cnm çok haklısın .. ben bazen diyorum ^^ Allahım bizleri sıkıntıya sokacak insanların sorularından uzak eylesin ^^ diye ...
tabi böyle sorular erkeklere sorulmuyo, hep bayanlar.. oysa bizler daha hassas dönemde oluyoruz. ama bunları birçoğunun aklı kesmiyo..ben neler duydum.. ağladım kendimi hırpaladım.. ama bazılarından esimin haberi bile yok.. onca yılım yıprana yıprana geldik bu zamana..
suan da oturduğumuz yer itibariyle,. küçük bi yerdeyizs, ve küçük yerdekilerin soruları da kendileri gibi küçük beyinli ..bana göre .
ve kimseye gitmemeye çalısıyorum ki olur olmaz sorulara tutmasınlar diye..2-3yıl oldu burada olalı..
ilk buraya tasındığımızda, çocuğun var mı dediler.. yok dedim.. hemen kaç yıllık evlisin dediler
oldu biraz .......... deyip çenelerini kapadım direkt.. öleeece yüzüme bakıyolar.. ama bu soruyu çok duydum..
size ne kardesimm..varsa vardır, görürsün, yoksa ne soruyosun..
bu tür seyleri yaşamamak için hep evdeyim desem yeridir..çok sıkıldım mı gezmek için ya ailemin oldğu yere, yada bska yere ankara fln gezmeey gidiorum..kendi evinden de uzak oldun mu , o daa olmuyo.. dısarıdan gözüken, esi evde yalnız bu gezmeler pesinde de denilebiliniyo.. ama iste yaşamayan anlamıyo .
ilk 5 ylı demişsin, ne kadarlık evlisin cnm , sordum ama