• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

yerleşme kanaması (ben lekelenmeye bu durumu yorumladım) olmasının sabahında kan verdim, deger 10.9 çıktı, doktor ben bunu yorumlamam dedi.12. gun bekle dedi, acaba yerleşmenin ustunden biraz vakit mi gecmeliydi?? kızlar yardım lutfennnnnnnnn

2 tane Nur Tüpü gibi bebişim olduuu :) kocacımın kıpkırmızı kocaman gullerıyle bırlesınce muhtesem bı sevınc oldu. . .:) dua edın de tutunsun annecıgıneeeee. . . .

2 tane Nur Tüpü gibi bebişim olduuu :) kocacımın kıpkırmızı kocaman gullerıyle bırlesınce muhtesem bı sevınc oldu. . .:) dua edın de tutunsun annecıgıneeeee. . . .
ayyyyyyyyy maşşallah canım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:....inş tutunurlar sonuç ne zaman çıkacak...............:emir_bebek:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gunaydın kızlar nasılsınız , hayırlı haberler almak dileğiyle, herkese selaammmm :39::39::39:

bugüne özel, minik sevgililerimize kavusacağımız birgün olsun Allahım, :16: duy bu seslerimiziiii ...:16:
amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

melekim nasılsın gulum :16:

mehlikerva.. hadi hayırlı olsun kuzuların cnm, anneciğine sımsıkı tutunurlar insaAllah, Allahım yardımcın olsun balım :16:

Son düzenleme:
sonuc 26 subat kızlarrr. . . . Zaman gecmek bılmez sımdııı. . . .bıde cok tişim vaaarr :)

çok şanslısın canım ne olur kıymetini bil biz o aşamaya bile gelemeyeceğiz galiba... ağlayarak yazıyorum bu mesajı. durduramıyorum eşim işe gitti ben öğlene kadar boşum evde delirmek üzereyim Opu sırasında uyutulduğumda bile burdaki mesajları tarıyordum rüyamda. ben artık burası olmadan yaşayamam gibi geliyor. buraya geldim mesajına çok sevindim inşallah çok güzel geçer. hiç sıkma kendini... stressiz bitir. güzel haberlerini alalım bol şans allahım yanında olsun..

canım selincim..Dualar edicem sana ozel..cok optumm

gunaydın kızlar nasılsınız , hayırlı haberler almak dileğiyle, herkese selaammmm :39::39::39:

bugüne özel, minik sevgililerimize kavusacağımız birgün olsun Allahım, :16: duy bu seslerimiziiii ...:16:
amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

mehlikerva.. hadi hayırlı olsun kuzuların cnm, anneciğine sımsıkı tutunurlar insaAllah, Allahım yardımcın olsun balım :16:
iyiyim umudum sen nasılsın ....
çook heyecanlanu-ıyorum kızlardan bu güzel haberleri aldıkça
sonuc 26 subat kızlarrr. . . . Zaman gecmek bılmez sımdııı. . . .bıde cok tişim vaaarr :)
sabred kuşum biraz....sık çişinide ya fatoşum gibi sal gitsin hahhaaaaaaaaaaaaa:9:
:9::9::9::9:

kızlar gunaydıınnnn. . . .bırazdan transferım olucakkk dua edıınnnn :( Angaradayızzz. . .

"""" dualarimiz seninle ...

yerleşme kanaması (ben lekelenmeye bu durumu yorumladım) olmasının sabahında kan verdim, deger 10.9 çıktı, doktor ben bunu yorumlamam dedi.12. gun bekle dedi, acaba yerleşmenin ustunden biraz vakit mi gecmeliydi?? kızlar yardım lutfennnnnnnnn

"""" canim daha oncede yazdim en net sonuc 12. Gun ve sonrasinda cikiyor diyor doktorlar burada deger sonucuna gore yapilan bir cok hesaplari var kac gunluk embryo senin son adet tarihin gibi.
birde soyle bir durum var malesef , diyelim tuttu bir daha birakmiyacak gibi degil durum , dogal dongu surecini tamamlamasi lazim rahmin bazen basta tutunup birakma olabiliyor yada sonradan gec tutunabiliyor doktorlar o surecin dolmasini bekliyor 12 gunde.
Sen yine oldu gibi gor tutundu diye dusun sakin icini bozma ama bir kenardada hazirlikli ol.
ALLAH yar ve yardimci olsun.

