kıslaaarrr. . . Hadı gelın yaaww :) guzel haberler duymak rahatlamak ıstıyorummm. . . Yarın kucuk sevgılılerımmı karnımda hıssedıcem ınsallaahh :) cok heyecanlıyımmmm
yapıldı cnm,,bir sorun çıkmadı sperm testinde..ayın 16 sında herşey belli olacak..şuan ilk 3 güne göre daha iyiyim..ağrım yok artık..ara ara kasığıma ağrı giriyor o kadar
kızlar 3.gün transferinden sonra 9.günüm..kan testi yaptım sabah,,yarın sevgililer günü ya belki çıkarda eşime süpriz yaparım diye..ama sonuç negatif.. 1.26 mı ne çıkmış... 1 den sonrasını tam duymadım bile....anlaşılan bu seferde olmadı
kızlar dondurulmuşlarla mı deneyeceksiniz kaçıncı günde doduruldu kaç hücreliydi
canim benimkiler 5.gun donduruldu.hucre olarak bilgim yok yanliz dr um kaliteli olduğunu soyluor , bakalim beklioruz .....
Dr U değiştirdin umarım o nasıl Prof
Tedavi olduğun merkez ve doktorun çok önemli.Doktoru baştan bilgilendirirsen sorun yaşayacağını sanmıyorum.Zaten yumurta takibi sırasında geliştirici ilaçların yanında baskılayıcı ilaçlarda veriyorlar.Çatlatma iğneside 36 saatten önce çatlamasını önlüyor.Ben de yumurta toplama işleminden önceki gün kesin yumurtalarım çatladı dedim.Çok ağrım oldu.Ama hiç biri çatlamamıştı.
Ayrıca şuna da çok şaşırdım.Aşılamadan önce eşine spermiogram yapmadılar mı?Aşılamada çok eziyetli bir işlem.Gerekli işlemleri yapmadan sizi bu kadar yormaları büyük bir ciddiyetsizlik.Benim doktorum son günlerde her gün yumurtaları kontrol ediyordu.
10 gun onceydı.doktorum uzakta, vakıt gec oldu aramıcam..beklemekten baska yolum yokkkk
yavrum sende denk getirememe huyu var biz napalım:)nezaman gelsen kimse yok:)kızlar yaawww ben geliyom siz kaçıyonuz zilliler zaten hastayım yormayın uleyynnnn :2::2::2::2::2:
şekerleeerrrr
nabersiniz yaaawwff ..
üüüzledim siziiiiiii......
hoşgeldin kızcem
arkadaşlar benimde aklımdan geçen yarın kan tahlili vermek ve pozitif çıkıp eşime en güzel hediye vermek ama 19 şubatta vereceğim tahlil.birde ben ramazan bayramından önce yaptırmıştım ve bayram hediyesi olur demiştim ama olmadı inşallah bu öyle olmaz.inşallah herkesin pozitif çıkar.bakalım ben yazdan dondurulmuş embirio transfer ettirdim doktorum birisi çoook iyi süper dedi ama hayırlısı en iyisini allahım bilir o olsun derse olur.
slm cuma gunu opu olacak.2 yumurta var doktor iptal edecekti ama e2 sonucu iyi cıktı dedi devam ediyoruz bu akşam catlatma iğnemi vurucam.doktorum cokta ümit vermedi yumurta az diye moralimi bozmamaya calısıyorum.rabbim yardımcımız olsun
haklısın bazen böyle oluyor işte iyiki varsın çok saol
bence önemli bir durum değil bazı embriyolar 3cü günde tutunurmuş inşallah tutunma kanamasıdır
eline emeğine sağlık ne de güzel yazmışsın hiç üşenmeden hepimize cevaplar yazmışsın çok sağol iyi ki varsın :)
birde ben bisey sormak istiyorum.. sizler de de öle mi oldu die merak ettim ..:44:
diyelim ilk olarak gititğiniz bi merkez, hastane, vs. gittiğiniz an sizinle ön görüsme yaptılar mı, yoksa adet günü mü gelin denildi ? :26:
kızlar sabah uyandım ve karnım davul gibi şişmiş her tarafım ağrıyor karnıma dokunamıyordum bile apar topar doktoruma gittim adamda şaşırdı sıvı birikmesi olabilir dedi muayne etti ve kan tahlili yapalım dedi kanda bişey çıkarmı diye kan verdim sonucu aldık baktı pek ciddi bişey görünmüyor dedi herşey nornal dedi ama sanki gaz sıkışması gibi bir ağrım var bu gazı nasıl çıkartacam yaaaaa yarın 10da transferim olacak bana bol bol dua edin lütfeeeeen bu bebiş tutsun hele doğurduğum an çimdikliyecem onu daha gelmeden ağzıma sıçtı vallla her yanım ağrıyor
Kizlar merhaba uzun zamanddr giremiorum dun transfrrim yapildi insallah tutunur bebeklerim ve ayrica hepimizin. Tahlil gunum 23 subat bu arada hamile olan arkadaslari tebrik ederim
kızlar ilk değerim 125 çıkmıştı 48 saat sonra yaptırdığım kan değerim 250 çıktı doktorum ikiz de olabilir dedi hayırlısı olur inşallah biraz korkuyorum ikiz biraz riskli ya o yüzden şimdi 5 marta randevu aldım ilk ultrason için Allah sizede nasip ederi inşallah diye dua ediyorum
Kızlarrr, ben dayanamayıp 7. gun (aslında 6 bucuk) kan testi yaptırdım. degerim 10 çıktı. sizce sonuç nasıl? pozitife doğru mu gidiyorum sizce??
