Beni en çok geren çevremdeki insanların davranışları.Evliliğimin ilk beş yılı düşünmedim.Kendime göre nedenlerim vardı.Sonra istedim.Şimdi de olmuyor.İnsanların baskısı bunaltıyor.Sürekli soruyorlar.Anlamıyorum onları.Sanki kendileri bakıp büyütecekler.Ayda yılda bir beş dakika kucağına alıp sevip bırakacaklar.
Bence başka yerleri araştır ve merkezini değiştir.Maddi manevi o kadar emek ve stres yaşıyoruz.İnsanlar işini biraz ciddiye almalı.Benim yaptırdığım merkezde çatlatma iğnesini yaptıracağım gece saat 1 de hemşire beni aradı.Bu çok hoşuma gitti.İşlerini önemsemeleri.Güven verdi.Benim tutmayacak gibi hissediyorum ama yinede aynı yere giderim diye düşünüyorum.Şimdilik iyiler.
cnm çok haklısın .. ben bazen diyorum ^^ Allahım bizleri sıkıntıya sokacak insanların sorularından uzak eylesin ^^ diye ...
tabi böyle sorular erkeklere sorulmuyo, hep bayanlar.. oysa bizler daha hassas dönemde oluyoruz. ama bunları birçoğunun aklı kesmiyo..ben neler duydum.. ağladım kendimi hırpaladım.. ama bazılarından esimin haberi bile yok.. onca yılım yıprana yıprana geldik bu zamana..
ilk 5 ylı demişsin, ne kadarlık evlisin cnm , sordum ama
neresi canım senin ??
Beni en çok geren çevremdeki insanların davranışları.Evliliğimin ilk beş yılı düşünmedim.Kendime göre nedenlerim vardı.Sonra istedim.Şimdi de olmuyor.İnsanların baskısı bunaltıyor.Sürekli soruyorlar.Anlamıyorum onları.Sanki kendileri bakıp büyütecekler.Ayda yılda bir beş dakika kucağına alıp sevip bırakacaklar.
cnm çok haklısın .. ben bazen diyorum ^^ Allahım bizleri sıkıntıya sokacak insanların sorularından uzak eylesin ^^ diye ...
tabi böyle sorular erkeklere sorulmuyo, hep bayanlar.. oysa bizler daha hassas dönemde oluyoruz. ama bunları birçoğunun aklı kesmiyo..ben neler duydum.. ağladım kendimi hırpaladım.. ama bazılarından esimin haberi bile yok.. onca yılım yıprana yıprana geldik bu zamana..
suan da oturduğumuz yer itibariyle,. küçük bi yerdeyizs, ve küçük yerdekilerin soruları da kendileri gibi küçük beyinli ..bana göre .
ve kimseye gitmemeye çalısıyorum ki olur olmaz sorulara tutmasınlar diye..2-3yıl oldu burada olalı..
ilk buraya tasındığımızda, çocuğun var mı dediler.. yok dedim.. hemen kaç yıllık evlisin dediler
oldu biraz .......... deyip çenelerini kapadım direkt.. öleeece yüzüme bakıyolar.. ama bu soruyu çok duydum..
size ne kardesimm..varsa vardır, görürsün, yoksa ne soruyosun..
bu tür seyleri yaşamamak için hep evdeyim desem yeridir..çok sıkıldım mı gezmek için ya ailemin oldğu yere, yada bska yere ankara fln gezmeey gidiorum..kendi evinden de uzak oldun mu , o daa olmuyo.. dısarıdan gözüken, esi evde yalnız bu gezmeler pesinde de denilebiliniyo.. ama iste yaşamayan anlamıyo .
ilk 5 ylı demişsin, ne kadarlık evlisin cnm , sordum ama
6 yıl 3 ay oldu evleneli.2012 Mayıs ayından beri deniyoruz.Hiç bir sorun yok diyorlar.Eşimin hareketliliği biraz az.Oda %45 .Tüp bebek merkezi sorun değil dedi.13 yumurtam toplandı.12 si döllendi.Hepsi 5. güne geldi.Ama 5 tanesi kaliteliydi.2 tanesini transfer ettiler.3 tanesini dondurdular.
türkiye böyle ne yazık ki ... herkes herkesin yatak odasında.. aynısını ben de yaşıyorum... aslında en güzeli "çocuk henüz düşünmüyoruz" demek. biz hata yaptık planladığımızı söyleyerek. şimdi de soruyorlar ne oldu diye doğal olarak...
