topicte bu sorunu yaşayan yok herhalde kimseden cevap gelmedi. sayı iyi de kalite daha önemli. keşke 3-4 tane olsaydı da bir iş çıksaydı. ama ben meerkezin hatası olduğundan şüpheleniyorum. 9da çağırıp 12 de aldılar işlem için. bence o arada yumurtalar çatladı. başka bir sebep gelmiyor benim aklıma...çok üzgünüm ... hele bir de beklemek her çalan telefonda hopluyorum... sabır versin Allahım hepimize çok zormuş bu işler...
söz verdiğim gibi olmadı hakkını helal et.. kendimi veremiyorum. bir yasin okudum ama hep kafam telefonda... bol şans sana :)
evet canımkatılıyorum biz yaşalandıktan sonra çıkacak galiba ama iş işten geçer o zamanonca tekneloji çıktı, tüp bebekte yeni yöntemler uygulanıyo, smdi daha kolaylastırılıyo, diyen dr lar niye bizlere çare olamıyorlarr.. çok zoruma gidiyoo
kaçıncı günün bugünBu arada benimde dün gece lekelenmem oldu.hemşireyi aradım.Hemen progestan kapsülden iğneye geçmemi söyledi.Gece hemen iğne yaptırdım.Sabah yine kahverengi bir leke oldu.Hemşireyi aradım.Neden olabilir diye.Ya yerleşme kanaması yada adet belirtisi dedi.Beklemekten başka çare yok dedi.Adet kanaması belirtisi kelimesini ondan duyunca çok üzüldüm.Sakin olmaya çalışıyorum ama yoruldum.Tüp bebekte ilk denemem.Ama daha öncede 2 aşılama ile 2 klomen+çatlatma iğnesi tedavisi gördüm.Bu bekleyiş çok bunaltıyor.
evet canımkatılıyorum biz yaşalandıktan sonra çıkacak galiba ama iş işten geçer o zaman
kaçıncı günün bugün
Yani 5. gün embriyosu transfer ettiler.7 günüm.İmplantasyon bu kadar uzun sürermi dedim hemşireye.Belli olmaz dedi.Çünkü 5. gün embriyosu artık tutunma aşamasına geliyor.
selin cnm Allah yardımcın olsun .. bu isler gerçekden çok zorr .. sen ilk mi yaptırdın
evt cnm.. ben zaten yarı yaslandım sankim, birde bu konu için hepten
diğer taarfta .yen gördüm cnm, ne dersi çalısıyosun :26:
Merhaba çatlatma iğneni saat kaçta yaptırmıştın?Benim iğneden sonraki 35. saatte topladılar.36 saati geçince çatlayabiliyor.
pazartesi gece 23.30 da tam. yumurta toplama da çarşamba 12.10 . 36 saati geçmiş oluyor işte...
ilk ve çok büyük konuşmayayım ama bu merkezde son olacak... dosyaları bulamıyorlar bekletiyorlar.. beklemek sorun değil ama bu işler saatli..
diyanetin yeterlilik sınavı canım ona çalışıyorum...1 ay var....
Bence de çatlamış olabilirler.10 dan fazla yumurtadan 1 tanesimi sağlıklı olmaz.Ben iğneyi gece 1 de yapmıştım.12 ye doğru amaliyathaneye aldılar.
bana kolay geldi canım ama bi şansımı denerim bildiğim dini konuları tekrar ediyorum inş geçerim hayırlısı tabihmm Allah kolaylık versin cnm.. zor diye duymustum :26:
Beni en çok geren çevremdeki insanların davranışları.Evliliğimin ilk beş yılı düşünmedim.Kendime göre nedenlerim vardı.Sonra istedim.Şimdi de olmuyor.İnsanların baskısı bunaltıyor.Sürekli soruyorlar.Anlamıyorum onları.Sanki kendileri bakıp büyütecekler.Ayda yılda bir beş dakika kucağına alıp sevip bırakacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?