şubat ta tüp bebek:)

h
umudumuz kalmadı değil biz her ay içimizde o gizli umudu taşıyoruz ve biz topragın altına girene kadar aynı umutla yaşayacagız...suanki umutsuzluk belki yasadıklarımızızn getirdiği kötü psikolojiyle alakalı inanırmısın benim içimdede tuttuguna dair tek bir umut bile yok ama diyorum belki herzamanki gibi belki üzülme bak biz seninle beraberiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve birbirimizi yürekten gönülden anlıyoruz

yok canım o adanada yaptırdı benimle aynı merkezde

Evet Adana da yaptırdık.

fdmaydın benimle Emine ve Burcu hemşire ilgilendi.Ama daha çok Burcu hemşire.Çok iyi.Ben doktoru aramaya çekiniyorum.Aklıma ne takılırsa hemen Burcu hemşireyi arıyorum.Ama dün Ona ulaşamadım.Gece 11 gibi Emine hemşireyi aradım.Sabah yine Burcu hemşire ile konuştum.

bende daha çok emine hemşireyle muayenelerimi oldum bende sıklıkla onunla konuştum emine hemşire transferdeyken bir kere burcu hemşire muayene girdi okadar allah var güler yüzlü bir merkez ama nebileyim benim tutmadı gibi geliyor

Bende öyle hissediyorum.Umarım yanılırız.

korkma canım pazar günğne denk gelsede o gün alırlar hastane sana bağlı ben birkere bayramda toplatmıştım yumoşları

biliyorum pınarım .. elden birsey gelmiyo hani bisey yapabiliyoruz mu ..
anca kendimizi parçalıyoruz,. neden olmuyo onca uğrasıyoruz diye..
bunu en iyi bilenlerden biri de benim...
senin evlililgin kaç yıllık bilmiyorum ama, bak 15 buçuk yılım geçti, geçiyor halen daha..
ne yapabiliyorum hiç bise ?
geçen zamanı mı durdurabiliyorum ?
yaşım geçiyo, (34 e girdim) bizdeki + lar gidiyo, - lere onu mu eskiye çekebiliyorum ?
onca yaşadığım yıpranmıslısları hiç yaşamamış mı sayabiliyorum ?
ayrı zamanlarda yapılan, 3 tüp denemesinden sonra kendime gelemedim psrktri lerde, ben ben olmadan gezdim, onca bayıldım, şoka girdim, hstaneye kaldırdılar, bunları hepsini olmamıs nasıl sayayım ?
hersey bizler için .. bu dünya da .. biraz kader dicezz.. biraz şansımız böyleymis dicez..
yinede Allah bska dert vermesin ne yapalım.. çocukları olanlara sorsan, onların bi derdi var, bilmezler ki, bizlerin olmadığı için kaç bin türlü seyleri düsünüyoruz ..
simdi 4. için yeniden düsecez yollara, ne yaşayacağım, ne görecem bilmiyorum.
bak anlatayım..
ekim ayında ben soğan suyu kürü yaptım..esim arı sütü bal polen, keçiboynuzu krü yaptı..
hiç beklemediğim anda, son ki üç aydır ki adetlerim hep bi geriye kayıyordu..burdan bi topikteki arkadas, adetlerin bigün geriye kayarsa, bebek tutunmak için yer arıyordur dediydi..umutlandım..
derken, batıma yakın o pzrtesi olmadım, 19. gündü.. salı olmadım 20. günümdü. hadi bgün olurum dedim. yine yok..çarsamba olurum dedim.. yine yok.. ve derken yıllardr yasamadığım belirtiler yasadım..ona bile mutlu oldum..sık idrar çıkıyordum, hep uyuyasım vardı..ve birde kuruluk vardı. ben bunları yıllardır yaşamadım..derken haftasonuna kan veririm dedim.. bulundğumuz yer itibariyle. burada yapılmıyor kan da baktırma..derken ben seviniyorum ya, günüm geçiyor hayatımda ilk defa..belik bu kez şans eseri tuddu diye..derken, haftasonua az kaldı die sevinirken, persembeyi cumaya bağlayan gece, rüyamda. beni biseyler korkutdu..ve cuma sabahı adet oldum.korktuğuma mı yanayım, adet oldğumuma mı, yoksa günüm geçiyordu. hangiseniye yanayım ?.. test yapqtık yok çıkdı derken o ay çok fenalastım ben..
ablamla ağlamaklı konusuyom telde...
bana biraz da, Allah'a tevekkül et, napalım olmuyosa olmuyo.niye bu kadar istiyosun, senin kadar isteyenini ne duydum ne gördüm.. bırak dedi..
ve ben daha fena kahroldumm , tabi dedim içimden kendisi 35. de evlendi, iki de çocuk oldu.. kendnin varken bana öle diyebiliyo..tamam haklı tarafı da var ama, ben çok bozuldum..

