şubat ta tüp bebek:)

Kızlar ya dun aksam baslayan bı sıslıgım hala devam edıyor.karnım sıs gergın ıgne batırsam patlıcak gıbı yururken az egılıyorum rahatsız edıyo ne bu ya bı bılgısı olan varmı lutfen yardım..hastaneyı aradım su toplanması olabılır dıyo ama 9gunume kadar bısey yoktu :/ yarın gel ultrasonda bakalım dedı

Ağlamaktan başka bişey gelmiyo ki elimizden
inş canım bir gün gelirde bebişleri kucağımıza alır ve tüm döktüğümüz gözyaşalrımızı unuturuz...
hepiniz başladınız bikaç kişi kaldık start vermeyen bide biz başlayaydık yawwwwww canım sıkılyo adete 15 gün var daha bi an evvel adet olmak istiyommmmmm:52::52::52::52:
güzel haberler verirsin inşallah yaaaa hamiş sayımızı çoğaltalım demiii:52::52::52::52:
evet arkadaşım ya herkes başladı bir sen le ben kaldık valla...bu gidişle biz seney anca başlıcaz sanırım
hoşbulduk melekcim pek fazla giremiyorum çok uyuyorum sen nasılsın tedavin ne durumda evt b öyle oldu eşim çünkü iş nedeniyle seyahatte bebişimle kutladık melek teyzesi darısı başına ya bide hayırlısıyla kalp atışlarını duysama biraz içim rahatlıycak
canım benim tedavi bir ay 2 ay daha kalıcak gibi görünüyo....
inş pozitif gördünya kalp atışınıda duyarsın canım.....:emir_bebek:

Kızlar ya dun aksam baslayan bı sıslıgım hala devam edıyor.karnım sıs gergın ıgne batırsam patlıcak gıbı yururken az egılıyorum rahatsız edıyo ne bu ya bı bılgısı olan varmı lutfen yardım..hastaneyı aradım su toplanması olabılır dıyo ama 9gunume kadar bısey yoktu :/ yarın gel ultrasonda bakalım dedı
tedavinin kaçıncı günüydü canım senin...

:nazar::nazar:hayirli olsun canim insallah mujdeli haberi vermeyi nasip eder allahim 9 ay gobegini doldursun sonrada kucagini insallahhhh :emir_bebek::emir_bebek:soyle soyle taklalar atsin karsinda:1:

Simdi sira sorularima geldii:))
Canim ben danimarkadayim ve 2 negatif tup bebek deneyimim oldu ve bu ayda dondurulmuslarla deneyecem fakat burda hicbir ilac falan vermediler bana sadece cumartesi gunu catlatma ignesi ovitrelle yi vuracam carsamba bizi ara cozulme ile ilgili bilgi verecegiz ve eger cozulurlerse carsamba transfer yapilacak dediler simdi benim aklima takilanlar;
-bunlar niye hicbir ilac veripde rahim icini hazirlamada yardimci olmadilar
-sende yumurta catlatici kullandinmi
-benim adet gunume az kaldi cunku her nedense bu ay yumurtlamam gecikti ayin 24 25 i gibi adet olurum diye hesapliyorum carsambada ayin 20 si oluyor bunlar transferi yapacak fakat adet gunumun yakin olmasi bir sorun yaratmazmi
-transferden sonra herhangi bi ilac verdilermi
-bide senin bebisde cozuldukden sonra kalitede dusus oldumu

Canim lutfen kusura bakma cok soru sordumm ama kafam cok karisik burdaki doktorlar dogru durust bisey aciklamiyorlar ve ben surekli turkiyeyle kiyaslama yapiyorum buda burdaki olumsuzluklari aklima getirmeme sebeb oluyorr

Neden catlatma ıgnesı zaten yumurtaların hazır anlamadım canım ve rahım duvar kalınlastırma hap kullanman lazım dıye bılıyorum.gecmıs olsun.

merhaba arkadaslar,bende aranıza yenı katılıyorum diyebilirmm..

salı gunu eşimle ege unıv. tüp bebek için basvuruda bulunacagız bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.. bu konularda hiç bilgim yok gerçekten süreç nasıl işliyecek sizlerden öğreneceğim sanırım..

