şubat ta tüp bebek:)

Kendi adıma benimki yerleşme kanaması değil gibi hissediyorum.Birde adet olacakmışım gibi belim ağrıyor 2 gündür.

Desteklerini bekliyorum canimmm insallah dedigin gibi olur

Benimde okul var ama rapor alacamm ilk haftayi evde dinlenerek gecirmeyi dusunuyorumm sonra kendimi suclamak istemiyorumm ayyyy imkanim olsada tutkallayip yapistirtsam rahimee

ayyyy şu anlattığından sanki pozitif olcak gibi doğdu içime inşallah kuzcum ağzını yidiğim habersiz bırakma haaaaa

tatlım ılk buraya yazıcam..gonul ister pozitif .. transferden 8 gune kadar cok heyecen ve kaygılıydım..ama şimdi kan vermek bile iştemıom. cunku meraklı melahat olarak,7 ve 9. gun kan test yaptırdım..her iki test 10.9 civarı cıktı..yalancı pozitif dedi doktor.. anlıcan kendi kaygımla yedim bitirdim kendimi...siz benim gibi yapmayın..kanama oldugunu gorunce, 1 saat içinde yorgan yastık hasta oldum, şimdi laranjit oldum..ahhh ben var ya..kendime kızıom ama siz sabırlı olun...

Canım sen test yapmıştın pozitifti galiba yanlış hatırlamıyorsam.Çok sevinmiştim çünkü.kanaman ilk olduğu zamanıda hatırlıyorum çok üzülmüştüm.O anki çaresizliğini hatırlıyorum.İnşallah yarın değerin katlanmıştır.

Canim at su olumsuzluklari kafanda adetinde gecmis hem 7. ve 9. gune oranla degerin iyi simdi belkide katlanmistir o yalanci pozitifde neymiss hic duymadim bebisin varsa cok uzulursun sonra onuda uzdum yiprattim diyee insallahh bunlar bebisin belirtileridirr o minigin tutunma cabalaridir sonra kendi kizmanla yetinmeyip bizde sana kizariz haberin olsun

tatlım cok tesekkur..kafamı karıstıran 7. ve 9. gun kan testi aynı deger olması..ama az önce bişe okudum..orada yerleşme kanamsı olduktan 2 gun sonra kanda gorunur dıyor, ben kanamadan 8-10 sonra test yaptırdım..yarın saat 3te belli olucak..

bebisimin tutunmasi için neler iyi gelio kizlar ....

Canim bana tavsiye edilenler sunlardi ananas ye , kabak cekirdegi ye ve sol yanina yat mutlaka kan damarlari var dediler
Hayirli olsun butun emeklerimiz bebek olarak donsun insallah ...

Hic endiselenme bende hep 2 yumurtayla gittim simdi bendeler , benim bildigim tum merkezler pazar transfer yapiyor benim transferimde azar oldu.

Benimde tum duam tum bebek isteyenlere hep , bugun Yasinime birde Meryem suresini ekledim kabul olur insallah

Kotuye yorma lutfen olumsuz dusunme olumsuzlugu cekme uzerine hep olacak de , olacaksa ALLAH nasip edecekse her sekilde olur , doktorum dediki tup bebek denemesi yapanlar eger inat edip devam ederse mutlaka bebek sahibi oluyor.burada inat ve istikrar ve umut cok onemli lutfen bozma icini...

mikrop ne söyleyipte içimi kaldırıyon adam içerde maç seyredip oturuyo yaaaaaa
ayrıca aziz valentıne gününü niye kutluyonuz gıııııı onlar kurban bayramını kutluyomu????????

benimkide pasta almıs yıyodum şimdi :)) sabahtan beri böğürüp ağlıyodum tüp bebek son çare olmadıydı diye evde yırtınıyordum sanırım benı susturmak için almış :))) normalde pek bölee huylar edinmemiştir kendileriii .. odun gelmiş odun gidiyor yaww [/QUOTE]

Afiyet olsun ne guzel bu zor zamanda dusunmus esiniz , sebep ne olursa olsun dusunulmek guzeldir :)))
Benim ablam ege unv. yapti tup bebegini 2 asilama 4 tup sonrasi 5.de kizi oldu simdi 11 yasinda ustune 40 yasindaydi tum doktorlar olmaz diyordu ama oldu istikrar inat ve inanamak cok onemli bu iste sakin aglamayin hep gulunki bir an once gelsin bebeginiz cunku olnlar gulen anneleri sever...

sen nööördün gıııı yokmu sevgililer günü ekşını neyim
Selam bana cicek geldi koca bir demet cok mutlu oldum ama onemli olan kocamla cicek beraber geldi :)))
İkisi birarada olunca kaymakli kadayif oldu

kesinlikle cok haklısın...cok tesekkur ederim..aslında cok sakın ve etrafımı sakınlestıren bırı olarak, içimden bi canavar cıktı bu tranfer sonrası..kendime sasıyorum...cok tesekkur tekrar

Afiyet olsun ne guzel bu zor zamanda dusunmus esiniz , sebep ne olursa olsun dusunulmek guzeldir :)))
Benim ablam ege unv. yapti tup bebegini 2 asilama 4 tup sonrasi 5.de kizi oldu simdi 11 yasinda ustune 40 yasindaydi tum doktorlar olmaz diyordu ama oldu istikrar inat ve inanamak cok onemli bu iste sakin aglamayin hep gulunki bir an once gelsin bebeginiz cunku olnlar gulen anneleri sever...

Selam bana cicek geldi koca bir demet cok mutlu oldum ama onemli olan kocamla cicek beraber geldi :)))
İkisi birarada olunca kaymakli kadayif oldu[/QUOTE]

ne hava atıyonuz kızım benimde hediyem var zaaar ama geceye heralde heheheheeh

kiz burda rapor da vermiolar rasistler,zar zor 2gun rapor aldim 2 gun de haftalik tatilim var haftaya caliscam rabbim yardimcimiz olsun ins

Canim bana tavsiye edilenler sunlardi ananas ye , kabak cekirdegi ye ve sol yanina yat mutlaka kan damarlari var dediler
Hayirli olsun butun emeklerimiz bebek olarak donsun insallah ...

ananas yiyorum bende, sulu gidalar ,sebze meyve tüketmeye ozen gösteriyorum,normal yatarken mi canim uyurken mi sol tarafa yatmamiz gerekio?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…