şubat ta tüp bebek:)

merkezin neresiydi canım aslında ben duymuştum sen gibi yumurtaları kalitesiz çıkanları diğer topikleri bir arasan canım inan çook zor yaşadıkların ama işte allahın elknde olan bişey pazarda satılsa gider alır insan ben bile şu an öyle korkuyorum anlatamam yine negatif olacak diye
söz verdiğim gibi olmadı hakkını helal et.. kendimi veremiyorum. bir yasin okudum ama hep kafam telefonda... bol şans sana :)

olsun canım ben başkalarınada dağıttım zaten önemli değil sende helal et hakkını

onca tekneloji çıktı, tüp bebekte yeni yöntemler uygulanıyo, smdi daha kolaylastırılıyo, diyen dr lar niye bizlere çare olamıyorlarr.. çok zoruma gidiyoo

Bu arada benimde dün gece lekelenmem oldu.hemşireyi aradım.Hemen progestan kapsülden iğneye geçmemi söyledi.Gece hemen iğne yaptırdım.Sabah yine kahverengi bir leke oldu.Hemşireyi aradım.Neden olabilir diye.Ya yerleşme kanaması yada adet belirtisi dedi.Beklemekten başka çare yok dedi.Adet kanaması belirtisi kelimesini ondan duyunca çok üzüldüm.Sakin olmaya çalışıyorum ama yoruldum.Tüp bebekte ilk denemem.Ama daha öncede 2 aşılama ile 2 klomen+çatlatma iğnesi tedavisi gördüm.Bu bekleyiş çok bunaltıyor.

onca tekneloji çıktı, tüp bebekte yeni yöntemler uygulanıyo, smdi daha kolaylastırılıyo, diyen dr lar niye bizlere çare olamıyorlarr.. çok zoruma gidiyoo
evet canımkatılıyorum biz yaşalandıktan sonra çıkacak galiba ama iş işten geçer o zaman
kaçıncı günün bugün

Yani 5. gün embriyosu transfer ettiler.7 günüm.İmplantasyon bu kadar uzun sürermi dedim hemşireye.Belli olmaz dedi.Çünkü 5. gün embriyosu artık tutunma aşamasına geliyor.

evet canımkatılıyorum biz yaşalandıktan sonra çıkacak galiba ama iş işten geçer o zaman

kaçıncı günün bugün

evt cnm.. ben zaten yarı yaslandım sankim, birde bu konu için hepten

diğer taarfta .yen gördüm cnm, ne dersi çalısıyosun :26:

Yani 5. gün embriyosu transfer ettiler.7 günüm.İmplantasyon bu kadar uzun sürermi dedim hemşireye.Belli olmaz dedi.Çünkü 5. gün embriyosu artık tutunma aşamasına geliyor.

arjin 5. gün embiriyosu daha sağlam diyolar, insaAllah tutunurlar hayırlısınla , stres yapmaya çalıs

Embriyonun rahimde tutunma yeteneğinin daha yüksek olduğu bu aşama tek embriyo transferi ile tüp bebek tedavisinin olumlu sonuçlanmasını sağlamaktadır.

Son düzenleme:
Beni en çok geren çevremdeki insanların davranışları.Evliliğimin ilk beş yılı düşünmedim.Kendime göre nedenlerim vardı.Sonra istedim.Şimdi de olmuyor.İnsanların baskısı bunaltıyor.Sürekli soruyorlar.Anlamıyorum onları.Sanki kendileri bakıp büyütecekler.Ayda yılda bir beş dakika kucağına alıp sevip bırakacaklar.

ilk ve çok büyük konuşmayayım ama bu merkezde son olacak... dosyaları bulamıyorlar bekletiyorlar.. beklemek sorun değil ama bu işler saatli..

öle cnm.. insan gititği hastene, merkez huzur olmak istiyo, hersey tam yerinde, hiçbirsey eksik olmasın istiyo..
hasta psikolojisi çok önemli burada..daha itinalı yapsalar yaa

diyanetin yeterlilik sınavı canım ona çalışıyorum...1 ay var....

hmm Allah kolaylık versin cnm.. zor diye duymustum :26:

Bence de çatlamış olabilirler.10 dan fazla yumurtadan 1 tanesimi sağlıklı olmaz.Ben iğneyi gece 1 de yapmıştım.12 ye doğru amaliyathaneye aldılar.

eğer hata onlardaysa daha çok üzülürüm . kötü şans olsa tamam deyip yılmadan yoluma devam edicem ama onların hatasıysa Allaha havale ed,iyorum ne yapayım.. ikinci deneme için de hem maddi hem manevi toparlanmamız lazım. onlar bizi para yumurtlayan tavuk gibi görüyorlar. inanın para en son düşündüğüm şey ama böyle algılanmak insanın canını yakıyor. bir kısmını iade ederler belki... dua edin ne olur... ben her duamı bu topicteki herkes için diye bitiriyorum kimsenin yüzünü göremsem de... OPU da uyutulduğumda bile burayı gördüm ben rüyamda :)

cnm çok haklısın .. ben bazen diyorum ^^ Allahım bizleri sıkıntıya sokacak insanların sorularından uzak eylesin ^^ diye ...
tabi böyle sorular erkeklere sorulmuyo, hep bayanlar.. oysa bizler daha hassas dönemde oluyoruz. ama bunları birçoğunun aklı kesmiyo..ben neler duydum.. ağladım kendimi hırpaladım.. ama bazılarından esimin haberi bile yok.. onca yılım yıprana yıprana geldik bu zamana..
suan da oturduğumuz yer itibariyle,. küçük bi yerdeyizs, ve küçük yerdekilerin soruları da kendileri gibi küçük beyinli ..bana göre .
ve kimseye gitmemeye çalısıyorum ki olur olmaz sorulara tutmasınlar diye..2-3yıl oldu burada olalı..
ilk buraya tasındığımızda, çocuğun var mı dediler.. yok dedim.. hemen kaç yıllık evlisin dediler
oldu biraz .......... deyip çenelerini kapadım direkt.. öleeece yüzüme bakıyolar.. ama bu soruyu çok duydum..
size ne kardesimm..varsa vardır, görürsün, yoksa ne soruyosun..
bu tür seyleri yaşamamak için hep evdeyim desem yeridir..çok sıkıldım mı gezmek için ya ailemin oldğu yere, yada bska yere ankara fln gezmeey gidiorum..kendi evinden de uzak oldun mu , o daa olmuyo.. dısarıdan gözüken, esi evde yalnız bu gezmeler pesinde de denilebiliniyo.. ama iste yaşamayan anlamıyo .

ilk 5 ylı demişsin, ne kadarlık evlisin cnm , sordum ama

Son düzenleme:
Bence başka yerleri araştır ve merkezini değiştir.Maddi manevi o kadar emek ve stres yaşıyoruz.İnsanlar işini biraz ciddiye almalı.Benim yaptırdığım merkezde çatlatma iğnesini yaptıracağım gece saat 1 de hemşire beni aradı.Bu çok hoşuma gitti.İşlerini önemsemeleri.Güven verdi.Benim tutmayacak gibi hissediyorum ama yinede aynı yere giderim diye düşünüyorum.Şimdilik iyiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…