şubat ta tüp bebek:)

bu arada EsEs50 .. geçmis olsun .. insaAllah güzel geçmistir transferin.. kendini nasıl hissediyosun

teşekkürler tatlim iyiyim cok sukur transferim güzel geçti darisi güzel hayirli haberlere inşallah
benimki doğal yöntemmiş hic bisi vermedi dr um bir de böyle deneyelim bakalim yarabbim verdi mi her sekilde verir
aslinda bisi hissetmedim bu sefer,ileriki günlerde belirtim olabilir yazarim o zaman .....

Son düzenleme:
ben burdayım umudum ama çıkıcam şiimdi....

geldin de nereye gidiyosun melekim

ohh masasAllah güzel geçmis devamı da gelir insaAllah
doğal yöntem dediğin, bi adı da mini tüp bebek diye geçiyor. bu mu ki :26:
ilaçsız yada az ilaçla, hem masrafı da az oluyormus bu dediğimin.

sen ilaç fln kullandın mı cnm :44:

iyiakşamlar kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun .tedavileriniz hayırlısı olsun kucaklarınız bebişlerle dolsun :)

benim bu ikinci denemem iste ilki ilacli olmusdu bu sefer dr um hic bir ilaç vermedi sadece vitaminime devam ediyorum,masrafini da bilmiorum ben yurtdisindayim devlet karsiliyor,insallah tutunur bebeisim annesine bu kez.....
ismini de senden duydum canim ilk kez

Son düzenleme:

mini tup bebek için soyle bir baktim da canim o daha farkli bisi , kendi doğal siklusunda gelişin tek yumurta ile ilacsiz yada az ilaçla yapiliomus böylelikle bunu da ogrenmis oldum

slm canim benim bugun dondurulmuş yumosumla transferim oldu
hepiniz başladınız bikaç kişi kaldık start vermeyen bide biz başlayaydık yawwwwww canım sıkılyo adete 15 gün var daha bi an evvel adet olmak istiyommmmmm
güzel haberler verirsin inşallah yaaaa hamiş sayımızı çoğaltalım demiii

hoşgeldin narinecem ne güzel bebişinle kutluyosun sevgililer gününü.....

hoşbulduk melekcim pek fazla giremiyorum çok uyuyorum sen nasılsın tedavin ne durumda evt b öyle oldu eşim çünkü iş nedeniyle seyahatte bebişimle kutladık melek teyzesi darısı başına ya bide hayırlısıyla kalp atışlarını duysama biraz içim rahatlıycak

sabirli ol güzelim günler su gibi akiyor önemli olan senin için hayirli ve doğru zaman olsun sonucunda hamiş haberleri olsun insalllaaaahhhhhhh
hamiş olmayi hepimiz de o kadar cok istiyoruz ki rabbim yardimcimiz olsun

sabirli ol güzelim günler su gibi akiyor önemli olan senin için hayirli ve doğru zaman olsun sonucunda hamiş haberleri olsun insalllaaaahhhhhhh
hamiş olmayi hepimiz de o kadar cok istiyoruz ki rabbim yardimcimiz olsun
ayy inşallah canım ne bilim yaa bakıyom hepiniz başladınız kendimi yalnız hissediyom
sizden gelcek iyi haberleri bekliyom iyi moral oluyo haaaaaaa

slm canim benim bugun dondurulmuş yumosumla transferim oldu

hayirli olsun canim insallah mujdeli haberi vermeyi nasip eder allahim 9 ay gobegini doldursun sonrada kucagini insallahhhh soyle soyle taklalar atsin karsinda

Simdi sira sorularima geldii:))
Canim ben danimarkadayim ve 2 negatif tup bebek deneyimim oldu ve bu ayda dondurulmuslarla deneyecem fakat burda hicbir ilac falan vermediler bana sadece cumartesi gunu catlatma ignesi ovitrelle yi vuracam carsamba bizi ara cozulme ile ilgili bilgi verecegiz ve eger cozulurlerse carsamba transfer yapilacak dediler simdi benim aklima takilanlar;
-bunlar niye hicbir ilac veripde rahim icini hazirlamada yardimci olmadilar
-sende yumurta catlatici kullandinmi
-benim adet gunume az kaldi cunku her nedense bu ay yumurtlamam gecikti ayin 24 25 i gibi adet olurum diye hesapliyorum carsambada ayin 20 si oluyor bunlar transferi yapacak fakat adet gunumun yakin olmasi bir sorun yaratmazmi
-transferden sonra herhangi bi ilac verdilermi
-bide senin bebisde cozuldukden sonra kalitede dusus oldumu

Canim lutfen kusura bakma cok soru sordumm ama kafam cok karisik burdaki doktorlar dogru durust bisey aciklamiyorlar ve ben surekli turkiyeyle kiyaslama yapiyorum buda burdaki olumsuzluklari aklima getirmeme sebeb oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…