100% katiliorum sana canim ben simdiden trde merkez arayisina girdimm
basakcim önemli olan da bu sen ve ben tedavimiz ayni birbirimizi bilgilendirmek için harika bir sey bu ben bulamadım once benim gibi tedavi gören o zaman cani sikilio insanin neden bizi onemsemiolar mi fln dusunuo insan,bence bu sekilde vücudumuz ve rahim yipranmio sanki doğal hamiş kalmis gibi olacagiz inşallah hamile kalirsak emir_bebek
ben calisiyorum ise git eve gel is guc zaman gecio bu sekilde ev de olsam stresin alasi olur da
allah im nasip etti mi canim illaki olur yeter ki bebeislerimiz simsiki tutunsun annesine saglikli hayirli hamislik geçirmek dileğiyle bol bol sans diliorum
ayyyy şu anlattığından sanki pozitif olcak gibi doğdu içime inşallah kuzcum ağzını yidiğim habersiz bırakma haaaaa
allahım hayırlısını versinde olmazsa türkiyeyemi gelcen tadaviye
2 gun once kahverengi camur lekesi gibi 5 saat falan surdu ama 1 çamasırı bıle tam anlamıyla doldurmadı..kesik kesik leke..2 gun sonra yani bugun beyaz akıntıyla karısık kahve lekelenme..2 saat surdu yaklasık.. şimdi bişe yok, adetim 2 gun gecti.yarın kan vericem..11. gun..
Senin kaçıncı gün transferiydi canım.Benim 5. gün.Kanama 6 gün yani embriyo 11. günde yerleşirmiki.
5. gun embriyosu, transfer sonrası gune bakıo doktorlar, transfer sonrası 10. ve 8. gun kanama oldu.
tatlım ılk buraya yazıcam..gonul ister pozitif .. transferden 8 gune kadar cok heyecen ve kaygılıydım..ama şimdi kan vermek bile iştemıom. cunku meraklı melahat olarak,7 ve 9. gun kan test yaptırdım..her iki test 10.9 civarı cıktı..yalancı pozitif dedi doktor.. anlıcan kendi kaygımla yedim bitirdim kendimi...siz benim gibi yapmayın..kanama oldugunu gorunce, 1 saat içinde yorgan yastık hasta oldum, şimdi laranjit oldum..ahhh ben var ya..kendime kızıom ama siz sabırlı olun...
Canım sen test yapmıştın pozitifti galiba yanlış hatırlamıyorsam.Çok sevinmiştim çünkü.kanaman ilk olduğu zamanıda hatırlıyorum çok üzülmüştüm.O anki çaresizliğini hatırlıyorum.İnşallah yarın değerin katlanmıştır.
bebisimin tutunmasi için neler iyi gelio kizlar ....
Dünden beri psikopata bağladım sürekli ağlıyorum sabah uyandım yine ağlıyorum benim psikolojim dayanmıyor artık sabır sabır sabır diliyorum Allah'tan dünkü kontrolümden 2 yumurtanın geliştiğini söyledi bugün yine kontrole çağırdı 15 ml mis yumoslar bu hastane pazar günleri kapalı ya benim yumoslarin alınması o güne denk gelirse diye kafayı yiycemmm
offff şimdi çok heycanlıyımm iş de saat 17.00 az kaldı...aşılamaa 14 şubattt offfff nasip Rabbimmm nasipp diyorummmm...kızlarrr şimdi isimlerinizi sayamıyorummm ama hepinizee çok çokk dua ediyorummm tümm kalbimmleeee...sizde bana edinnn olurr muuu...
Canım ben varımmm kader arkadasıyız maaalesef tatlımmm...eyluldekı tedavımde 9 yumurtadan bır tanesı bıle dollenmedıbu tedavımde de 6 yumurtadan 4u çok ıyıydı nedense sonradan 2 tanesı super kalıtede dediler.bu sabah opum vardı,2 taneden buyuk olanın içi boş çıkmış küçüğünü almışlar işleme ama sanmıyorum hiiiç ümidim yok yarın kötu haberi verırler artık ((sanırım ben hiiiç anne olamıcamm çok moralım bozukkk çooook
mikrop ne söyleyipte içimi kaldırıyon adam içerde maç seyredip oturuyo yaaaaaa
ayrıca aziz valentıne gününü niye kutluyonuz gıııııı onlar kurban bayramını kutluyomu????????
Selam bana cicek geldi koca bir demet cok mutlu oldum ama onemli olan kocamla cicek beraber geldi :)))sen nööördün gıııı yokmu sevgililer günü ekşını neyim
Canim at su olumsuzluklari kafanda adetinde gecmis hem 7. ve 9. gune oranla degerin iyi simdi belkide katlanmistir o yalanci pozitifde neymiss hic duymadim bebisin varsa cok uzulursun sonra onuda uzdum yiprattim diyee insallahh bunlar bebisin belirtileridirr o minigin tutunma cabalaridir sonra kendi kizmanla yetinmeyip bizde sana kizariz haberin olsun
5. gun embriyosu, transfer sonrası gune bakıo doktorlar, transfer sonrası 10. ve 8. gun kanama oldu.
Kaç tane embriyo transfer edilmişti?
2 taneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Canim bana tavsiye edilenler sunlardi ananas ye , kabak cekirdegi ye ve sol yanina yat mutlaka kan damarlari var dediler
Hayirli olsun butun emeklerimiz bebek olarak donsun insallah ...
Hic endiselenme bende hep 2 yumurtayla gittim simdi bendeler , benim bildigim tum merkezler pazar transfer yapiyor benim transferimde azar oldu.
Benimde tum duam tum bebek isteyenlere hep , bugun Yasinime birde Meryem suresini ekledim kabul olur insallah
Kotuye yorma lutfen olumsuz dusunme olumsuzlugu cekme uzerine hep olacak de , olacaksa ALLAH nasip edecekse her sekilde olur , doktorum dediki tup bebek denemesi yapanlar eger inat edip devam ederse mutlaka bebek sahibi oluyor.burada inat ve istikrar ve umut cok onemli lutfen bozma icini...
benimkide pasta almıs yıyodum şimdi :)) sabahtan beri böğürüp ağlıyodum tüp bebek son çare olmadıydı diye evde yırtınıyordum sanırım benı susturmak için almış :))) normalde pek bölee huylar edinmemiştir kendileriii .. odun gelmiş odun gidiyor yaww
Kendi adıma benimki yerleşme kanaması değil gibi hissediyorum.Birde adet olacakmışım gibi belim ağrıyor 2 gündür.
Desteklerini bekliyorum canimmminsallah dedigin gibi olur
Benimde okul var ama rapor alacamm ilk haftayi evde dinlenerek gecirmeyi dusunuyorumm sonra kendimi suclamak istemiyorumm ayyyy imkanim olsada tutkallayip yapistirtsam rahimee
Canim bana tavsiye edilenler sunlardi ananas ye , kabak cekirdegi ye ve sol yanina yat mutlaka kan damarlari var dediler
Hayirli olsun butun emeklerimiz bebek olarak donsun insallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?