şansın bol bebeklerin seninle olsun arkadaşım
son ki yazdığım msj yarım kalmıstı ilave edince, önceki sayfada kaldı die alıntı yaptım.
hmmm anladım cnm..
bizim 3 tüp oldu önceden ama maalesef..
ve bizim dondurulcak embiriyomuz bile olusmadı..
opum olacağı gün, saatimin dolmasıını bekliyorduk esimle, masada otururken iste karsı masada kiler konusmalarını duyduk, telde kine anlatıyodu iste
^^^embiriyo dondurulcak denildi de.. biz nerden para bulucaz da.. ^^^tarzında konusmalarını duyduk..
esim de dedi
^^dondurulcak embiriyoları var, bizim olanı bile kendimizde durdurmak elimized değil ^^^dediydi
iste herkesin derdi bi baska
yarın benim de aşılama günüm ama bende hiç heycanlı değilimmm...17:00 aşılama...kardeşim ve annem geldii kaynatıyoruzz..
sanada maşallah canım inş sonucun pozitif olursukurler olsun transferim oldu kizlar yuppiyeni eve geldim uzandim.
bolca istirahat et ve sakın bugün angaradan ayrılma hımmmmmmmm dinle beni okeydinlenmelerdeyim canlarrr... hele söyleyin bakalımmm şimdi ben nelere dikkat etceemm??? :)
arkadaşım bizimde hiç olmuyo donurulucak kalitede benimde 4. tedavimde doktor hatası oldu diyorumson ki yazdığım msj yarım kalmıstı ilave edince, önceki sayfada kaldı die alıntı yaptım.
hmmm anladım cnm..
bizim 3 tüp oldu önceden ama maalesef..
ve bizim dondurulcak embiriyomuz bile olusmadı..
opum olacağı gün, saatimin dolmasıını bekliyorduk esimle, masada otururken iste karsı masada kiler konusmalarını duyduk, telde kine anlatıyodu iste
^^^embiriyo dondurulcak denildi de.. biz nerden para bulucaz da.. ^^^tarzında konusmalarını duyduk..
esim de dedi
^^dondurulcak embiriyoları var, bizim olanı bile kendimizde durdurmak elimized değil ^^^dediydi
iste herkesin derdi bi baska
dinlenmelerdeyim canlarrr... hele söyleyin bakalımmm şimdi ben nelere dikkat etceemm??? :)
sanada maşallah canım inş sonucun pozitif olur
arkadaşım bizimde hiç olmuyo donurulucak kalitede benimde 4. tedavimde doktor hatası oldu diyorum
o kadar gittik geldik tam taransfer günü demesin mi embriyoları donduralım rahim ince 2 3 ay sonra transfer edelim
e sen kaç ay boyunca görmedinmi eeeeee sonra dondurdu zaten çok kaliteli değildi 2 ay sonra transfer oldu tabi sonuç negatif
şimdi güya indirim yapmışlar 5000 e yapacaklarmış ama gitmeyiz oraya heryerde 5000 miş
kızlar bnde başladım tedaviye hayırlısıyla uzun protokol olucak lucrin verdi adete kadar vurulcam.. ya ben kendim vuramam sanırım eşiminde saatleri uymuyo napcaz bilmiyorumm hepimz için hayırlısı olsun hepimz güzel haberler veririz inşaAllahh
arjin77 canim transferin dondurulmula mi oldu,kac embriyo , kacinci gundesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?