şubat ta tüp bebek:)

kızlar 378 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmm

bugün aldığımmmm en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en güzel haberrrr...seni öpüyorummm kutluyorummm güzell anne bebişin hep seninle olsunnn inş... çok çok mutlu ol... çok çokk mutlu oldummm...annem kardeşim de hatta eşim bile çok çok mutlu oldukkk...çok şükür Rabbimeeee...

valla ben şuan çok mutluyumm fadime adına çok mutluyumm...benim sonucumm olsa bu kadar sevinirdimmm...benim daha 10 günümm varrrr...beklemek de güzelll napıyımm oturuyomm öleee...

valla ben şuan çok mutluyumm fadime adına çok mutluyumm...benim sonucumm olsa bu kadar sevinirdimmm...benim daha 10 günümm varrrr...beklemek de güzelll napıyımm oturuyomm öleee...

otur yat dinlen bu anin tadini cikar sonra bebeisin sana BEN BURDAYIM ANNECIM DESIN 10 gun sonra inşallah :52:

peşpeşe öğreneceğiz mehlikacığım sen sonra eses50 sonra ben çok heyecanlı sana iki tane transfer yapılmıştı değilmi:emir_bebek::emir_bebek:

evet kuzucummm 2 tane. . . .Rabbım takdır etmısse, anne olmayı kaderımıze yazmıssa bekletmesın ınsallaaaahh :) cok mutluyummm. . .

valla fatoş bugunsevındırdı bızı :) karı o kadar da gezdı tozdu heee. . . .hele masallaaaahhh saglıkla gelsınler ınsallah. . .

valla fatoş bugunsevındırdı bızı :) karı o kadar da gezdı tozdu heee. . . .hele masallaaaahhh saglıkla gelsınler ınsallah. . .
ahhhh inşallah sağlıkla büyütür canım çok sevindik inanırmısınız ben biliyordum kaç sefer yazdım sildim hani ümitlendirmeyim diye ama muhteşem bir haber:emir_bebek::emir_bebek:inşallah bizde vereceğiz biz topluca halaya dururuz artık teytey tey..............:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

doğru söylüyorsun tatlım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim beklemek orda olduklarını bilmek çok heyecanlı allahım hepimize güzel haberler vermeyi nasip eder inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

böyle güzel sonuçlar alinca insan hemen test yapmak istioooooooooooooooooo :52::52::52::52::52::52:bebeisimin resmine bir bakim ben yaaaa:16::emir_bebek:
::emir_bebek:::emir_bebek:::emir_bebek:::emir_bebek:

otur yat dinlen bu anin tadini cikar sonra bebeisin sana BEN BURDAYIM ANNECIM DESIN 10 gun sonra inşallah :52:

inş. canımmm inş..Rabbim güzel Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsinn üzülüyormm ben bir kişinin testi olumsuz sonuçlansa bileeee...

inş. canımmm inş..Rabbim güzel Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsinn üzülüyormm ben bir kişinin testi olumsuz sonuçlansa bileeee...

oyle tabiki canim su topik de hepimiz ayni dertten muzdaribiz,bir kişi pozitif olsa umut oluo hepimize:1: acaba nasil oldu ,belirtisi neydi,kacinci denemesi.......vs.

Back
X