gunaydın kızlar, nasılsınızgerçi öğle olucak ama çaktırmayın
Nasıslsınız bakem ben çok iyiyim 8 tane minişim olmuş teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .................................:)
Kızlar bugün transferim yapıldı. 2 embriyo transfer edildi. Bebişleri aldım da geldim.İnşallah tutunurlar. Bundan sonra evde dinlenerek gün sayıcam. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Kızlar merhabalar....
bugün kontrolum vardı.benım yumurtacıklar bıraz hızlı buyumuşler,cuma olucaktı opu perşembeye alındı...sevgililer gununde opum olucak:)))))))))
KIZLARR az once ıdrar testi yaptım ıkıncı cızgı var ama CoK sılık ama hemen cıktI.bugun 7.gunum bence bu ıs olmus olabılır hem erken yaptım hemde sabah ıdrarı degıl meraktan bı denedım SIZCE NE DUSUNMELIYIM
kıslaaarrrr :)
sabah ı şerifleriniz hayrolaaaaa. . . .göbişleriniz sağlıklı bebeklerle dolaaaaa, halinizden anlayan kocalarınız olaaaa. . . bugun cok sevılesınııızzz , mutlu olasınıızzz. . . Sevıncten amuda kalkacaganız haberler alasınız , ınsallaaaahh :)
kızlar naber konuşsanızya acık kaynatın ama öyle bakmayın .......
kızlar günaydın..
an le hastane kantinindeyiz. 11.30 da OPU olacak... ödüm kopuyor vaktinden önce çatlayacak diye bıcırıklar:) HERKESE güzel günler...
umudum bende sana diğer topikten seslenmiştim ne çok geziyontopik kuşu gibisin ya
sanada günaydın umut81
umut81 aloooooooo ordamısın yavvv
kızlar günaydın..
an le hastane kantinindeyiz. 11.30 da OPU olacak... ödüm kopuyor vaktinden önce çatlayacak diye bıcırıklar:) HERKESE güzel günler...
dur melekim konuscam da.. az geri sayfalardan beri bakayım dedim.. anca yetisdim bugüne, sende hemen yakaladın
nasılsın cnm, iyi misin , nasıl gidiyor
geldim kusum geldim... sabırsız kusum benim.. gçemisteki sayfalara az bakayım derken, bgüne anca geldim.. derken sen çok sabırsızlanmışın..
dier topiği görmedim..yazdığını..çok gezmiyom yaww.. 2-3 baskada öle her yere gitmem
amma acelecisiniz arkadaşım ya ne bu acele daha dün olmuş transfer annene sorsana sen sana hamile kalınca ilk gün mü olmuş belirti...Bugün transferden sonraki ilk günüm. Hiçbir şey hissetmiyorum kızlar, sanki hiçbir işlem yapılmamış gibi. Sizler neler yaşanmıştınız? Ağrılarınız oldu mu?
Ben hamilelik belirtisini kasdetmemiştim canım. O kadar ilaç, iğne kullandık. Bir sürü işlemden geçtik. Vücudumda hiçbir değişiklik hissetmiyorum. Bana biraz tuhaf geldi.amma acelecisiniz arkadaşım ya ne bu acele daha dün olmuş transfer annene sorsana sen sana hamile kalınca ilk gün mü olmuş belirti...normal hamileler bile 1 ay sonra farkediyolar hamile kaldıklarınırelaks ol takma kafana.....
iyiyim umudum ne olsun işte...
sen geldin ama ben kaçıyomgezmeye akşama gel kaynatırız az sen yoktun dün akşam....
ooo masaAllah.. herkes ne güzel sıraya geçti.. ben daha adetimi bekliyorum .. insaAllah biran önce güzel haberlerle baslarım
ftmaydn .. eses.. pınarr .. mehlikervaa ....dody.. hsgeldiniz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?