anam ıkı gun gırmedım foruma ne kadar cok yazı yazılmıs 2 gun once korkuyla gıttım hastaneye reglım az geldı dıye dun yapılan kontrolde yumoslarım buyumeye baslamıslar 9-10 dıye yazdı cok sevındım ıkıncı bır ığneye baslattı vakıttınden once catlamasın dıye ımıs ama fena yakıyor sonradan neyse cuma kontrolum var bakalım ne kadar oldular umarım buyumeye devam edıyorlardır inşallah her bırımız en kısa surede evlatlarına kavusurlar .
iğnenin kaçıncı günündesin canım :44::44::44:
kızlae moralim çok bozuk benim... bugün OPU vardı. güle oynaya girdim. mışıl mışıl uyumuşum 10 dk sürmüş sadece. 17 yumurta toplandığını söylediler. hastaneden az da olsa umutla çıktık. gezdik tozduk. evimize dönerken otobüste doktor aradı. yumurtalar beklenen gelişmeyi göstermiyorlarmış. yarın sabah 10a kadar bekleyecekler gelişme olmazsa tedavi iptal olacakmış. anlamadım nasıl iş herşeyi doğru yaptık saati saatine iğneleri vurduk... 11.30da almaları gerekirken beni 12.00 da aldılar. acaba diyorum o arada yumurtalar çatladı mı?? eğer öyleyse haram olsun aldıkları para. ben parasında değilim seve seve verdim ama sırf fazla para kazanacaklar diye dolduruyorlar hastaneyi sonra da böyle sıkıntılar oluyor. hiç sorun yoktu ultrosonda testlerde.. eşimin spermcikler de öyle bekliyormuş. dua edin ne olur... yüzde 50 şansımız varmış sonradan gelişebilirlermiş ... ne olur...
kızlae moralim çok bozuk benim... bugün OPU vardı. güle oynaya girdim. mışıl mışıl uyumuşum 10 dk sürmüş sadece. 17 yumurta toplandığını söylediler. hastaneden az da olsa umutla çıktık. gezdik tozduk. evimize dönerken otobüste doktor aradı. yumurtalar beklenen gelişmeyi göstermiyorlarmış. yarın sabah 10a kadar bekleyecekler gelişme olmazsa tedavi iptal olacakmış. anlamadım nasıl iş herşeyi doğru yaptık saati saatine iğneleri vurduk... 11.30da almaları gerekirken beni 12.00 da aldılar. acaba diyorum o arada yumurtalar çatladı mı?? eğer öyleyse haram olsun aldıkları para. ben parasında değilim seve seve verdim ama sırf fazla para kazanacaklar diye dolduruyorlar hastaneyi sonra da böyle sıkıntılar oluyor. hiç sorun yoktu ultrosonda testlerde.. eşimin spermcikler de öyle bekliyormuş. dua edin ne olur... yüzde 50 şansımız varmış sonradan gelişebilirlermiş ... ne olur...
sizin sorun neydi canımiğnenin suan 5.gunundeyim bugun ıkı tane vurmaya başladım
sizin sorun neydi canım
yumurtalar biraz geçmi büyüyo iğnelerin ml mi düşükmü verdiler
benım sol tüpüm tıkalı birde yumurtalarım gelişmiyordu en son gıttık bır hastaneye tüp bebek yapın dıyınce 6 ay sonrası yapmaya karar verdık sımdı ınsallah guzel guzel ılerlerız rabbımın ıznıyle
inşallah canım benim eşinin testler nasıl çıktı peki ???????
spermlerı gayet ıyı cıktı enazından ıyı bır sorun yok dedıler canım
ee güzelmiş senin şimdi kaç yumoş varmış kuzum
destina38 sen ne aşamadasın canım
canım bende sorun yok çok şükür
eşimin morfoloji bide ileri hızlı sayısı düşük çıktı en son gittiğimiz doktor tüp bebeğe gitmenizi tavsiye ederim dedi
inşallah bu adetle beraber kayseri acıbademde başlıycaz tedaviye
sen hangi hastanede yaptırıyon kuzum
inaşallh çıkmaz canım yaa senin yaşa kaç kızzz sende 29 musun????????ben ıstanbuldayım burda kurtkoyde emsey hospıtal dıye bır hastane var ıkı tanıdığımda orda yaptırdı cokta memnunlar halıyle bebeklerıde oldu dıyeyım sana.inşallah ılerleyen haftalarda bizde öğreniriz bir aksilik çıkmazsa eğer ( allah korusun )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?