oncelikle tedavinde sana bol sans diliyorum,rabbim gönlüne gore versin,igneler basit ve agrisi olmuo oyle,yaptikca alisirsin sen kendin yapmak istersin,bizler nelere katlaniyoruz ki bu iğneler yaninda hic bisi göreceksin
oooooooo hanımağam gelmiş yahu hoşgeldin hanımağam sizi yeniden görmek ne güzel nasssın bakaılm anlat biraz
ama yumurta sayın çook güzel canım hepsimi kötüymüş ki çook üzüldüm canım allah sabır versin
aynen canım bizle bir evlenenler ev aldılar ama biz sadece bebek için masraf yapıyoruz onlar aramadan geliyo bebekleri gerçi evimiz var allaha şükür....benmde 1 ve 2 yi yaptırıdğımız zaman memnundum oradan da..
3. cüyü baska yerde yaptırdık ve pek memnun kalmadım. esim seçmisit orayı ve birsey diyemedim ona o zaman..içim sinmeye sinmeye gittim.. ve balık bastan kokar misali.. sanki .. 6 hürcreliyi transfer etmislerdi bana..
ve bi tüp yaptıran arkadas, hem hemsire kendi.. biliyo bu isleri.. demisti.. hiç 6 hücreli tutunur mu, konulur mu diye..
sanki nasreddn hoca misali, ya tutarsa, onların derdi bu.. bide para kazanalım .. bizde çok para varya.. hepsini onlara yedircezz..
bedava çocuk sahibi olan kisiler nerden anlasınlar bizi ..??
biz hayırlısınla evlat sahibi olalım diye, harcamadığımız para kalmadı bunca yıldır..
geçenlerde halamınkızı diyo ki bana,
akrabalardan biriyle aynı zamanlarad evlenmistik de..
iste onların evi var ev aldılar, siz öle bise düsünmediniz mi, almadınız fln ..
dedim onlarla biz bir miyiz ? onların tedavisiz kendilğinden istedikleri zaman da (gerçi Allah vermezes olmazdı o da ayrı konu da) çocukları oldu..derken deprem zamanından sonra denk geldi bi evi kiraya verdiler, bska eve geçtiler,.orayı da görümcçesi oturuyor simdi.. o da kiro oldu onlara... e eşi; özel ders veriyo..hepsi bi ayrı gelir ..
insan bi düsünür ? ama düsünmeden soruyor iste..
ablama dedim de bunu..
dedi ki, sende ona deseydin ya, senen yaşatındaki şu kisi evli, sn halen bekarsın diye..
iste aklıma gelmedi, hem bnde misafirdi, birsey diyemedimahh zaman zor zaman millet azına geleni söylüyo
gel kuşum arada sensiz olmuyor burası yavvvvvviyim kuzum çok şükür uğraşıp duruyoruz işle güçle.bu aralar çok giremedim bende özledim sizi.
Benim yaş 35 bitti 36 nın içindeyim.O yüzden olumlu bir sonuç beklemiyorum.
aynen canım bizle bir evlenenler ev aldılar ama biz sadece bebek için masraf yapıyoruz onlar aramadan geliyo bebekleri gerçi evimiz var allaha şükür....
biliyomusun bir kere yeni evlendiğimde eşimin akrabalrından bi bayan onlarda bizle aynı tarihlerde evlendi kendi hemen kaldı hamile geldi hiç utanmadan insan içinde kendinin koca göbeği varya sendemi hamilesin diye benim göbeğimi yoklamıştı aslında çook zayıfımdır öyle göbekli biri değilim çoook moralim bozulmuştu ve o kişinin ikinci çocuğu bile oldu ....
gel kuşum arada sensiz olmuyor burası yavvvvvv
kızlar benimde bugün 9. günüm kan testi yaptırdım sonuç 24.5
Dünden beri psikopata bağladım sürekli ağlıyorum sabah uyandım yine ağlıyorum benim psikolojim dayanmıyor artık sabır sabır sabır diliyorum Allah'tan dünkü kontrolümden 2 yumurtanın geliştiğini söyledi bugün yine kontrole çağırdı 15 ml mis yumoslar bu hastane pazar günleri kapalı ya benim yumoslarin alınması o güne denk gelirse diye kafayı yiycemmm
sakin ol böyle yıpratma kendini zaten çok zor bir süreç bu her şey yolunda gidecek iyi düşün iyi olsun..
