inşallah canım ya 2 yer gezdik hafta sonu labratuar çalışmıyrmuş mecburen kendi çalıştıgım hastanede verdik testi arkadaşlar bakıp bakıp duruyorlar hala çıkmamışcanım benim yaaa senden çok heyecanlandım yaww gözlerim doldu dua ediyorum senin içi kuzum inşallah pozitif olur :26::26::26::26:
inşallah canım ya 2 yer gezdik hafta sonu labratuar çalışmıyrmuş mecburen kendi çalıştıgım hastanede verdik testi arkadaşlar bakıp bakıp duruyorlar hala çıkmamış
yarım saat kaldı kızlar kalbim agrıyor resmen
kızlar 378 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmm
ikiz galiba:)öle görünüyorrrrrrrrrrrroyy allahım çok şükür canımmmmmmmm gözün aydın kızz ikizmi ne yawwww
ikiz galiba:)öle görünüyorrrrrrrrrrrr
canım tebrik ederim. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. 12.gün değeri mi bu? yüksek çıkmış biraz? çift embriyo transferi mi yapılmıştı sana?
tebrikleerrr...değerleriniizz kat kat artsınnn....güzel bir hamileliğiniz olsuunnnn....
kızlar 378 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmm[/QUOT
ÇOK SEVİNDİM FATOŞ hayırlı olsun canım söyleycek şey bulamıyorum çok güzel haber canım öpüyorum
saol canım allah razı olsunayyy ikizlere hamilesin çok sevindim allahım isteyince neler oluyor canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 41 kere maşallah.............................
bak ne kadar umutsuzdun bebişler sana umut oldu
allah sizlerede nasip etsinkızlar 378 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmm[/QUOT
ÇOK SEVİNDİM FATOŞ hayırlı olsun canım söyleycek şey bulamıyorum çok güzel haber canım öpüyorum
canım benim can yoldasım benim bende aglıyorum hala inanamıyorum rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasınayyy canım yaa ben hamile olsam bu kadar sevinirdim heralde ağlayıp oturuyom delimiyim nee allahım tamamına erdirsin kuzum yumuk elli kuzucuklarını kucağına almayı nasip etsin
darısı başınıza canım benim inşallah tutunur bebeklerimiz annelerineÇok şükür canım Allah tamamına erdirsin inşallah
canım benim can yoldasım benim bende aglıyorum hala inanamıyorum rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın
darısı başınıza canım benim inşallah tutunur bebeklerimiz annelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?