kızlar 378 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmm
darısı başınıza canım benim inşallah tutunur bebeklerimiz annelerine
tamam canım gözüm gibi bakacam bebeklerimesakin ol kuzum ağlıycam diye yeğenlerimi sarsma haaaaa bozuşuruz ona göre
inşallahhhh canım benimYa burası nasıl bir yer hamile haberlerine kendimiz hamile haberimizi almış gibi sevinebiliyoruz
saolcanım benim darısı basınızaTebrikler canım, çok sevindim.
Sizlerden güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum. Bize umut oluyorsunuz.
amin canım benimcanım hayırlı olsun gebeliğin allah tamamına erdirsin..darısıda bizlere olsun :)
amin canım size dua etmezmiyim ben herhamileye bana dua et derdimmmFATOŞ LA NARİNECEM DERİN VE HATIRLYAMADIĞIM DİĞER ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİZ HAMİLESİNİZ YA SİZİN DUALARINIZ MUTLAK KABUL OLUYOR BİZLERİ UNUTMAYIN HA BİZDE İKİZ ANASI OLAK İNŞALLAH HAYIRLISIYLABU BONCULAR SİZE
amin saol canım inşallah sende pozitif sonuç alırsınHarikaaa yaaa hayirli olsunnn :) geldigim gun guzel bi haber aldim insaallah darisi herkese :) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimyarinn bu saatlerde bende ogrenicemm darisi basima
ah canım 23 yaşında 3.deneme sorun neydi...
bide çook acele etmişsiniz iyice araştırma yapsaydınız
canım inşallah seninde pozitif çıkar çok heyecanlı yawwwFatma canim benim adina cok sevindim ya rabbim ol desin yeterki o kadar basina aksilikler geldi yinede tutunmuslar insallah uzun hayirli omurleri olsun bende verdim kan ama dedigin gibi labaratuvarlar calismiyomus yarine alicam :/
darısı başınıza canım benim inşallah tutunur bebeklerimiz annelerine
amin canım aminnnGözünüz aydın Allah tamamına erdirsin
bende bugun aynı şeyi söyledim bende hiçbirşey hissetmiyorumay çok güzel inşallah sonuna kadar hayırlısı olur sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. darısı dğer bekleyenlere benimde salı günü ama hiçbirşey hissedemiyorum bakalım hayırlısı
canım akşama uzun bir fasıl yaparım suan telefon trafiğindeyizCanım şimdi gecmise bakıp bulamiycam az çok tedavi sürecin aklımda kaldı senin tedavi sürecini özetlermisin kaç yumos vardı kaç tane transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?