simdi yine, geçen aksam rüya gördüm, yine çok korkdum.. tam anlatıp sizleri de etkilemek istemiyorum..Allahım ters birsey göstermesin yine..sabır diliyorum..

eylül- ekim ayından beri burda topiklerde dolastım epey biseyler öğrendim.. tıp prof. olduk diyelim, ama neyin hesabını sorabiliyoruz ?? hiç biseyin .. bi insan elindeki onca paralarla,. ev , araba, yat , kat ..hersey alır ..
paranın bile gücünün yetmediği bitek bu işte.. hani onca paralar döküyoruz.. madem parayla olucakdı.. tmm verelim herseyimizi. oluyor mu sanki ? bize 3. ü denememizde.. gebelik şansını % 30 arttırıçı şu var yapalım mı.. hadi yapalım dedik.. bu var yapalım mı, yapalım dedik.. hani nerede o % 30 lar ????
iste bu devreden sonra Rabbim izin vermeyince, taş bile kımıldamıyor..
elbet bu yaşadıklarımızın mükafatı çok büyük..gerekli sabrı gösterebilmeyi Rabbim nasip eylesin..amin..

biraz uzun oldu ksra bkmayın.. iyice doldum-bosaldım.

Son düzenleme:

arkadaşım neler yazdın öyle çook üzdün beni....
yaşamayan bilmiyo ki bu acıyı
biliyomusun benimle bir sadece annem kardeşim ve bide eşimin annesi çook üzülüyo....
kalanının tek dediği çocuğu olanlar sanki çokmu rahat hayırlısı ise olsun bilmeme ne tabiki hayırlısı ama işte yaşamayan bilmiyo....
bide çook yakınımdakiler doğurdularmı çoook kahralıyorum işte
ve senin 15 yıldır ne yaşadığını hiç düşünemiyorum bile allah sabır versin sana ve de hepimize

rabbim sabır versin hepimize evlatsızlıkla daha fazla sınamasın

çok özr dilerim canlarım, niyetim sizleri üzmek değildi..hakkınzı helal edin.. ama iste birden geldiler bana..
burada hepimizin acısı aynı olsa da.a hepimizin yıpranmıslıkları ayrı safhalarda..bitek burada ki arkadalar birbirimizi anlayabiliyoruz..ben bu kadar bile çevremde hiç kimseey anlatmadım..anlatsan zaten anlamıyorlar..biraz da kadın olmanın ruh hali, iste annelik olma ruh halinden kaynaklanıyor sanırım.. beyler de böyle seyler görmesek bile, onlar içine atabiliyorlar çoğu zaman..
bu dediğini esim de bana kızıdğınad söylemisti.. ben test yapıp olmayınca..ona bi msj yollamıstım..is yerindeydi..tutamadım kendimi..eve gelince sinirliydi.. aksama tabi tartısma fln.. olanlar çok mu rahat, ben kabullendim olmuyosa olmuyo, sened kabullen dedi.. daha zoruma gitti..
ya bi kere.. kabullenmek nedir anlamak zor geliyo..
canım ötesi sevdiğim annemi kaybedeli , 2000 senesinden bu yana çok zaman geçse de. onu bile kabullenemiyorum, bunu nasıl kabulleneyim , neye sabır gösterecem bnde sasırdım

