şubat ta tüp bebek:)

Kızlar bugün transferim yapıldı. 2 embriyo transfer edildi. Bebişleri aldım da geldim. İnşallah tutunurlar. Bundan sonra evde dinlenerek gün sayıcam. Hakkımızda hayırlısı olsun.

hadi insaAllah cnm, Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin bundn sonra
ne güzel dedin güldüm.. bebisleri aldım geldim diye.. bunu hissetmek bile çok güzel

Kızlar merhabalar....
bugün kontrolum vardı.benım yumurtacıklar bıraz hızlı buyumuşler,cuma olucaktı opu perşembeye alındı...sevgililer gununde opum olucak:)))))))))

pınarcımm hadi insaAllah.. senin bebisler sabırsız anlasıldı.. biran önce yuvalarına girmek istiyolar

berru Rabbim güldürsün yüzünü insaAllah, hayırlı olsun sonucun bundan sonra insaAllah

saol cnm sanada.. amin aminn diyelim hep beraberr
bu nasıl sabah duası böyle.. çok glüdümm yaa, Allah ta seni de hepimizde güldürsün insaAllah

kızlar naber konuşsanızya acık kaynatın ama öyle bakmayın .......

dur melekim konuscam da.. az geri sayfalardan beri bakayım dedim.. anca yetisdim bugüne, sende hemen yakaladın
nasılsın cnm, iyi misin , nasıl gidiyor

kızlar günaydın..
an le hastane kantinindeyiz. 11.30 da OPU olacak... ödüm kopuyor vaktinden önce çatlayacak diye bıcırıklar:) HERKESE güzel günler...

gnydın selinncmm
hadi hayırlısınla olur insaAllah, Rabbim yardımcın olsun kuzum
bu bıcırıklar yüzünden ne hale geliyoruz bee... bi gelsinler nasıl sevicem onları

umudum bende sana diğer topikten seslenmiştim ne çok geziyon topik kuşu gibisin ya

sanada günaydın umut81

umut81 aloooooooo ordamısın yavvv

geldim kusum geldim... sabırsız kusum benim.. gçemisteki sayfalara az bakayım derken, bgüne anca geldim.. derken sen çok sabırsızlanmışın..
dier topiği görmedim..yazdığını.. çok gezmiyom yaww.. 2-3 baskada öle her yere gitmem

Bugün transferden sonraki ilk günüm. Hiçbir şey hissetmiyorum kızlar, sanki hiçbir işlem yapılmamış gibi. Sizler neler yaşanmıştınız? Ağrılarınız oldu mu?

kızlar günaydın..
an le hastane kantinindeyiz. 11.30 da OPU olacak... ödüm kopuyor vaktinden önce çatlayacak diye bıcırıklar:) HERKESE güzel günler...

Canım sanada guzel bır gun dılıyorum..opunda hayırlı olsun.guzel guzel tombık tombık embrıyoların olsun:)))
ne guzel teker teker opuya gıdıyoruz.bugun sen ,yarın ben,cuma gunude benkayra.başka varmı kızlar bılmıyorum hatırltın bana..ALLAH hepimizin yardımısı olsuuuuunnnnnnnnnnnn

ooo masaAllah.. herkes ne güzel sıraya geçti.. ben daha adetimi bekliyorum .. insaAllah biran önce güzel haberlerle baslarım

dur melekim konuscam da.. az geri sayfalardan beri bakayım dedim.. anca yetisdim bugüne, sende hemen yakaladın
nasılsın cnm, iyi misin , nasıl gidiyor

iyiyim umudum ne olsun işte...
sen geldin ama ben kaçıyom gezmeye akşama gel kaynatırız az sen yoktun dün akşam....

Bugün transferden sonraki ilk günüm. Hiçbir şey hissetmiyorum kızlar, sanki hiçbir işlem yapılmamış gibi. Sizler neler yaşanmıştınız? Ağrılarınız oldu mu?
amma acelecisiniz arkadaşım ya ne bu acele daha dün olmuş transfer annene sorsana sen sana hamile kalınca ilk gün mü olmuş belirti...
normal hamileler bile 1 ay sonra farkediyolar hamile kaldıklarını
relaks ol takma kafana.....

Ben hamilelik belirtisini kasdetmemiştim canım. O kadar ilaç, iğne kullandık. Bir sürü işlemden geçtik. Vücudumda hiçbir değişiklik hissetmiyorum. Bana biraz tuhaf geldi.

iyiyim umudum ne olsun işte...
sen geldin ama ben kaçıyom gezmeye akşama gel kaynatırız az sen yoktun dün akşam....

evit cnm, evde yoktum ya, bi 10gün kadar, o yüzden dün evde temizlik yaptım..çok yorulmuşum.. aksam oluncada yorgunluk çayınla birlikte kek yaptım yedik içtik derkene, tv ye bakarken uyuya kalmısım, esim pc ye geçmis, ben uyurkene , siz yazıyordunuz yani ama bu aksam gelirim insaAllah,,, hadi iyi gezmeler sana cnm

ftmaydn .. eses.. pınarr .. mehlikervaa ....dody.. hsgeldiniz nasılsınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…