hayirli olsun canim insallah mujdeli haberi vermeyi nasip eder allahim 9 ay gobegini doldursun sonrada kucagini insallahhhh soyle soyle taklalar atsin karsinda
Simdi sira sorularima geldii:))
Canim ben danimarkadayim ve 2 negatif tup bebek deneyimim oldu ve bu ayda dondurulmuslarla deneyecem fakat burda hicbir ilac falan vermediler bana sadece cumartesi gunu catlatma ignesi ovitrelle yi vuracam carsamba bizi ara cozulme ile ilgili bilgi verecegiz ve eger cozulurlerse carsamba transfer yapilacak dediler simdi benim aklima takilanlar;
-bunlar niye hicbir ilac veripde rahim icini hazirlamada yardimci olmadilar
-sende yumurta catlatici kullandinmi
-benim adet gunume az kaldi cunku her nedense bu ay yumurtlamam gecikti ayin 24 25 i gibi adet olurum diye hesapliyorum carsambada ayin 20 si oluyor bunlar transferi yapacak fakat adet gunumun yakin olmasi bir sorun yaratmazmi
-transferden sonra herhangi bi ilac verdilermi
-bide senin bebisde cozuldukden sonra kalitede dusus oldumu
Canim lutfen kusura bakma cok soru sordumm ama kafam cok karisik burdaki doktorlar dogru durust bisey aciklamiyorlar ve ben surekli turkiyeyle kiyaslama yapiyorum buda burdaki olumsuzluklari aklima getirmeme sebeb oluyorr
amin canım inş benim ki hiç unutmaz bu günlerioooo aşkın simgesiii maşallah melek Rabbim kat be kat arttırsın sevginizi..
benimkide pasta almıs yıyodum şimdi :)) sabahtan beri böğürüp ağlıyodum tüp bebek son çare olmadıydı diye evde yırtınıyordum sanırım benı susturmak için almış :))) normalde pek bölee huylar edinmemiştir kendileriii .. odun gelmiş odun gidiyor yaww
tamamdır hacı cezalandırıyım gııııı bu gece yokkkk
ceza verin bencedeBenimki hic hatirlamadi bile sonra ben hatirlatdim bide donup bana diyorr yaaa ne yapim ben unutuyorum bu gunleriii bende ya iste sorunda orda dedim
inş canım bir gün gelirde bebişleri kucağımıza alır ve tüm döktüğümüz gözyaşalrımızı unuturuz...
evet arkadaşım ya herkes başladı bir sen le ben kaldık valla...bu gidişle biz seney anca başlıcaz sanırım
canım benim tedavi bir ay 2 ay daha kalıcak gibi görünüyo....
inş pozitif gördünya kalp atışınıda duyarsın canım.....[/
inş cnm bnm bebişimin kalp atışınıda duymayı nasip eder allah . üzüldüm bak tedavinin ertelenmesine
hayırlısı olsun sıkma canını cnm bnm rabbim hepimizi evlatla sınamasın bizlere sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin
amin canım inş
bacimm sorular cokmu zorduuu
slm güzelim nihayet kendime bi gurbetçi yol arkadasi buldumben de yurtdisinda yasiorum benim 2. denemem,bana da aynen senin gibi dr um hic bir ilaç vermedi bu soru hep benimde kafami kurcaliyordu tr deki tedavilerle kendimi kiyasladim sürekli,dr um bana bu sefer doğal ve ilacsiz olacagini söyledi sadece vitamin aliorum gun de 1 kere ,ovulasyon günüme bakildi testle sonra bu gun için randevum vardi sabah tel geldi iste basarili cozuldu embriyonuz diye,boyle bir süreç uygulandi ,senin sorunun neydi canim bizimkisi erkek faktörü,canini sikma strese yer yok bu yol da.......