daha önceden 1 düşüğüm oldu..

pıhtılaşmam ve dna dakı kromozom bozukluğumdan ötürü (maş.eşimde bişey yok) doktorum normal yolla 16.haftaya kadar yaşar (ki genelde düşermiş) eğer yasarsada saglıklı olacagının garantısını veremem dedi..ne yapayım Rabbim hayırlısını versın ınsallah..

tedavinin kaçıncı günüydü canım senin...

canım ohss olmus olabılırsın yanı ılaclr su toplatıyo vucuduna bol bol su ıcmen lazım ılk ıgneden ıtıaren bol bol su ıc dedı doktorum.eger oyleyse yanı ohss olduysan sana serum vercekler rahat nefes alıp vermenı saglar sancıalrın gıder korkmaa canımmm

Neden catlatma ıgnesı zaten yumurtaların hazır anlamadım canım ve rahım duvar kalınlastırma hap kullanman lazım dıye bılıyorum.gecmıs olsun.

saol canim bende bilmiyorumki ayyy rabbim hic kimseyi gurbet ellere dusurmesin gercekten ne kadar zormus buralar herkes kendi memleketinde kendi kulturunde boyle adamlar hicbirseyi takmiyorlar oluruna birakmislar ne bir aciklama ne bisey bide zaten devletin verdigi bi hakta oldugu icin yani ilaclar haric herhangi bi ucret odemedigimiz icin gayet cok cok rahatlar buda beni deli ediyor istee

canım ohss olmus olabılırsın yanı ılaclr su toplatıyo vucuduna bol bol su ıcmen lazım ılk ıgneden ıtıaren bol bol su ıc dedı doktorum.eger oyleyse yanı ohss olduysan sana serum vercekler rahat nefes alıp vermenı saglar sancıalrın gıder korkmaa canımmm

Cok sagol canım allah razı olsun evet suyu fazla ıcmıyorum sadece hap yutarken :/ ama demedı doktorum.zaten yuurta toplama ısemınden sonrada bu sıkıntım oldu ben yarın kesın gıderım insallah.

kızlar kocişim bana kırmızı bir gül almış.......:69::71:

mikrop ne söyleyipte içimi kaldırıyon adam içerde maç seyredip oturuyo yaaaaaa:19::19::19::19:
ayrıca aziz valentıne gününü niye kutluyonuz gıııııı onlar kurban bayramını kutluyomu????????

Son düzenleme:
kızlar kocişim bana kırmızı bir gül almış.......:69::71:

oooo aşkın simgesiii maşallah melek Rabbim kat be kat arttırsın sevginizi..

benimkide pasta almıs yıyodum şimdi :)) sabahtan beri böğürüp ağlıyodum tüp bebek son çare olmadıydı diye evde yırtınıyordum sanırım benı susturmak için almış :))) normalde pek bölee huylar edinmemiştir kendileriii .. odun gelmiş odun gidiyor yaww :D

mikrop ne söyleyipte içimi kaldırıyon adam içerde maç seyredip oturuyo yaaaaaa:19::19::19::19:
ayrıca aziz valentıne gününü niye kutluyonuz gıııııı onlar kurban bayramını kutluyomu????????

Benimki hic hatirlamadi bile sonra ben hatirlatdim bide donup bana diyorr yaaa ne yapim ben unutuyorum bu gunleriii bende ya iste sorunda orda dedim :1::1::1:

inş canım bir gün gelirde bebişleri kucağımıza alır ve tüm döktüğümüz gözyaşalrımızı unuturuz...

evet arkadaşım ya herkes başladı bir sen le ben kaldık valla...bu gidişle biz seney anca başlıcaz sanırım

canım benim tedavi bir ay 2 ay daha kalıcak gibi görünüyo....
inş pozitif gördünya kalp atışınıda duyarsın canım.....:emir_bebek:[/

inş cnm bnm bebişimin kalp atışınıda duymayı nasip eder allah . üzüldüm bak tedavinin ertelenmesine
hayırlısı olsun sıkma canını cnm bnm rabbim hepimizi evlatla sınamasın bizlere sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin

Back
X