkma şunu yapma bunu yapma ama inşallah meleklerimiz unutturacak bize bugünleriBenim daha 3. Günüm geçmiyor zaman çok sıkıldım ben
doğru söylüyorsun tatlım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim beklemek orda olduklarını bilmek çok heyecanlı allahım hepimize güzel haberler vermeyi nasip eder inşallah
otur yat dinlen bu anin tadini cikar sonra bebeisin sana BEN BURDAYIM ANNECIM DESIN 10 gun sonra inşallah
inş. canımmm inş..Rabbim güzel Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsinn üzülüyormm ben bir kişinin testi olumsuz sonuçlansa bileeee...
inş. canımmm inş..Rabbim güzel Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsinn üzülüyormm ben bir kişinin testi olumsuz sonuçlansa bileeee...
Ben 12 gün yaptiricakmisim testineden böyle yaptlar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?