Ben hamilelik belirtisini kasdetmemiştim canım. O kadar ilaç, iğne kullandık. Bir sürü işlemden geçtik. Vücudumda hiçbir değişiklik hissetmiyorum. Bana biraz tuhaf geldi.
ftmaydn .. eses.. pınarr .. mehlikervaa ....dody.. hsgeldiniz nasılsınız
ftmaydn .. eses.. pınarr .. mehlikervaa ....dody.. hsgeldiniz nasılsınız
İnşallah canım..sendende guzel haberler alırız:))ALLAHIM yardım etsin bizeeee...acısın halimize artıkkk.amiiinnn
ıyıyım ben cok sukurrr :) muge anlı ızlıyom , psıkolojım bozuluyo. . Hehe :)
insaAllah cnm.. çok dua edinn.. rabbim görüyor halimizi..
baska seylerden kısıyoruz yeri geldi mi, ama çocuğumuz olsun diye, kaç bin paralar veriyoruzz
yaww bırakın su prog. izlemeyi.. :)
zaten psikolojimiz allak-bullak.. bide o prog. uzak durun bence , hele şu günlerimiz de, zaten az stresliyiz, bide onu mu izleyip strese giricem.. valla o prog. kanal değisirken görünce direk geçiyorum, hiç bana göre değil
hosbulduk iyiyim elhamdülillah sen nasilsin bugun canim ?
İyiyiz canım benım sen nasılsınnn??senın şu fotoğrafındakı bebek ne tatlııı (maşalllah)yanaklarını ısırasım geliyooo her gördüğümdeee:))))))))))))))))
bende adet günümü bekliyom cnm, hiç beklemediğim kadar
saol cnm..
he yaww.. çok tatlı teyzesi
Rabbim hepimize bundan versin insaAllah, amiin...
kızlar ben siparisi verdim, hazır olun kargoyla yollatıcam sizlere
canım bana üç beş tane gönderirimisinn??????????
kan verecem yarın ama adet kanamasına cevırırse, yaptırmam sabaha kadar bakıcam duruma
tatlım adet kanaman başlasa bile test yaptır doktorlar hep yaptırın diyolar aman ihmal etme ne olacağı bellei olmaz canım
cnm biraz rahat olmaya çalıs.. biliyorum.. bunu bilenlerden en bitanesi de benim.. 3 kez yapıldı.. bana sorsan ne hissettin bnde suan birsey hatırlamıyorum.. son ki 2010 da yapıldı.. suan hiçbisey hatırlamıyorum ..
tmm , bu stresli birsey olduğundan insan merak ediyor ama, bu sekiled olmak insana birsey kazandırmıyor..
ayrıca, herkese farkıl ilaçlar da kullanılıyobiliyo.. ve bana normal verilen iğneler yetmemisti, dozu attırılmıstı, + bunun yanı sıra, farkıl ilaçlarla kullanılmıstı.. o yüzdenden cnm, herkesin bünyesi farklı, farklı tepkiler verebilir.. daha dün bir bugün iki, hiçbise hissetmiyom deme.. dur bakalım bi, sabırsız kusum , sen yatıp dinlenmene bak.. oo keyif valla..
su iste, getirsinler,. yemek iste, acıkdım de.. az naz yap
kızlar yaawww ben geliyom siz kaçıyonuz zilliler zaten hastayım yormayın uleyynnnn :2::2::2::2::2:
küstüm hepinize kimse bana pas vermiyo hıh
Ne yapalım canım, Eşim işte şu an. Ben de alışmışım çalışmaya. Rapor aldım. Şimdi evde bomboş yatıyorum. Tup bebek yaptırdığımızı kimselere bahsetmedik. Doğal olarak kimseye anlatamıyorum. Evde tek olunca insan kendini oyalayacak birşeyler arıyor. Ben de buraya dadandım. Kimseye anlatmadığım şeyleri burada sizlerle paylaşıyorum. Yoksa düşün düşün nereye kadar? :97:İnsanın bazen paylaşmaya ihtiyacı oluyor. Ben eşimle bile bu kadar detaylı konuşmuyorum. Yok yere onu heyecanlandırmak istemiyorum.
Tabi tup bebek süreci başlayana kadar az da olsa bir tecrübemiz var. Örneğin ben aşılamada neler çektim.Şimdi tup bebek sürecinde çok şükür bir sıkıntım olmadı. Ama bende bir ağrı beklentisi vardı en baştan. Olmayınca şaşırdım. Açıkçası tedavimi sizlerle kıyaslamak istedim. Yoksa ben de biliyorum hamilelik belli olur mu ilk günden. Zaten doktorumla konuştum, 11. Gün yapcaz testi. Hatta onun öncesinde herhangi bir test yapmayı düşünmüyorum. Moralimi bozmamak için bekleyeceğim son güne kadar.
slm cuma gunu opu olacak.2 yumurta var doktor iptal edecekti ama e2 sonucu iyi cıktı dedi devam ediyoruz bu akşam catlatma iğnemi vurucam.doktorum cokta ümit vermedi yumurta az diye moralimi bozmamaya calısıyorum.rabbim yardımcımız olsun
kızlar yaawww ben geliyom siz kaçıyonuz zilliler zaten hastayım yormayın uleyynnnn :2::2::2::2::2:
küstüm hepinize kimse bana pas vermiyo hıh
destina dur geldim anacım .. yeni gördüm geldriğini
küsmeden yetiseyim imdadına
pas vericem ama alıcan mı bilmiyom..
ee napıyon naıslsbın, hsgeldin, nasıl hastasım bakim
bndede bi kuru öksürük bakalım ne zaman geçicek
kıslaaarrr. . . Hadı gelın yaaww :) guzel haberler duymak rahatlamak ıstıyorummm. . . Yarın kucuk sevgılılerımmı karnımda hıssedıcem ınsallaahh :) cok heyecanlıyımmmm
yesinler senin o minik sevgililerini inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine.(bu arada msj süperdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?