amh düşük fsh yüksek birde çikolata kisti...daha ne olsun,ileride belki olurdu neden denemedim dememek için tedaviye başladık.
biraz sakin ol canım ya transferin kaçıncı günündesin
herkes nereye kayboldu öyle
bu arada EsEs50 .. geçmis olsun .. insaAllah güzel geçmistir transferin.. kendini nasıl hissediyosun
slm cnm hayırlı olsun ınş.... bebısın senınle kalır 9 ay boyunca
ben burdayım umudum ama çıkıcam şiimdi....
teşekkürler tatlim iyiyim cok sukur transferim güzel geçtidarisi güzel hayirli haberlere inşallah
benimki doğal yöntemmiş hic bisi vermedi dr um bir de böyle deneyelim bakalim yarabbim verdi mi her sekilde verir
aslinda bisi hissetmedim bu sefer,ileriki günlerde belirtim olabilir yazarim o zaman .....
ohh masasAllah güzel geçmisdevamı da gelir insaAllah
doğal yöntem dediğin, bi adı da mini tüp bebek diye geçiyor. bu mu ki :26:
ilaçsız yada az ilaçla, hem masrafı da az oluyormus bu dediğimin.
sen ilaç fln kullandın mı cnm :44:
geldin de nereye gidiyosun melekim
iyiakşamlar kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun .tedavileriniz hayırlısı olsun kucaklarınız bebişlerle dolsun :)
bende çook ağladım canım...okuyunca
ohh masasAllah güzel geçmisdevamı da gelir insaAllah
doğal yöntem dediğin, bi adı da mini tüp bebek diye geçiyor. bu mu ki :26:
ilaçsız yada az ilaçla, hem masrafı da az oluyormus bu dediğimin.
sen ilaç fln kullandın mı cnm :44:
Slm Kizlar dondurulmuslarla tedavi goren varmi aranizda bikac sorum var eger cevaplayabilirseniz cok sevinirimm
hepiniz başladınız bikaç kişi kaldık start vermeyen bide biz başlayaydık yawwwwww canım sıkılyo adete 15 gün var daha bi an evvel adet olmak istiyommmmmmslm canim benim bugun dondurulmuş yumosumla transferim oldu
hoşgeldin narinecem ne güzel bebişinle kutluyosun sevgililer gününü.....
hepiniz başladınız bikaç kişi kaldık start vermeyen bide biz başlayaydık yawwwwww canım sıkılyo adete 15 gün var daha bi an evvel adet olmak istiyommmmmm
güzel haberler verirsin inşallah yaaaa hamiş sayımızı çoğaltalım demiii
ayy inşallah canım ne bilim yaa bakıyom hepiniz başladınız kendimi yalnız hissediyomsabirli ol güzelim günler su gibi akiyor önemli olan senin için hayirli ve doğru zaman olsun sonucunda hamiş haberleri olsun insalllaaaahhhhhhh
hamiş olmayi hepimiz de o kadar cok istiyoruz ki rabbim yardimcimiz olsun
slm canim benim bugun dondurulmuş yumosumla transferim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?