Benim opu saatim cuma 09:00 canim yarin aksam yola cikicaz hakkimizda hayirlisi olsun canimcim senin opu da yarin insallah hersey guzel gelisir..
son adetten sonra 4.haftadayım cnm.. yani 3 ten az olmaması gerek sanırım ama 1.65 çıktı..telefonla merkezden öğrendim.doktorla görüşmedim..12.gün tekrar yapıcam adetime 5 gün var ..ama tüp bebekte çoğu kişinin 8-9 . günlerde kanda çıkıyormuş
cnm sabret az daha.. herkesin öle olucak diye birsey olamaz.. sen yine tekrarla testini 12. gününde
insaAllah meleğin saklanıyordur.. sürpriz yapar insaAllah annecğneAllahım duy sesimizi .. amiinnn
hayırlısıyla gidip geli inşallah rabbim yardımcın olsun canım heyecan yapma demiyorum ama ne kadar sakin olursan o kadar iyi oluyor canım unutma emi
ALLAH yardımcımız olsun canım.güzel haberlerle döneriz inşalllah.yarın sabah bende opudayım canımmm...
hayırlı olsun canım bence seninki çift bile olabilir 5 ci günden beri idrarda silik çizği çıkıyordu rabbim bizede yaşatsın inşallahhhhhhhkızlar benimde bugün 9. günüm kan testi yaptırdım sonuç 24.5
hadi inşallah bir sürü sağlıklı yumoşun olmuştur inşallah canım ultrasonda görülen sayı ile toplanan birbirini tutmuyor benimki daha fazla çıkmıştı inşlah seninde öyle olur rabbim yardımcın olsun canım
canım az olması değil kaliteli olması önemli bende 16 tane felan göründü sadece 2 kaliteli embriyom oldu sayıya takılmamak lazım tek yumurtayla hamile olanlar bile var stres yapmamaya çalışkızlar 8 gündeyim şuan 4 yumurtam gelişiyo büyüklükleri farklı az yani sizce ne olur?
kızlar 8 gündeyim şuan 4 yumurtam gelişiyo büyüklükleri farklı az yani sizce ne olur?
Bünyeden bünyeye kişiden kişiye değişir ben normaldede çok şişerim iğneleri olurkende çok şişmiştim bence sakin olup sonunu beklemelisinherşey güzel olcak öyle düşün merak etme.
kızlar 8 gündeyim şuan 4 yumurtam gelişiyo büyüklükleri farklı az yani sizce ne olur?
olurmu öyle şey ağzını yidiğim hastayım malum dinlenmem lazımdı kuzumdestina beni beğenmedi, kaçmıs
kızlar benimde bugün 9. günüm kan testi yaptırdım sonuç 24.5
kıslaaarrr. . . Hadı gelın yaaww :) guzel haberler duymak rahatlamak ıstıyorummm. . . Yarın kucuk sevgılılerımmı karnımda hıssedıcem ınsallaahh :) cok heyecanlıyımmmm
olurmu öyle şey ağzını yidiğim hastayım malum dinlenmem lazımdı kuzum:2::2::2::2::2:
hahahaha allah razı olsun bacım gıııı valla bidaha olmazhmm.. hadi öle olsun bakalım.. bu kez affettim, bida olması
çok yaşa ne güzel hapsuruyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?