şubat ta tüp bebek:)

slm güzelim nihayet kendime bi gurbetçi yol arkadasi buldumben de yurtdisinda yasiorum benim 2. denemem,bana da aynen senin gibi dr um hic bir ilaç vermedi bu soru hep benimde kafami kurcaliyordu tr deki tedavilerle kendimi kiyasladim sürekli,dr um bana bu sefer doğal ve ilacsiz olacagini söyledi sadece vitamin aliorum gun de 1 kere ,ovulasyon günüme bakildi testle sonra bu gun için randevum vardi sabah tel geldi iste basarili cozuldu embriyonuz diye,boyle bir süreç uygulandi ,senin sorunun neydi canim bizimkisi erkek faktörü,canini sikma strese yer yok bu yol da.......
teşekkür ederim ederim yarabbim güzel ve hayirli haberler vermemizi nasip etsin, kucaklarimizi bebeislerle doldursun inşallah

amin canım inş benim ki hiç unutmaz bu günleri
tamamdır hacı cezalandırıyım gııııı bu gece yokkkk

Benimki hic hatirlamadi bile sonra ben hatirlatdim bide donup bana diyorr yaaa ne yapim ben unutuyorum bu gunleriii bende ya iste sorunda orda dedim
ceza verin bencede

Acaba bu yontemi sadece buralardami kullaniyorlar insallah bu sekilde yuzumuz guler en basta herseyin hayirlisi diyerek basladim rabbim daha fazla bekletmez aratmaz insallah ...CAnim benim hem erkek faktoru hemde kadin bende pco var ama simdilik sadece erkek faktorunun uzerinde duruyorlar...ay canim eger stresi yenme konusunda bi yontemin varsa bizede anlat ben herseyi biraktim doktor olmusum sanki diyorum bunlar niye bunu vermedi ozaman boyle olmaz bunu verdi soyle olur hele bu cozulme isi dahada mahvediyor:)))

Cevaplar icin tsk ederim canim inan icim rahatladi hic olmazsa benim gibi tedavi goren birini bulabildimm :))

Elimizden gelen bisey yok once allaha sonrada onlara guvenip gidicez bakalim ALLAH bizimde meleklerimize OL DER insallahhh

ohss deniyo yumurt toplanınca rahimde sıvı..bende de oldu ama bol yumurt yedim,gecti. tabiki doktora gıt..ama benim ablam hastanede 3 gun yatmıstı..ciddiye al

Belki de rahim için kalınlığınızda bir sorun olmadığı içindir.Yurt dışında daha az ilaçtan yanalar hep.

selamlar.. ben geldimm
demin sanki bi melekim gördüm bi yerlerde

Burada doktorlar her türlü olumsuzluğa karşı tedbir alıyorlar.Sorun olsun veya olmasın.Bence yurt dışında gerektiği durumda kullanılıyordur.

Canım nasıl oldu tam anlayamadım.İki gün ara ile derken.Durup tekrar mı başladı.Benim dün gece 1 damla pembe geldi.Sabah ve az öncede kahverengi ipliksi yapılar geldi.

2 gun once kahverengi camur lekesi gibi 5 saat falan surdu ama 1 çamasırı bıle tam anlamıyla doldurmadı..kesik kesik leke..2 gun sonra yani bugun beyaz akıntıyla karısık kahve lekelenme..2 saat surdu yaklasık.. şimdi bişe yok, adetim 2 gun gecti.yarın kan vericem..11. gun..

basakcim önemli olan da bu sen ve ben tedavimiz ayni birbirimizi bilgilendirmek için harika bir sey bu ben bulamadım once benim gibi tedavi gören o zaman cani sikilio insanin neden bizi onemsemiolar mi fln dusunuo insan,bence bu sekilde vücudumuz ve rahim yipranmio sanki doğal hamiş kalmis gibi olacagiz inşallah hamile kalirsak emir_bebek
ben calisiyorum ise git eve gel is guc zaman gecio bu sekilde ev de olsam stresin alasi olur da
allah im nasip etti mi canim illaki olur yeter ki bebeislerimiz simsiki tutunsun annesine saglikli hayirli hamislik geçirmek dileğiyle bol bol sans diliorum

ayyyy şu anlattığından sanki pozitif olcak gibi doğdu içime inşallah kuzcum ağzını yidiğim habersiz bırakma haaaaa

Senin kaçıncı gün transferiydi canım.Benim 5. gün.Kanama 6 gün yani embriyo 11. günde yerleşirmiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…