şubat ta tüp bebek:)

bi soru sorduk korktuk ta sorduk bekledik bu kadar boşuna....

mrh arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim.kafamda binbir soru korku ve hiç bitmeyen bir umutla yola çıkıyorum rabbimin izniyle. ayın 21 de gürgan klinikte randevum var.daha önce başarısız bir tüp bebek tedavim var yumurtam döllenmeden tedavim iptal olmuştu çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır dedim rabbime sıgındım.bir yıl aradan sonra tekrar tedavi olmaya karar verdim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.şu anda gürganda tedavi olan arkadaş varsa tanışmak isterim.

Canim bilgim kadariyla yardimci olmaya calisayim , e2 cok onemli yukselmemesi gerekiyor cunku bu hormon endometriyum yani bebisin yerlesip tutunacagi yeri hazirlar. Endometriyumda problem varsa transfer yapamiyorlar.
Yumurtanin dollenebilmesi ve kalitenin yuksek olmasi icin gereken sartlardan biride yumurtalarin 18 mm gecmesi gereklidir en ideal olcude 20mm bu boyutta toplama yapalarmi bilemem yapsalar bile ici dolu olurmu ama ALLAH in isine karisilmaz hic olmaz dediklerimizi oldurdu. Doktorundan hayirli haber dilerim.

kizlar yârin transferim var rabbim nasip ederse ama bende hic mi hic heyecan yokkkkkk

kizlar yârin transferim var rabbim nasip ederse ama bende hic mi hic heyecan yokkkkkk

yarın benim de aşılama günüm ama bende hiç heycanlı değilimmm...17:00 aşılama...kardeşim ve annem geldii kaynatıyoruzz..

Son düzenleme:
kuzum niye öyle diyon kızz bilsem cevap verirdim fıstığım yaaaaaaa

neyse kızlar hepinize iyi geceler canlarım

canım kusura bakma gece uyku bile uyuyamadım ya korkuyorum şimdi toplama vs olmıcak diye ondan telaştan yani ((

teşekkür ederim zaten daha ilacın 10. günü idi yani 1-2 daha beklicektik o zamana kadar 20 mm olur demişti ama bu e2 pko dan dolayı çıkmış ya ilacı almaya devam edicem sanırken birden gel diyince int. de okuyunca ondan telaş yaptım rabbim hayırlısını nasip etsin dua ediyorum ohss flan oluyorlarmış hani onu yaşayan bilen var mı diye okuyan arkadaşlardan öğrenmek istedim de ... teşekkür ederim inş iyi şeyler duyarım yarın

kızlar gunaydıınnnn. . . .bırazdan transferım olucakkk dua edıınnnn Angaradayızzz. . .

kızlar gunaydıınnnn. . . .bırazdan transferım olucakkk dua edıınnnn Angaradayızzz. . .

çok şanslısın canım ne olur kıymetini bil biz o aşamaya bile gelemeyeceğiz galiba... ağlayarak yazıyorum bu mesajı. durduramıyorum eşim işe gitti ben öğlene kadar boşum evde delirmek üzereyim Opu sırasında uyutulduğumda bile burdaki mesajları tarıyordum rüyamda. ben artık burası olmadan yaşayamam gibi geliyor. buraya geldim mesajına çok sevindim inşallah çok güzel geçer. hiç sıkma kendini... stressiz bitir. güzel haberlerini alalım bol şans allahım yanında olsun..

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------Bir dahaki sefere inşallah

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------

4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI---------

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)-------hamileeeeeeeeee

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI---------bir dahaki sefere inşallah

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)---------

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)---------

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------

18.dicleem----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------hamileeeeeee

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------

22.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------

36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------

37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------

38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------

39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------

40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------

41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------

42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------

43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------

44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------hamileeeeeee

45.efsunum------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------

46.BenKayra -----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------

günaydın kızlar ben geldim yazdıklarınızı oku oku bitiremedim valla....
hamile olanları tebrik ediyorum......selinakarca sende üzülme canım hayırlısı olsun ......
mehlikaerva bebişinden hiç ayrılma inş...sımsıkı tutunsun sana..........

günaydın meleğimmmmmmmmmmm

berru bugra bugun test gunun,,,,naptın?? benim cumartesiymiş ben yanlış hesaplamısım..nede olsa ilk deneme...sonucunu bekliorum hemen yaz bize

kızlarrr!!! 7. gün ve 9. gun kan testim aynı degerde cıktı, 8. gun aksam lekelenme oldu, sabaha gecti... hala adet olmadım, adetim 2 gün gecti.... sizce ne olabilir?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…