inaşallh çıkmaz canım yaa senin yaşa kaç kızzz sende 29 musun????????
30un bol bebişli olsun elin boktan çıkmasın inşallahhhhhinşallah canım yok canım 30 en guzel cağımdayım
kuzum niye öyle diyon kızz bilsem cevap verirdim fıstığım yaaaaaaabi soru sorduk korktuk ta sorduk bekledik bu kadar boşuna....
.iyi akşamlar arkadaşlar gonal f menagon ve cetriedi kullanıyordum bugün iğnelerin 10. günü idi beni aradılar e2 yükselmiş yarın sabah gelin dediler araştırma yaptım bu iyi değilmiş yaklaşık 10 yumurtam var 15-17 mm boyunda ve e2 2 gün önce en son 1800 dü bilen yardım etsin lütfen ne yapabilirim şmdi toplama olmaz mı*
kizlar yârin transferim var rabbim nasip ederse ama bende hic mi hic heyecan yokkkkkk
kizlar yârin transferim var rabbim nasip ederse ama bende hic mi hic heyecan yokkkkkk
kuzum niye öyle diyon kızz bilsem cevap verirdim fıstığım yaaaaaaa
neyse kızlar hepinize iyi geceler canlarım
Canim bilgim kadariyla yardimci olmaya calisayim , e2 cok onemli yukselmemesi gerekiyor cunku bu hormon endometriyum yani bebisin yerlesip tutunacagi yeri hazirlar. Endometriyumda problem varsa transfer yapamiyorlar.
Yumurtanin dollenebilmesi ve kalitenin yuksek olmasi icin gereken sartlardan biride yumurtalarin 18 mm gecmesi gereklidir en ideal olcude 20mm bu boyutta toplama yapalarmi bilemem yapsalar bile ici dolu olurmu ama ALLAH in isine karisilmaz hic olmaz dediklerimizi oldurdu. Doktorundan hayirli haber dilerim.
kızlar gunaydıınnnn. . . .bırazdan transferım olucakkk dua edıınnnnAngaradayızzz. . .
hayırlı olsun canım benim maşallah maşallah donduracakta bir sürü minişimiz kaldı çözdürür çözdürür dogurursun inşallahkızlar gunaydıınnnn. . . .bırazdan transferım olucakkk dua edıınnnnAngaradayızzz. . .
günaydın meleğimmmmmmmmmmmgünaydın kızlar ben geldim yazdıklarınızı oku oku bitiremedim valla....
hamile olanları tebrik ediyorum......selinakarca sende üzülme canım hayırlısı olsun ......
mehlikaerva bebişinden hiç ayrılma inş...sımsıkı tutunsun sana..........
günaydın meleğimmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?