teşekkür ederim ederim yarabbim güzel ve hayirli haberler vermemizi nasip etsin, kucaklarimizi bebeislerle doldursun inşallah
aynı ben de oyle oldum..2 gun ara verdı tekrar bsaldı ama cok az lekelenme
Benimki hic hatirlamadi bile sonra ben hatirlatdim bide donup bana diyorr yaaa ne yapim ben unutuyorum bu gunleriii bende ya iste sorunda orda dedim
Kızlar ya dun aksam baslayan bı sıslıgım hala devam edıyor.karnım sıs gergın ıgne batırsam patlıcak gıbı yururken az egılıyorum rahatsız edıyo ne bu ya bı bılgısı olan varmı lutfen yardım..hastaneyı aradım su toplanması olabılır dıyo ama 9gunume kadar bısey yoktu :/ yarın gel ultrasonda bakalım dedı
Acaba bu yontemi sadece buralardami kullaniyorlar insallah bu sekilde yuzumuz guler en basta herseyin hayirlisi diyerek basladim rabbim daha fazla bekletmez aratmaz insallah ...CAnim benim hem erkek faktoru hemde kadin bende pco var ama simdilik sadece erkek faktorunun uzerinde duruyorlar...ay canim eger stresi yenme konusunda bi yontemin varsa bizede anlat ben herseyi biraktim doktor olmusum sanki diyorum bunlar niye bunu vermedi ozaman boyle olmaz bunu verdi soyle olur hele bu cozulme isi dahada mahvediyor:)))
Cevaplar icin tsk ederim canim inan icim rahatladi hic olmazsa benim gibi tedavi goren birini bulabildimm :))
Elimizden gelen bisey yok once allaha sonrada onlara guvenip gidicez bakalim ALLAH bizimde meleklerimize OL DER insallahhh
anam sen dua topiğinden burayamı trasfer oldun kızzzzz sendemi bu ay başlıyon tüpçülüğe
sen nööördün gıııı yokmu sevgililer günü ekşını neyim
Hee kizzzz subat tupculugune bende el attimm rabbim sonumuzu hayr eylesinanam sen dua topiğinden burayamı trasfer oldun kızzzzz sendemi bu ay başlıyon tüpçülüğe
Hee kizzzz subat tupculugune bende el attimm rabbim sonumuzu hayr eylesin
Canım nasıl oldu tam anlayamadım.İki gün ara ile derken.Durup tekrar mı başladı.Benim dün gece 1 damla pembe geldi.Sabah ve az öncede kahverengi ipliksi yapılar geldi.
Acaba bu yontemi sadece buralardami kullaniyorlar insallah bu sekilde yuzumuz guler en basta herseyin hayirlisi diyerek basladim rabbim daha fazla bekletmez aratmaz insallah ...CAnim benim hem erkek faktoru hemde kadin bende pco var ama simdilik sadece erkek faktorunun uzerinde duruyorlar...ay canim eger stresi yenme konusunda bi yontemin varsa bizede anlat ben herseyi biraktim doktor olmusum sanki diyorum bunlar niye bunu vermedi ozaman boyle olmaz bunu verdi soyle olur hele bu cozulme isi dahada mahvediyor:)))
Cevaplar icin tsk ederim canim inan icim rahatladi hic olmazsa benim gibi tedavi goren birini bulabildimm :))
Elimizden gelen bisey yok once allaha sonrada onlara guvenip gidicez bakalim ALLAH bizimde meleklerimize OL DER insallahhh
aminnn kuzum senin ilk denememi???????
2 gun once kahverengi camur lekesi gibi 5 saat falan surdu ama 1 çamasırı bıle tam anlamıyla doldurmadı..kesik kesik leke..2 gun sonra yani bugun beyaz akıntıyla karısık kahve lekelenme..2 saat surdu yaklasık.. şimdi bişe yok, adetim 2 gun gecti.yarın kan vericem..11. gun..
Burada doktorlar her türlü olumsuzluğa karşı tedbir alıyorlar.Sorun olsun veya olmasın.Bence yurt dışında gerektiği durumda kullanılıyordur.
2 gun once kahverengi camur lekesi gibi 5 saat falan surdu ama 1 çamasırı bıle tam anlamıyla doldurmadı..kesik kesik leke..2 gun sonra yani bugun beyaz akıntıyla karısık kahve lekelenme..2 saat surdu yaklasık.. şimdi bişe yok, adetim 2 gun gecti.yarın kan vericem..11. gun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?