Canım kusura bakma yukarda demişsin ama sana ayrıca dua ediyorum inşallah olacak diye tabi herşeyin hayırlısıda test için daha erken değilmiki bence beklemlisin..............bugun 8 ci gün canım dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı hiçbirşey hissetmiyorum hayırlısı olsun
maşallah 2 tane koymuşlar ben çok umutluyum canım senden hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun minişlerin sana
canım bize genetik test ve bide bana pıhtılaşma testi yapıldı sizde isteyin bunları
bide sen nerde oturuyosun ..............
amiiin canım güzel dualrın için sağolKızlar sevgililer gününüz kutlu olsun .Nasılsın transferi olan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun inşallah opusu olan arkadaşlara bol yumuşli bir gün olsun tabi bunlar hayırlısıyla olsun,inşallah geceyi gündüze kavuşturan kışı yaza kavuşturan rabbim bizide bebeişlerimize kavuştursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.
bugun 8 ci gün canım dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı hiçbirşey hissetmiyorum hayırlısı olsun
maşallah 2 tane koymuşlar ben çok umutluyum canım senden hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun minişlerin sana
canım bizde eşimde kromozom anomolisi çıktı pgtye girmemiz gerek bide bende pıhtılaşma bozukluğu o yüzden transferden itibaren iğne vurulucam....biz balıkesirdeyiz canım....izmire 3 saat istanbula 5 -6 saathmm tmm cnm..
şu pıhtılasma konusu vardı bu kk da.. gebelik bölümünde.. ona bakıncada bikaç sebep yazmıslardı..
esime dedim hatta, burada yazılanlar da biraz kendime pay biçtim dedim..
esim de biraz. Allah razı gelmedi ki olmadı, o bu şu bahane tarzında birseyler dedi ..
tmm orası öyle ama, hiç ummadığımız seyden bi sebep çıkar belki diye düsünorm..
bakalım bi gidiim de.. bunları not alıcam, belkim o an ki heycanla unuturum dr a sormayı
size yapılan bu saydıklarından nasıl sonuçlar çıkdı merak ettim
biz ankaraya 2 saatlik mesafedeyiz cnm, sen nerdesin
canım bizde eşimde kromozom anomolisi çıktı pgtye girmemiz gerek bide bende pıhtılaşma bozukluğu o yüzden transferden itibaren iğne vurulucam....biz balıkesirdeyiz canım....izmire 3 saat istanbula 5 -6 saat
umut81 peşindeyim
pıhtılaşma iğnesi canım bak sende muhakkak yaptır bu testleri öyle başla yeni bir tedaviyehmm... dedim ya, şu pıhtılasma konusunda kafam takıldı biraz..
ne iğnesi oluyo bu cnm ?
hmm diğer illere kaç saat
2 tane Nur Tüpü gibi bebişim olduuu :) kocacımın kıpkırmızı kocaman gullerıyle bırlesınce muhtesem bı sevınc oldu. . .:) dua edın de tutunsun annecıgıneeeee. . . .
neden canım noldu kııııı? Kıyamam yaaa uzulmeee
pıhtılaşma iğnesi canım bak sende muhakkak yaptır bu testleri öyle başla yeni bir tedaviye
oooooooo hanımağam gelmiş yahu hoşgeldin hanımağam sizi yeniden görmek ne güzel nasssın bakaılm anlat birazcanım Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah. sıkıca tutunsunlar sana dualarımız seninle.
ama yumurta sayın çook güzel canım hepsimi kötüymüş ki çook üzüldüm canım allah sabır versinyumurtalar gelişmiyormuş benim. 17 tane yumurta toplandı. dün 12.00 de oldu OPU. akşam aradılar yumurtaların gelişmediğini o yüzden de henüxz bir işlem yapamadıklarını söylediler. bugün sabah 10a kadar arayıp haber vereceklerdi. büyük ihtimalle tedavi kesilecek işlem iptal...bekleyip duruyorum . öğlene kadar dersim yok bekliyorum kuş gibi evde. öğleden sonra da artık ne faydam olursa öğrencilerime aklım hep orda... sevghiler
canım sağol....
benim için bir evlat sahibi olmam için niyet edip çekiceksin ya varis.....
ben başlamadan önce 3 kez ya mucip diye başlıyorum.....
bitirnce bana yaz canım....
melek arkadaşım 1800 tane çekebildim ben :)
oooooooo hanımağam gelmiş yahu hoşgeldin hanımağam sizi yeniden görmek ne güzel nasssın bakaılm anlat biraz
ama yumurta sayın çook güzel canım hepsimi kötüymüş ki çook üzüldüm canım allah sabır versin
melek arkadaşım 1800 tane çekebildim ben :)
topicte bu sorunu yaşayan yok herhalde kimseden cevap gelmedi. sayı iyi de kalite daha önemli. keşke 3-4 tane olsaydı da bir iş çıksaydı. ama ben meerkezin hatası olduğundan şüpheleniyorum. 9da çağırıp 12 de aldılar işlem için. bence o arada yumurtalar çatladı. başka bir sebep gelmiyor benim aklıma...çok üzgünüm ... hele bir de beklemek her çalan telefonda hopluyorum... sabır versin Allahım hepimize çok zormuş bu işler...
topicte bu sorunu yaşayan yok herhalde kimseden cevap gelmedi. sayı iyi de kalite daha önemli. keşke 3-4 tane olsaydı da bir iş çıksaydı. ama ben meerkezin hatası olduğundan şüpheleniyorum. 9da çağırıp 12 de aldılar işlem için. bence o arada yumurtalar çatladı. başka bir sebep gelmiyor benim aklıma...çok üzgünüm ... hele bir de beklemek her çalan telefonda hopluyorum... sabır versin Allahım hepimize çok zormuş bu işler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?