şubat ta tüp bebek:)

iğnenin kaçıncı günündesin canım :44::44::44:

selam arkadaslar...rabbım isteyen herkesın kucagını doldursun inş.bende ayın 18 de süperfresh bezelyelerımı alıcam kısmetsesize bişey sorabılırmıyım bana doktorum progestan jel verdı fakat tam hazneye yerleştiremiyorum bu benım 2.denemem acaba bu yuzden sorun yasayabılırmıyım iğne yada tabletmı istesem doktordan:)

kızlae moralim çok bozuk benim... bugün OPU vardı. güle oynaya girdim. mışıl mışıl uyumuşum 10 dk sürmüş sadece. 17 yumurta toplandığını söylediler. hastaneden az da olsa umutla çıktık. gezdik tozduk. evimize dönerken otobüste doktor aradı. yumurtalar beklenen gelişmeyi göstermiyorlarmış. yarın sabah 10a kadar bekleyecekler gelişme olmazsa tedavi iptal olacakmış. anlamadım nasıl iş herşeyi doğru yaptık saati saatine iğneleri vurduk... 11.30da almaları gerekirken beni 12.00 da aldılar. acaba diyorum o arada yumurtalar çatladı mı?? eğer öyleyse haram olsun aldıkları para. ben parasında değilim seve seve verdim ama sırf fazla para kazanacaklar diye dolduruyorlar hastaneyi sonra da böyle sıkıntılar oluyor. hiç sorun yoktu ultrosonda testlerde.. eşimin spermcikler de öyle bekliyormuş. dua edin ne olur... yüzde 50 şansımız varmış sonradan gelişebilirlermiş ... ne olur...

allah yardımmcınız olsun canım uzme kendını dua et bol bol ınsallah gelısme gosterırler

.iyi akşamlar arkadaşlar gonal f menagon ve cetriedi kullanıyordum bugün iğnelerin 10. günü idi beni aradılar e2 yükselmiş yarın sabah gelin dediler araştırma yaptım bu iyi değilmiş yaklaşık 10 yumurtam var 15-17 mm boyunda ve e2 2 gün önce en son 1800 dü bilen yardım etsin lütfen ne yapabilirim şmdi toplama olmaz mı*

hele bi dur bakalım canım yaaa acele etme yarın öbür gün tam belli olur :44::44::44:

canlarm ben çıkıyorum erken yatıcam bu geece hepinize şimdiden ıyı uykular:))benım için dua edın arkadaşlar,dualarınıza çok ıhtıyacım vaaar....bir tane bıle olsa döllensin yumurtacıklarımmm....opuyorum hepınızııııı...ALLAHIM sen yardım et!!!!!!AMIIIIIN

sizin sorun neydi canım
yumurtalar biraz geçmi büyüyo iğnelerin ml mi düşükmü verdiler

benım sol tüpüm tıkalı birde yumurtalarım gelişmiyordu en son gıttık bır hastaneye tüp bebek yapın dıyınce 6 ay sonrası yapmaya karar verdık sımdı ınsallah guzel guzel ılerlerız rabbımın ıznıyle

inşallah canım benim eşinin testler nasıl çıktı peki ???????

ee güzelmiş senin şimdi kaç yumoş varmış kuzum

valla okadarını demedı canım ama 6 tane rakam yazıp altlarına nokta nokta koydu acıkcası bende moralım bozulur dıyede sormadım kağıtta gorduklerımı soyluyorum sana artık cuma baslarım sormaya

destina38 sen ne aşamadasın canım

canım bende sorun yok çok şükür
eşimin morfoloji bide ileri hızlı sayısı düşük çıktı en son gittiğimiz doktor tüp bebeğe gitmenizi tavsiye ederim dedi

inşallah bu adetle beraber kayseri acıbademde başlıycaz tedaviye
sen hangi hastanede yaptırıyon kuzum

ben ıstanbuldayım burda kurtkoyde emsey hospıtal dıye bır hastane var ıkı tanıdığımda orda yaptırdı cokta memnunlar halıyle bebeklerıde oldu dıyeyım sana.inşallah ılerleyen haftalarda bizde öğreniriz bir aksilik çıkmazsa eğer ( allah korusun )

inaşallh çıkmaz canım yaa senin yaşa kaç kızzz sende 29 musun????????

ah canım bnm iyi düşünelim iyi haberler alalım inş dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…