• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ..........Hastaneden aradılar yarın yada cuma günü transferim olabilirmiş çok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaa .

evet canım testler hep silik çıkıyodu bende dayanamadım 9. gün test yaptırdım

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ..........Hastaneden aradılar yarın yada cuma günü transferim olabilirmiş çok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaa .

transferim aklıma geldi şimdi benim heyecandan ayaklarım çok titremiştide hemşirenin biri ayaklarımı tutmuştu inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın sende

Benim opu saatim cuma 09:00 canim yarin aksam yola cikicaz hakkimizda hayirlisi olsun canimcim senin opu da yarin insallah hersey guzel gelisir..

iyim canim gun sayıyorum :) senn?
bilemiyorum çok heyecanlıyım durduğum yerde ağlamak istiyorum birşey soracağım arkadaşlar dr bir antibiyotik vermişti 12 saatte bir öğlen 1,30 gece 1,30 ben bugün öğlen onu almayı unttum hepsini aldımbir onu unuttum çok birşey olurmuki yada ne yapmam gerek bana bir akıl verin nolur:18:

bugün 6 gün oldu iğeneye başlayalı hem menapur hem de gonal f kullanıyorum ama kasıklarımda hiç bi şey hissetmiyorum yumurtalarım büyümüyor mu ki daha önce de hiç ağrı hissetmemiştim ve doktor yumurtalar emriyo için yeterli olmadığı için riske girmedim tüp bebek iptal olmuş aşılamaya dönmüştük yine öyle olacak diye korkuyorum yumurtalarım büyüdüğünü hisseden var mı yani belirtisi oluyor mu

belinge hsgeldin cnm..
dur hemen umutsuzulğa kapılma..
sana olmadı denildi mi ? de öyle düsünüyorsun ?
sen simdi son adet tarihinden itibaren kaçıncı haftadasın suanda ?

bak sana değerleri eklicem, :

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı
HCG (mIU/ml)
(INCIID) değeri
HCG in mIU/ml
(Quest) değeri

3 hafta
5 - 50
9 - 130

4 hafta
3 - 426
75 - 2,600

5 hafta
19 - 7,340
850 - 20,800

6 hafta
1,080 - 56,500
4,000 - 100,200

7 - 12 hafta
7,650 - 288,000
11,500 - 289,000

13 - 16 hafta
13,300 - 254,000
18,300 - 137,000

17 - 24 hafta
4,060 - 165,400
1,400 - 53,000

25 - 40 hafta
3,640 - 117,000
940 - 60,000

son adetten sonra 4.haftadayım cnm.. yani 3 ten az olmaması gerek sanırım ama 1.65 çıktı..telefonla merkezden öğrendim.doktorla görüşmedim..12.gün tekrar yapıcam adetime 5 gün var ..ama tüp bebekte çoğu kişinin 8-9 . günlerde kanda çıkıyormuş

bugün 6 gün oldu iğeneye başlayalı hem menapur hem de gonal f kullanıyorum ama kasıklarımda hiç bi şey hissetmiyorum yumurtalarım büyümüyor mu ki daha önce de hiç ağrı hissetmemiştim ve doktor yumurtalar emriyo için yeterli olmadığı için riske girmedim tüp bebek iptal olmuş aşılamaya dönmüştük yine öyle olacak diye korkuyorum yumurtalarım büyüdüğünü hisseden var mı yani belirtisi oluyor mu
Bünyeden bünyeye kişiden kişiye değişir ben normaldede çok şişerim iğneleri olurkende çok şişmiştim bence sakin olup sonunu beklemelisin:9:herşey güzel olcak öyle düşün merak etme.:34:

Yokmu soruma bir cvb yazan napıyonuz gıııııııııııııııı yokmuki bilen:18::18::18::18::18:ne yapayım kaldığım yerden devam edeceğimde telafisi olmazmıkiiiiiiiiiiiii:50:

Ayyy canım benim hayırlı haberlerle döneriz inşallah,benim yarın opum var canımmm:emir_bebek:
hadi inşallah bir sürü sağlıklı yumoşun olmuştur inşallah canım ultrasonda görülen sayı ile toplanan birbirini tutmuyor benimki daha fazla çıkmıştı inşlah seninde öyle olur rabbim yardımcın olsun canım :emir_bebek::emir_bebek:

Back
X