şubat ta tüp bebek:)

Kızlar ya dun aksam baslayan bı sıslıgım hala devam edıyor.karnım sıs gergın ıgne batırsam patlıcak gıbı yururken az egılıyorum rahatsız edıyo ne bu ya bı bılgısı olan varmı lutfen yardım..hastaneyı aradım su toplanması olabılır dıyo ama 9gunume kadar bısey yoktu :/ yarın gel ultrasonda bakalım dedı

Ağlamaktan başka bişey gelmiyo ki elimizden
inş canım bir gün gelirde bebişleri kucağımıza alır ve tüm döktüğümüz gözyaşalrımızı unuturuz...
evet arkadaşım ya herkes başladı bir sen le ben kaldık valla...bu gidişle biz seney anca başlıcaz sanırım
canım benim tedavi bir ay 2 ay daha kalıcak gibi görünüyo....
inş pozitif gördünya kalp atışınıda duyarsın canım.....

tedavinin kaçıncı günüydü canım senin...

Neden catlatma ıgnesı zaten yumurtaların hazır anlamadım canım ve rahım duvar kalınlastırma hap kullanman lazım dıye bılıyorum.gecmıs olsun.

merhaba arkadaslar,bende aranıza yenı katılıyorum diyebilirmm..

salı gunu eşimle ege unıv. tüp bebek için basvuruda bulunacagız bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.. bu konularda hiç bilgim yok gerçekten süreç nasıl işliyecek sizlerden öğreneceğim sanırım..

daha önceden 1 düşüğüm oldu..

pıhtılaşmam ve dna dakı kromozom bozukluğumdan ötürü (maş.eşimde bişey yok) doktorum normal yolla 16.haftaya kadar yaşar (ki genelde düşermiş) eğer yasarsada saglıklı olacagının garantısını veremem dedi..ne yapayım Rabbim hayırlısını versın ınsallah..

tedavinin kaçıncı günüydü canım senin...

canım ohss olmus olabılırsın yanı ılaclr su toplatıyo vucuduna bol bol su ıcmen lazım ılk ıgneden ıtıaren bol bol su ıc dedı doktorum.eger oyleyse yanı ohss olduysan sana serum vercekler rahat nefes alıp vermenı saglar sancıalrın gıder korkmaa canımmm

Neden catlatma ıgnesı zaten yumurtaların hazır anlamadım canım ve rahım duvar kalınlastırma hap kullanman lazım dıye bılıyorum.gecmıs olsun.

saol canim bende bilmiyorumki ayyy rabbim hic kimseyi gurbet ellere dusurmesin gercekten ne kadar zormus buralar herkes kendi memleketinde kendi kulturunde boyle adamlar hicbirseyi takmiyorlar oluruna birakmislar ne bir aciklama ne bisey bide zaten devletin verdigi bi hakta oldugu icin yani ilaclar haric herhangi bi ucret odemedigimiz icin gayet cok cok rahatlar buda beni deli ediyor istee

Cok sagol canım allah razı olsun evet suyu fazla ıcmıyorum sadece hap yutarken :/ ama demedı doktorum.zaten yuurta toplama ısemınden sonrada bu sıkıntım oldu ben yarın kesın gıderım insallah.

kızlar kocişim bana kırmızı bir gül almış.......

mikrop ne söyleyipte içimi kaldırıyon adam içerde maç seyredip oturuyo yaaaaaa
ayrıca aziz valentıne gününü niye kutluyonuz gıııııı onlar kurban bayramını kutluyomu????????

Son düzenleme:
kızlar kocişim bana kırmızı bir gül almış.......

oooo aşkın simgesiii maşallah melek Rabbim kat be kat arttırsın sevginizi..

benimkide pasta almıs yıyodum şimdi :)) sabahtan beri böğürüp ağlıyodum tüp bebek son çare olmadıydı diye evde yırtınıyordum sanırım benı susturmak için almış :))) normalde pek bölee huylar edinmemiştir kendileriii .. odun gelmiş odun gidiyor yaww

mikrop ne söyleyipte içimi kaldırıyon adam içerde maç seyredip oturuyo yaaaaaa
ayrıca aziz valentıne gününü niye kutluyonuz gıııııı onlar kurban bayramını kutluyomu????????

Benimki hic hatirlamadi bile sonra ben hatirlatdim bide donup bana diyorr yaaa ne yapim ben unutuyorum bu gunleriii bende ya iste sorunda orda dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…