kızlar iğnelere başlayalı 5 gün oldu ama kasıklarımda filan hiç bi ağrı hissetmiyorum acaba yumurtalarım büyümüyor mu normalde yumurtalar büyürken hisseden var mı tedirginim yaaa
Nasıslsınız bakem ben çok iyiyim 8 tane minişim olmuş teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .................................:)
Kızlar merhabalar....
bugün kontrolum vardı.benım yumurtacıklar bıraz hızlı buyumuşler,cuma olucaktı opu perşembeye alındı...sevgililer gununde opum olucak:)))))))))
KIZLARR az once ıdrar testi yaptım ıkıncı cızgı var ama CoK sılık ama hemen cıktI.bugun 7.gunum bence bu ıs olmus olabılır hem erken yaptım hemde sabah ıdrarı degıl meraktan bı denedım SIZCE NE DUSUNMELIYIM
gelişmedi çünkü ve bundan sonra çok daha zor benim için zaten yumurtalık rezervim tükenmek üzere ne yapacağım bilmiyorum önerebileceğiniz bitkisel bir şeyler var mı ya..
Kızlar, ben daha adetimi beklemedeyim, cuma ilacım bitecek. 6 gün içinde de adet olurmuşum. Merak ettiğim, kaç gün hangi iğneleri yaptılar, kaç günde olgunlaştı yumurtalarınız, yada olgunlaşması bekleniyor? Kaçıncı gün tedaviye başladınız, yumurta geliştiren iğneleri kaç gün yaptınız, sonrasında çatlama önleyen iğne kaç gün yapıldı, kaçıncı gün çatlama önleyiciye başlandı( benimönce aşılama yapılacaktı, daha 13 mm iken çatlamışlar yumurtalarım.) o yüzden soruyorum bunları. Peki çatlama önleyen iğne ile geliştirici iğne bir müddet beraber mi devam ediyor? Çatlama iğnesin kaçıncı gün yaptırdınız yada yaptıracaksınız, ve çatlama iğnesinden sonra ne zaman yumurtalarınız toplandı?
"""" alfabecigim bak buradada bulustuk :)))))
Benim transferimin 3. Gunu bugun sana sirayla yazayimmi benim asamalarimi ama kisiye gore degisiyor
Regl 2. Gunu tedavi baslangic ve ilk ignem vuruldu / 4 gun ayni dozla gittim ve her sabah e2 icin kan verdim ultrasona girdim / 5. Gun baskilama igneleri ve buyutme ignelerini beraber vuruldum bu 2 Gun surdu / 7 gun sonunda catlatma ignelerini vuruldum 36 saat sonrada opu yapildi / opudan 3 gun sonrada transferim yapildi
Hayirli bir tedavi dilerim insallah sorun yasmadan atlatirsin...
Ben şimdiden çok heyecanlıyım, daha adet bile olmadan. Çok sordum ama, yanıtlarsanız memnun olurum.
Uzun bir karar sürecinden sonra Doktorumuzu seçtik ve adet tarihini beklemekteyiz (tahminen bu gün yarın).Daha yolun başında olmama rağmen hayatımın hiç bir evresinde olmadığım kadar gerginim.Ne zor bir durumdur bu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:97:
Kızlar bugün transferim yapıldı. 2 embriyo transfer edildi. Bebişleri aldım da geldim.İnşallah tutunurlar. Bundan sonra evde dinlenerek gün sayıcam. Hakkımızda hayırlısı olsun.
ayy kızz oyleymıss. .. Uyardılar benı hemsırecıklerımm. . . Sey. . Transfer yıne amelıyathne de mı yapılıyo anestezı verılmeden. . . Yoksa yattıgın yatakta ıcıne konduruverıyolarmıı?
Bugün transferden sonraki ilk günüm. Hiçbir şey hissetmiyorum kızlar, sanki hiçbir işlem yapılmamış gibi. Sizler neler yaşanmıştınız? Ağrılarınız oldu mu?
slm cuma gunu opu olacak.2 yumurta var doktor iptal edecekti ama e2 sonucu iyi cıktı dedi devam ediyoruz bu akşam catlatma iğnemi vurucam.doktorum cokta ümit vermedi yumurta az diye moralimi bozmamaya calısıyorum.rabbim yardımcımız olsun
kızlar 3.gün transferinden sonra 9.günüm..kan testi yaptım sabah,,yarın sevgililer günü ya belki çıkarda eşime süpriz yaparım diye..ama sonuç negatif.. 1.26 mı ne çıkmış... 1 den sonrasını tam duymadım bile....anlaşılan bu seferde olmadı
merhabalar canım benimde bugün 6. günüm ve 2 gündür belimde ağrı vardı bugün öğleye doğru siyah bir leke oldu hala belim ağrıyor ama bilemedim çok karmakarışık şeyler var kafamda inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
bende bu ay başladım 7. günüm bugün yumurtalar 5 güne toplanacak sanırım inşallah hamile kalırım 3. denemem dua edin Allah herkese sağlıklı bebişler versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?