şubat ta tüp bebek:)

canım benim yaaa senden çok heyecanlandım yaww gözlerim doldu dua ediyorum senin içi kuzum inşallah pozitif olur :26::26::26::26:
inşallah canım ya 2 yer gezdik hafta sonu labratuar çalışmıyrmuş mecburen kendi çalıştıgım hastanede verdik testi arkadaşlar bakıp bakıp duruyorlar hala çıkmamış

herkese merhaba.. Bende bu ay tup bebek yapanlardanim bu ikinci d enemem dondurulmus tek embriyo transferi yapildi ve yarin test gunum... Heyacandan olmek uzereyim.. İlk denememiz gecen mayis ayinda olmustu pozitif ciktisti ilk testim ama sonradan degerim dustu malesef busefer olur insaallah rabbim isteyen emek harcayan herkesi bebegine kavustursun insaallah... Yarin olmak bilmiyoo :)

inşallah canım ya 2 yer gezdik hafta sonu labratuar çalışmıyrmuş mecburen kendi çalıştıgım hastanede verdik testi arkadaşlar bakıp bakıp duruyorlar hala çıkmamış

canımmmm ben de burdayımmm ve heycanla bekliyorummm annemelr de kardeşim de sana çokk dua ettilerrr ediyorlar da....öpüldünnn güzell anne adayııı....

kızlar 378 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmm

ayyy ikizlere hamilesin çok sevindim allahım isteyince neler oluyor canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 41 kere maşallah.............................
bak ne kadar umutsuzdun bebişler sana umut oldu

saol canım allah razı olsun

ayyy canım yaa ben hamile olsam bu kadar sevinirdim heralde ağlayıp oturuyom delimiyim nee allahım tamamına erdirsin kuzum yumuk elli kuzucuklarını kucağına almayı nasip etsin
canım benim can yoldasım benim bende aglıyorum hala inanamıyorum rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…