şubat ta tüp bebek:)

Canım kusura bakma yukarda demişsin ama sana ayrıca dua ediyorum inşallah olacak diye tabi herşeyin hayırlısıda test için daha erken değilmiki bence beklemlisin..............

canım bize genetik test ve bide bana pıhtılaşma testi yapıldı sizde isteyin bunları
bide sen nerde oturuyosun ..............

hmm tmm cnm..
şu pıhtılasma konusu vardı bu kk da.. gebelik bölümünde.. ona bakıncada bikaç sebep yazmıslardı..
esime dedim hatta, burada yazılanlar da biraz kendime pay biçtim dedim..
esim de biraz. Allah razı gelmedi ki olmadı, o bu şu bahane tarzında birseyler dedi ..
tmm orası öyle ama, hiç ummadığımız seyden bi sebep çıkar belki diye düsünorm..
bakalım bi gidiim de.. bunları not alıcam, belkim o an ki heycanla unuturum dr a sormayı

size yapılan bu saydıklarından nasıl sonuçlar çıkdı merak ettim

biz ankaraya 2 saatlik mesafedeyiz cnm, sen nerdesin

Son düzenleme:
amiiin canım güzel dualrın için sağol

fatoş yaptınmı tete inanma canım negatif sonuca allah bilir şu ana için ben inanmıyorum inş pozitif olacak.....

canım bizde eşimde kromozom anomolisi çıktı pgtye girmemiz gerek bide bende pıhtılaşma bozukluğu o yüzden transferden itibaren iğne vurulucam....biz balıkesirdeyiz canım....izmire 3 saat istanbula 5 -6 saat

Son düzenleme:
canım bizde eşimde kromozom anomolisi çıktı pgtye girmemiz gerek bide bende pıhtılaşma bozukluğu o yüzden transferden itibaren iğne vurulucam....biz balıkesirdeyiz canım....izmire 3 saat istanbula 5 -6 saat

hmm... dedim ya, şu pıhtılasma konusunda kafam takıldı biraz..
ne iğnesi oluyo bu cnm ?
hmm diğer illere kaç saat

neden canım noldu kııııı? Kıyamam yaaa uzulmeee

yumurtalar gelişmiyormuş benim. 17 tane yumurta toplandı. dün 12.00 de oldu OPU. akşam aradılar yumurtaların gelişmediğini o yüzden de henüxz bir işlem yapamadıklarını söylediler. bugün sabah 10a kadar arayıp haber vereceklerdi. büyük ihtimalle tedavi kesilecek işlem iptal... bekleyip duruyorum . öğlene kadar dersim yok bekliyorum kuş gibi evde. öğleden sonra da artık ne faydam olursa öğrencilerime aklım hep orda... sevghiler

canım Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah. sıkıca tutunsunlar sana dualarımız seninle.
oooooooo hanımağam gelmiş yahu hoşgeldin hanımağam sizi yeniden görmek ne güzel nasssın bakaılm anlat biraz
ama yumurta sayın çook güzel canım hepsimi kötüymüş ki çook üzüldüm canım allah sabır versin

topicte bu sorunu yaşayan yok herhalde kimseden cevap gelmedi. sayı iyi de kalite daha önemli. keşke 3-4 tane olsaydı da bir iş çıksaydı. ama ben meerkezin hatası olduğundan şüpheleniyorum. 9da çağırıp 12 de aldılar işlem için. bence o arada yumurtalar çatladı. başka bir sebep gelmiyor benim aklıma... çok üzgünüm ... hele bir de beklemek her çalan telefonda hopluyorum... sabır versin Allahım hepimize çok zormuş bu işler...

Su an opudasindir tahminen Allah yardimcin
olsun canim insallah kaliteli yumilerin cikar ve onlar seni anne yapar..

selin cnm Allah yardımcın olsun .. bu isler gerçekden çok zorr .. sen ilk mi yaptırdın

Merhaba çatlatma iğneni saat kaçta yaptırmıştın?Benim iğneden sonraki 35. saatte topladılar.36 saati geçince çatlayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…