şubat ta tüp bebek:)

türkiye böyle ne yazık ki ... herkes herkesin yatak odasında.. aynısını ben de yaşıyorum... aslında en güzeli "çocuk henüz düşünmüyoruz" demek. biz hata yaptık planladığımızı söyleyerek. şimdi de soruyorlar ne oldu diye doğal olarak...

neresi canım senin ??

6 yıl 3 ay oldu evleneli.2012 Mayıs ayından beri deniyoruz.Hiç bir sorun yok diyorlar.Eşimin hareketliliği biraz az.Oda %45 .Tüp bebek merkezi sorun değil dedi.13 yumurtam toplandı.12 si döllendi.Hepsi 5. güne geldi.Ama 5 tanesi kaliteliydi.2 tanesini transfer ettiler.3 tanesini dondurdular.

sukurler olsun transferim oldu kizlar yuppiyeni eve geldim uzandim.

son ki yazdığım msj yarım kalmıstı ilave edince, önceki sayfada kaldı die alıntı yaptım.

hmmm anladım cnm..
bizim 3 tüp oldu önceden ama maalesef..
ve bizim dondurulcak embiriyomuz bile olusmadı..
opum olacağı gün, saatimin dolmasıını bekliyorduk esimle, masada otururken iste karsı masada kiler konusmalarını duyduk, telde kine anlatıyodu iste
^^^embiriyo dondurulcak denildi de.. biz nerden para bulucaz da.. ^^^tarzında konusmalarını duyduk..
esim de dedi
^^dondurulcak embiriyoları var, bizim olanı bile kendimizde durdurmak elimized değil ^^^dediydi
iste herkesin derdi bi baska

Ben düşünmediğim zamanlar öyle söylüyordum.Yaşlı kadınların bazıları azarladılar beni.Kendilerinde bu hakkı nerden buluyorlar anlamıyorum.Bende insanlara kolay kolay sert çıkışamam.İçime atıp üzülüyordum.

dinlenmelerdeyim canlarrr... hele söyleyin bakalımmm şimdi ben nelere dikkat etceemm??? :)

Benim yaş 35 bitti 36 nın içindeyim.O yüzden olumlu bir sonuç beklemiyorum.

sukurler olsun transferim oldu kizlar yuppiyeni eve geldim uzandim.
sanada maşallah canım inş sonucun pozitif olur
dinlenmelerdeyim canlarrr... hele söyleyin bakalımmm şimdi ben nelere dikkat etceemm??? :)
bolca istirahat et ve sakın bugün angaradan ayrılma hımmmmmmmm dinle beni okey
arkadaşım bizimde hiç olmuyo donurulucak kalitede benimde 4. tedavimde doktor hatası oldu diyorum
o kadar gittik geldik tam taransfer günü demesin mi embriyoları donduralım rahim ince 2 3 ay sonra transfer edelim
e sen kaç ay boyunca görmedinmi eeeeee sonra dondurdu zaten çok kaliteli değildi 2 ay sonra transfer oldu tabi sonuç negatif
şimdi güya indirim yapmışlar 5000 e yapacaklarmış ama gitmeyiz oraya heryerde 5000 miş

Hayırlı olsun.Bol bol dinlenmeni, sulu besinlerle beslenmeni tavsiye ederim.Ben genelde sırt üstü yattım.Kabız olmamaya çalıştım.Bol bol kayısı kuru inci vs. tükettim.
Dün 6. günüm diye hafif bir kaç iş yaptım.Gece kanamam oldu.Hemşireye yaptığım işleri söyledim.O işler kanamaya neden olmaz dedi.Ama ben yine de vicdan azabı çekiyorum.

kızlar bnde başladım tedaviye hayırlısıyla uzun protokol olucak lucrin verdi adete kadar vurulcam.. ya ben kendim vuramam sanırım eşiminde saatleri uymuyo napcaz bilmiyorumm hepimz için hayırlısı olsun hepimz güzel haberler veririz inşaAllahh

sanada maşallah canım inş sonucun pozitif olur

saolasin canim rabbim hepimize pozitif sonuçlar almayi nasip etsin,insallah bebeisim simsiki tutunur bu kez annesine 10 gun sonra güzel haberler de veririm

benmde 1 ve 2 yi yaptırıdğımız zaman memnundum oradan da..
3. cüyü baska yerde yaptırdık ve pek memnun kalmadım. esim seçmisit orayı ve birsey diyemedim ona o zaman..içim sinmeye sinmeye gittim.. ve balık bastan kokar misali.. sanki .. 6 hürcreliyi transfer etmislerdi bana..
ve bi tüp yaptıran arkadas, hem hemsire kendi.. biliyo bu isleri.. demisti.. hiç 6 hücreli tutunur mu, konulur mu diye..
sanki nasreddn hoca misali, ya tutarsa, onların derdi bu.. bide para kazanalım .. bizde çok para varya.. hepsini onlara yedircezz..
bedava çocuk sahibi olan kisiler nerden anlasınlar bizi ..??

biz hayırlısınla evlat sahibi olalım diye, harcamadığımız para kalmadı bunca yıldır..
geçenlerde halamınkızı diyo ki bana,
akrabalardan biriyle aynı zamanlarad evlenmistik de..
iste onların evi var ev aldılar, siz öle bise düsünmediniz mi, almadınız fln ..
dedim onlarla biz bir miyiz ? onların tedavisiz kendilğinden istedikleri zaman da (gerçi Allah vermezes olmazdı o da ayrı konu da) çocukları oldu..derken deprem zamanından sonra denk geldi bi evi kiraya verdiler, bska eve geçtiler,.orayı da görümcçesi oturuyor simdi.. o da kiro oldu onlara... e eşi; özel ders veriyo..hepsi bi ayrı gelir ..
insan bi düsünür ? ama düsünmeden soruyor iste..
ablama dedim de bunu..
dedi ki, sende ona deseydin ya, senen yaşatındaki şu kisi evli, sn halen bekarsın diye..
iste aklıma gelmedi, hem bnde misafirdi, birsey diyemedim ahh zaman zor zaman millet azına geleni söylüyo

Son düzenleme:

oncelikle tedavinde sana bol sans diliyorum,rabbim gönlüne gore versin,igneler basit ve agrisi olmuo oyle,yaptikca alisirsin sen kendin yapmak istersin,bizler nelere katlaniyoruz ki bu iğneler yaninda hic bisi göreceksin

arjin77 canim transferin dondurulmula mi oldu,kac embriyo , kacinci gundesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…