canım neguzel yazmışsın ağladımmm((
haklısın canım hep isyan hep üzüntü kendımıze yapıyoruz herşeyi,iyiki varsınız sızınle derdımızı paylaşıyoruz,annemle bıle paylaşamıyorum bılıyorum o benden de çok uzuluyo onun yanında umursamaz gıbı gorunuyorum ama bılmıyo kızının ıçınde ne yangınlar var...
ben 7 yıllık evlıyım canım ...ilk 3 sene ıstemedık madd acıdan da kendımızı toparlayalımmm..4 seneden bu yana da uğraşıoruz canım.2 asılama 1. ve 2. tupbebekte kalıtelı embrıyolarımız oldu ama tutunmadı 3.deneme de 9 yumurta dan bırı döllenmedı tedavı ıptal oldu.bu 4 denemeydı sabah opudan cıkınca 6 yumurta dan 4 u ıyı kalıtedeydıı ama doktorum 2 tanesıne yoğunlaştı.buyuk olanın içi boş çıktı küçük olanı denıceklermı ama pek sanmıyorummm o da döllenmez bence..bunun ne ılacı ne tedavısı var hazıran ayından berı denemedığım kur kalmadı...Ama şuna ınanıyorum artık Allahın dediği olur...bunun ılacı yok tedavısı de. Allah ısteseydı verırdı ...evlenmeden önce hıııç boyle düşüncelerım uzuntulerım yoktu başım bıle kolay kolay ağrımazdı.şimdi mıde ağrısından oluyorum bırde kalp çarpıntım da eklendı....herşey uzuntuden gelır ınsana.ama bu elimizde olmuyo maalesef..belkı merkezımı değiştiririm..bak yıne de umudum var...

kızlar geçen günü bir akadaşımın tanıdığı bir kadın 5. çocuğunu doğurmamak için aldırmış ya dedim allahım biz böyle ararken millet istemiyo aldırıyo çook üzüldüm
biz para verip çocuk ararken millet para verip karnında ki bebeği aldırıyo işte dünya..........

kızlar görüsmek üzere.. ben biraz çıkıyorum isleri mvar .. sizi de bunaltdım, kendim de bi değisik bise oldum simdi..
pınarımmm.. meleğim .. görüsürüz artık ne diyeyim.. öpüyornum hepinizi

hatunlar neden böyle içinizi kararyıyorsunuz ya. sabredin bol bol dua edin Rabbim ol deyince olucak inşallah .... hadi kalkın bir kendinize gelin sevdiğiniz şeylerle ilgilenin herşey güzel olacak ama herşeyin zamanı var.

uuufff. . . Ne guzel uyumusuzzz bebıslerımleeee :) naber gelecegın guzel annelerııı. . . Telden yazıyorum gecmısı okuyamadımmm varmı guzel gelısmelerrr?
bende de boyle şapşal sırıtmalar oluyo, sızde de oluyomuyduuu. . . Hehe :)

kızlar görüsmek üzere.. ben biraz çıkıyorum isleri mvar .. sizi de bunaltdım, kendim de bi değisik bise oldum simdi..
pınarımmm.. meleğim .. görüsürüz artık ne diyeyim.. öpüyornum hepinizi
görüşürüz canım üzme kendini...

aaaaaaaaaa nihalim gelmiş hoşgeldin canım neye karar verdin olacakmısın histereskopi

ayyy sevsinler bebişleriyle uyumuşmuş....uyu kuzum uyu 9 ay sonra çook bakarsın uyurum diye
hastaneden çıktınmı

görüşürüz canım üzme kendini...

aaaaaaaaaa nihalim gelmiş hoşgeldin canım neye karar verdin olacakmısın histereskopi

evet meleğim olucam buğün doktora gittim ısrarla yapalım kafamızda soru işareti kalmasındiyor. orda herhangi bir durum görürsek o esnada hallediyoruz dedi.işte gelecek adette gel yapalım dedi. bu aradada genetik yaptırın eşinle dedi. bu sefer bana uzun protokol uygulayacakmış çünkü yumurtalar benim çabuk geliştiği için kontrolsuz gelişmiş olabilirmiş o yüzden uzun protokolde daha kontrollü yavaş yavaş geliştirecekmiş. bu vesileyle daha fazla ve kaliteli yumurtalar toplarmış.işte öle meleğimmm

inş bu sefer iyi olur canım...inan bana herkes pozitif alsın kimse üzülmesin istiyorum....
fatoşta çook umutsuz inş bir sürpriz olur fatoşta alır pozitifi....

Canimm merak ettim seni yazmistim sana ama gormedin sanirim.. Lutfen yine umudunu yitirme bir yumurta herseye yeter insallah cok kaliteli olur dollenir ve sana simsiki tutunur.. Kotu dusunul cagirma iyi dusunmeye calis biliyorum zor oldugunu Bende bu gece yola cikiyorum bilinmeyene dogru gidicez Allahim hakkimizda hayirlisini versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…