Dünden beri psikopata bağladım sürekli ağlıyorum sabah uyandım yine ağlıyorum benim psikolojim dayanmıyor artık sabır sabır sabır diliyorum Allah'tan dünkü kontrolümden 2 yumurtanın geliştiğini söyledi bugün yine kontrole çağırdı 15 ml mis yumoslar bu hastane pazar günleri kapalı ya benim yumoslarin alınması o güne denk gelirse diye kafayı yiycemmm
topicte bu sorunu yaşayan yok herhalde kimseden cevap gelmedi. sayı iyi de kalite daha önemli. keşke 3-4 tane olsaydı da bir iş çıksaydı. ama ben meerkezin hatası olduğundan şüpheleniyorum. 9da çağırıp 12 de aldılar işlem için. bence o arada yumurtalar çatladı. başka bir sebep gelmiyor benim aklıma...çok üzgünüm ... hele bir de beklemek her çalan telefonda hopluyorum... sabır versin Allahım hepimize çok zormuş bu işler...
offff şimdi çok heycanlıyımm iş de saat 17.00 az kaldı...aşılamaa 14 şubattt offfff nasip Rabbimmm nasipp diyorummmm...kızlarrr şimdi isimlerinizi sayamıyorummm ama hepinizee çok çokk dua ediyorummm tümm kalbimmleeee...sizde bana edinnn olurr muuu...
Canım ben varımmm kader arkadasıyız maaalesef tatlımmm...eyluldekı tedavımde 9 yumurtadan bır tanesı bıle dollenmedıbu tedavımde de 6 yumurtadan 4u çok ıyıydı nedense sonradan 2 tanesı super kalıtede dediler.bu sabah opum vardı,2 taneden buyuk olanın içi boş çıkmış küçüğünü almışlar işleme ama sanmıyorum hiiiç ümidim yok yarın kötu haberi verırler artık ((sanırım ben hiiiç anne olamıcamm çok moralım bozukkk çooook
18 şubat pazartesi içimden hiç yapmak gelmiyorFatoş senin test günün ne zamandı canım çok merak ediyorum seni inşallah güzel haber alacağım senden............
ALLAH razı olsun canım benim saol duaların içinCanım kusura bakma yukarda demişsin ama sana ayrıca dua ediyorum inşallah olacak diye tabi herşeyin hayırlısıda test için daha erken değilmiki bence beklemlisin..............
merkezle açık açık konuş valla ne bu ya sebebini sor buna hakkın var bencetopicte bu sorunu yaşayan yok herhalde kimseden cevap gelmedi. sayı iyi de kalite daha önemli. keşke 3-4 tane olsaydı da bir iş çıksaydı. ama ben meerkezin hatası olduğundan şüpheleniyorum. 9da çağırıp 12 de aldılar işlem için. bence o arada yumurtalar çatladı. başka bir sebep gelmiyor benim aklıma...çok üzgünüm ... hele bir de beklemek her çalan telefonda hopluyorum... sabır versin Allahım hepimize çok zormuş bu işler...
burdayım meleğimmm evde yatıyorum tv izliyorumfatoşum nerdesin.........
senin hemşiren kim canım bende kanama felan olmadı bence kanama olması iyiye işaret lekelenmesi olanaın çogu hamileBu arada benimde dün gece lekelenmem oldu.hemşireyi aradım.Hemen progestan kapsülden iğneye geçmemi söyledi.Gece hemen iğne yaptırdım.Sabah yine kahverengi bir leke oldu.Hemşireyi aradım.Neden olabilir diye.Ya yerleşme kanaması yada adet belirtisi dedi.Beklemekten başka çare yok dedi.Adet kanaması belirtisi kelimesini ondan duyunca çok üzüldüm.Sakin olmaya çalışıyorum ama yoruldum.Tüp bebekte ilk denemem.Ama daha öncede 2 aşılama ile 2 klomen+çatlatma iğnesi tedavisi gördüm.Bu bekleyiş çok bunaltıyor.
hadi yaaaaaaa beni aramadılar ben sorarım onlara:)))Bence başka yerleri araştır ve merkezini değiştir.Maddi manevi o kadar emek ve stres yaşıyoruz.İnsanlar işini biraz ciddiye almalı.Benim yaptırdığım merkezde çatlatma iğnesini yaptıracağım gece saat 1 de hemşire beni aradı.Bu çok hoşuma gitti.İşlerini önemsemeleri.Güven verdi.Benim tutmayacak gibi hissediyorum ama yinede aynı yere giderim diye düşünüyorum.Şimdilik iyiler.
hayırlı olsun canımmmm hadi bakalım dikkat et kendinesukurler olsun transferim oldu kizlar yuppiyeni eve geldim uzandim.
Allahım sabır versin, dayanma gücü versin bizlere, bu isler zor.. gerçekten çok zorr ..
Hayır dondurulmuş değil.Benim ilk.2 embriyo tranfer edildi.Bu gün 7. gün.
yok canım o adanada yaptırdı benimle aynı merkezdehayırlı olsun canım bebişlerin tutunsun inşalllah sana sımsıkıııı....ben merkezımı değiştirmek istiyorum canım yenı bır merkez arıyorummm şimdiden ,senın yorumlarını okudumda nereye gıdıyorsun sen istanbuldamısın????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?