"""" canim bebislerin hayirlisi olsun , kocaman gullerin ve bebislerin daha buyuk mutluluklar getirsin , her gun konusmayi unutma bebislerle ...

amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

umut81 canım seninde 4. deneme olacak tı deme doktorlar tutunmaması için ne diyolar sebeb olarak....ve nasıl bir tedavi uygulayacaklar bu sefer........farklı olarak

çok şanslısın canım ne olur kıymetini bil biz o aşamaya bile gelemeyeceğiz galiba... ağlayarak yazıyorum bu mesajı. durduramıyorum eşim işe gitti ben öğlene kadar boşum evde delirmek üzereyim Opu sırasında uyutulduğumda bile burdaki mesajları tarıyordum rüyamda. ben artık burası olmadan yaşayamam gibi geliyor. buraya geldim mesajına çok sevindim inşallah çok güzel geçer. hiç sıkma kendini... stressiz bitir. güzel haberlerini alalım bol şans allahım yanında olsun..

neden canım noldu kııııı? Kıyamam yaaa uzulmeee

cnm hadi hayırlısı olsun , dualarımız hep bir :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
ftmaydın ne diyordu .. sal gitsin :17::17::27::27::27::27::9::9::9::9:

iyiyim umudum sen nasılsın ....
çook heyecanlanu-ıyorum kızlardan bu güzel haberleri aldıkça

sabred kuşum biraz....sık çişinide ya fatoşum gibi sal gitsin hahhaaaaaaaaaaaaa:9:
:9::9::9::9:

iyiyim sükür, adet bekliyom halen :52:
hep heycanlanıyoruz balım, bize ne zaman gelicek diye :16:
sırada kiiiiiiiiii :51::51:denilcek ve bize gelicek inşaallahh sıra :1::1::1:

umut81 canım seninde 4. deneme olacak tı deme doktorlar tutunmaması için ne diyolar sebeb olarak....ve nasıl bir tedavi uygulayacaklar bu sefer........farklı olarak

cnm. 1 ve 2. aynı yerde yaptırdık..snra bikaç yıl snra 3. bska yerde .. ama ben burada okuduklarımdan öğrendim, hsg, rahim filmi, histereskopi.. vs. bu gibi seylerel neden tutunmadğna bakılınılıyormus.. o zamanları neden tutunmadığına dair bikaç test yapılıd bska yerde fakat ordaki bayan dr. pek bisey demedi sanki.. ve bizde kendi haline bıraktık 2010 yılından beri..
smdi yeniden bu telasın içine düsünce.. bakalım bu kez de farkıl bi yer ama yine Ankara ..bizim için bura daha uygun geliyor, baska yerlere nazaran.. artık rüyamda bile duydum smdiki gideceğimiz ismini... artık hayırlımız olan orasıdır belik Rabbim o sesi duymamı sağlamıstır sükürler olsun ki :16: bakalım adet olim hayırlısınla da, cmrtesi gibi.. gititğimizde ne nasıl olucak o zaman görücem balım :29:smdilik birsey bilimyorum nasıl birsey uygulancak :26:ama aklımdaki sorulara cvp bulmaya çalıscam tabiki :44:

cnm hadi hayırlısı olsun , dualarımız hep bir :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
ftmaydın ne diyordu .. sal gitsin :17::17::27::27::27::27::9::9::9::9:

iyiyim sükür, adet bekliyom halen :52:
hep heycanlanıyoruz balım, bize ne zaman gelicek diye :16:
sırada kiiiiiiiiii :51::51:denilcek ve bize gelicek inşaallahh sıra :1::1::1:

cnm. 1 ve 2. aynı yerde yaptırdık..snra bikaç yıl snra 3. bska yerde .. ama ben burada okuduklarımdan öğrendim, hsg, rahim filmi, histereskopi.. vs. bu gibi seylerel neden tutunmadğna bakılınılıyormus.. o zamanları neden tutunmadığına dair bikaç test yapılıd bska yerde fakat ordaki bayan dr. pek bisey demedi sanki.. ve bizde kendi haline bıraktık 2010 yılından beri..
smdi yeniden bu telasın içine düsünce.. bakalım bu kez de farkıl bi yer ama yine Ankara ..bizim için bura daha uygun geliyor, baska yerlere nazaran.. artık rüyamda bile duydum smdiki gideceğimiz ismini... artık hayırlımız olan orasıdır belik Rabbim o sesi duymamı sağlamıstır sükürler olsun ki :16: bakalım adet olim hayırlısınla da, cmrtesi gibi.. gititğimizde ne nasıl olucak o zaman görücem balım :29:smdilik birsey bilimyorum nasıl birsey uygulancak :26:ama aklımdaki sorulara cvp bulmaya çalıscam tabiki :44:

canım bize genetik test ve bide bana pıhtılaşma testi yapıldı sizde isteyin bunları
bide sen nerde oturuyosun ..............

Kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun .Nasılsın transferi olan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun inşallah opusu olan arkadaşlara bol yumuşli bir gün olsun tabi bunlar hayırlısıyla olsun,inşallah geceyi gündüze kavuşturan kışı yaza kavuşturan rabbim bizide bebeişlerimize kavuştursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.:9::9::9:

fdmaydın senin transferinin kaçıncı günü inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz
bugun 8 ci gün canım dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı hiçbirşey hissetmiyorum hayırlısı olsun

maşallah 2 tane koymuşlar ben çok umutluyum canım senden hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun minişlerin sana

Back
X