şubat ta tüp bebek:)

FATOŞ LA NARİNECEM DERİN VE HATIRLYAMADIĞIM DİĞER ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİZ HAMİLESİNİZ YA SİZİN DUALARINIZ MUTLAK KABUL OLUYOR BİZLERİ UNUTMAYIN HA BİZDE İKİZ ANASI OLAK İNŞALLAH HAYIRLISIYLABU BONCULAR SİZE

kızlar 378 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmm

Harikaaa yaaa hayirli olsunnn :) geldigim gun guzel bi haber aldim insaallah darisi herkese :) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim yarinn bu saatlerde bende ogrenicemm darisi basima

sakin ol kuzum ağlıycam diye yeğenlerimi sarsma haaaaa bozuşuruz ona göre
tamam canım gözüm gibi bakacam bebeklerime

Ya burası nasıl bir yer hamile haberlerine kendimiz hamile haberimizi almış gibi sevinebiliyoruz
inşallahhhh canım benim

Tebrikler canım, çok sevindim.
Sizlerden güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum. Bize umut oluyorsunuz.
saolcanım benim darısı basınıza

canım hayırlı olsun gebeliğin allah tamamına erdirsin..darısıda bizlere olsun :)
amin canım benim

amin canım size dua etmezmiyim ben herhamileye bana dua et derdimmm

Harikaaa yaaa hayirli olsunnn :) geldigim gun guzel bi haber aldim insaallah darisi herkese :) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim yarinn bu saatlerde bende ogrenicemm darisi basima
amin saol canım inşallah sende pozitif sonuç alırsın

ah canım 23 yaşında 3.deneme sorun neydi...
bide çook acele etmişsiniz iyice araştırma yapsaydınız

haklısın ama işte ne bileyim nasip galiba ev leneli biraz oldu birde insan istiyor erken yaşta anne baba olmayı e eşimin sipermlerinde de biraz sıkıntı var yol yakınken başlayalım dedik tedaviye bakalım hayırlısı olsun herkes için sonuç iyi olur inşallah

BERRUdan haber varmı onunda test günüydü inşallah ondanda güzel haberler alalım çifte kutlama yaparız nerde bu kızzzzzzzzzz?
gelmiş yanlış hatırlıyorum canım seninde test günün değilmiydi?

Son düzenleme:
Fatma canim benim adina cok sevindim ya rabbim ol desin yeterki o kadar basina aksilikler geldi yinede tutunmuslar insallah uzun hayirli omurleri olsun bende verdim kan ama dedigin gibi labaratuvarlar calismiyomus yarine alicam :/

Fatma canim benim adina cok sevindim ya rabbim ol desin yeterki o kadar basina aksilikler geldi yinede tutunmuslar insallah uzun hayirli omurleri olsun bende verdim kan ama dedigin gibi labaratuvarlar calismiyomus yarine alicam :/
canım inşallah seninde pozitif çıkar çok heyecanlı yawww
habersiz bırakma tamammı???

Son düzenleme:
Canım şimdi gecmise bakıp bulamiycam az çok tedavi sürecin aklımda kaldı senin tedavi sürecini özetlermisin kaç yumos vardı kaç tane transfer edildi

darısı başınıza canım benim inşallah tutunur bebeklerimiz annelerine

canım benim gözün aydın daha önce başka bir başlıkta konuşmuştuk seninle mesaj sayısı dolduruyordum hala dolduramadım gitti ) merak ettim seni ya hamileymişsin tebrik ederim canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

cok sevındım fatoşuuuummm. . . Tebrık ederııımmmdarısı basımıza ınsaallaaaaahh :) bak bebıslerımın de cok selamı var sana teyzesııııı. . . .:)

Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin
amin canım aminnn

bende bugun aynı şeyi söyledim bende hiçbirşey hissetmiyorum
Canım şimdi gecmise bakıp bulamiycam az çok tedavi sürecin aklımda kaldı senin tedavi sürecini özetlermisin kaç yumos vardı kaç tane transfer edildi
canım akşama uzun bir fasıl yaparım suan telefon trafiğindeyiz

FDMAYDIN canim rabbim tamamina erdirsin inşallah darisi bizlerin basina

bugun transferımın 4.gunu.. Şafak 8 :) bebişlerim annecıklerıne tutunurlar ınsallaaaahhh. . . . Zaman gecmıyo yyaaa. . . .evde otur otur :)

kızlar nerdesiniz napanız muhabbet edek kele fatoşa izin verek o gitsin fazla hoplayıp zıplamadan kutlama yapsın bizde geyik yapak yokmu kimse huuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…