şubat ta tüp bebek:)

bebisimin tutunmasi için neler iyi gelio kizlar ....

oncelikle tedavinde sana bol sans diliyorum,rabbim gönlüne gore versin,igneler basit ve agrisi olmuo oyle,yaptikca alisirsin sen kendin yapmak istersin,bizler nelere katlaniyoruz ki bu iğneler yaninda hic bisi göreceksin

bi kere yapsam alışırım sanırım ama adı soğuk işte neyse bakcaz artık çaresine gelsnde bebişler dediğin gibi herşeye razıyıızz..

ya bide bu lucrini kullanan arkadaşlar ben adet olunca yani 1. günü bu iğneyi vuruncammı yoksa bırakcammı

iyim kuzum çok şükür uğraşıp duruyoruz işle güçle.bu aralar çok giremedim bende özledim sizi.

aynen canım bizle bir evlenenler ev aldılar ama biz sadece bebek için masraf yapıyoruz onlar aramadan geliyo bebekleri gerçi evimiz var allaha şükür....
biliyomusun bir kere yeni evlendiğimde eşimin akrabalrından bi bayan onlarda bizle aynı tarihlerde evlendi kendi hemen kaldı hamile geldi hiç utanmadan insan içinde kendinin koca göbeği varya sendemi hamilesin diye benim göbeğimi yoklamıştı aslında çook zayıfımdır öyle göbekli biri değilim çoook moralim bozulmuştu ve o kişinin ikinci çocuğu bile oldu ....
iyim kuzum çok şükür uğraşıp duruyoruz işle güçle.bu aralar çok giremedim bende özledim sizi.
gel kuşum arada sensiz olmuyor burası yavvvvvv

Benim yaş 35 bitti 36 nın içindeyim.O yüzden olumlu bir sonuç beklemiyorum.

77 den anlamıstım cnm.. ablamla yaşıtsın..
bnde sana yakınım, 33 yeni bitit benimde geçen ay bakalım bizlerde neler olucak dr a gidinrce hayırlısı artık.

iste cnm basına gelmeyen, ne diyeceğini bilmiyo..
çocuğu olan bile, çok havaya girmesin bence..
veren Allah , alan Allah misali..
gerçi kimsenin olan evladı için böyle birsey demek istemem ama nispet yapar gibi derlerse, o zaman Rabbimin bi bilidği vardır diye düsünüyorum , bnde gördüm o tür seylyer ama sabır istee napçan kuzum

Dünden beri psikopata bağladım sürekli ağlıyorum sabah uyandım yine ağlıyorum benim psikolojim dayanmıyor artık sabır sabır sabır diliyorum Allah'tan dünkü kontrolümden 2 yumurtanın geliştiğini söyledi bugün yine kontrole çağırdı 15 ml mis yumoslar bu hastane pazar günleri kapalı ya benim yumoslarin alınması o güne denk gelirse diye kafayı yiycemmm

sakin ol böyle yıpratma kendini zaten çok zor bir süreç bu her şey yolunda gidecek iyi düşün iyi olsun..

offff şimdi çok heycanlıyımm iş de saat 17.00 az kaldı...aşılamaa 14 şubattt offfff nasip Rabbimmm nasipp diyorummmm...kızlarrr şimdi isimlerinizi sayamıyorummm ama hepinizee çok çokk dua ediyorummm tümm kalbimmleeee...sizde bana edinnn olurr muuu...

canim sen neden uzuluosun ağlamakla kendini ye harap ediosun bizler muslumaniz elhamdülillah elimizden geleni yapariz takdir allahin,kendine başka meşguliyetler bul lütfen,hepimiz ayni evrelere gelioruz illaki ama ne yaparsak yapalim sonuç değişmiyor deistirme gibi bir sansimiz yok .... su akar yolunu bulur,relax ol biraz ...

Canım ben varımmm kader arkadasıyız maaalesef tatlımmm...eyluldekı tedavımde 9 yumurtadan bır tanesı bıle dollenmedı bu tedavımde de 6 yumurtadan 4u çok ıyıydı nedense sonradan 2 tanesı super kalıtede dediler.bu sabah opum vardı,2 taneden buyuk olanın içi boş çıkmış küçüğünü almışlar işleme ama sanmıyorum hiiiç ümidim yok yarın kötu haberi verırler artık((sanırım ben hiiiç anne olamıcamm çok moralım bozukkk çooook

allah muradına tez zamanda kavuştursun ins booooooL booooooL SanSLar

Allahım sabır versin, dayanma gücü versin bizlere, bu isler zor.. gerçekten çok zorr ..

Fatoş senin test günün ne zamandı canım çok merak ediyorum seni inşallah güzel haber alacağım senden............
18 şubat pazartesi içimden hiç yapmak gelmiyorkorkuyorum

Canım kusura bakma yukarda demişsin ama sana ayrıca dua ediyorum inşallah olacak diye tabi herşeyin hayırlısıda test için daha erken değilmiki bence beklemlisin..............
ALLAH razı olsun canım benim saol duaların için

merkezle açık açık konuş valla ne bu ya sebebini sor buna hakkın var bence

fatoşum nerdesin.........
burdayım meleğimmm evde yatıyorum tv izliyorum

senin hemşiren kim canım bende kanama felan olmadı bence kanama olması iyiye işaret lekelenmesi olanaın çogu hamile
hadi yaaaaaaa beni aramadılar ben sorarım onlara:)))

sukurler olsun transferim oldu kizlar yuppiyeni eve geldim uzandim.
hayırlı olsun canımmmm hadi bakalım dikkat et kendine

Allahım sabır versin, dayanma gücü versin bizlere, bu isler zor.. gerçekten çok zorr ..

Nasıl sabredelim ki artık en zor zamanlarımızı yaşıyoruz.kuzenlerım ne yumrtlama gunu ne sperm sayısı ne de döllenmeden haberlerı var ama 3.çocuklarını doğurdular ....bız neredeyse tıp profesörü olduk ama yınede muradımıza eremıyoruz((inşallah sizin herşey yolunda gıder benım artık umudum kalmadııı.......

Hayır dondurulmuş değil.Benim ilk.2 embriyo tranfer edildi.Bu gün 7. gün.

hayırlı olsun canım bebişlerin tutunsun inşalllah sana sımsıkıııı....ben merkezımı değiştirmek istiyorum canım yenı bır merkez arıyorummm şimdiden ,senın yorumlarını okudumda nereye gıdıyorsun sen istanbuldamısın????

yok canım o adanada yaptırdı benimle aynı merkezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…