şubat ta tüp bebek:)

Ay ne güzel bir günaydın canım ağzın bal yesin emi...........:)

gezente ya yine gezecen he helal valla karda kısta gezsen:)seneye bebeklerden gezemen inşallahhhhhhhhhhhh

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay canım ne güzel söylemişin bebeklerden diye inan siz böyle olumlu konuşunca benim için, çoooooooooook mutlu oluyom ben....
hem bizim burda kar kış yok ki 2 haftadır bahar havası var günlük güneşlik hava.....

bu gün iyi olduğunu hissediyorum fatoşum çok güzel işte böyleeeeeeeeeeeee...............
evet iyiyim bugun üzülmeyecegim napim ya benim elimde değilki rabbim ol demezse hiç birşey olmaz

burada öle canım inşallah meleğim inşallah anne olursun inanki okadar çok hakediyorsunki melek gibisin ne güzel evlatlar yetiştirirsin sen

sağol canım....ama inan hepimiz hakediyoruz bunu hepimiz öyle zorluklarla savaşıyoruz...
inş allahım bizi bu imtihanın sonunda meleklerimize kavuşturur....
biliyomusun normal yolla hamile kalanların bir kısmı istemedikleri bebekleri doğuruyolar ama bizler öyle mi bizler o miniğe sahip olabilmek için herşeyimizden vazgeçiyoruz...

kader sans meleğim hayırlısı olsun demekten başka ne diyebilirizki

Evet haklısın Allahtan ümit kesilmez doktorum şu an için hiç çocuğun olmaz tedaviyi bırak demedi yani yaşın genç dedi en azından bir tane de olsa yumurtan oluyor dedi ama işte olan yumurtanın da iyi gelişmesi gerekiyor gebelik şansının yükselmesi için..Bu arada o fsh ve amh testleri yapıldı bana sayı olarak tam hatırlayamıyorum kaç olduğunu.

kızlar naber konuşsanızya acık kaynatın ama öyle bakmayın .......

kızlar günaydın..
an le hastane kantinindeyiz. 11.30 da OPU olacak... ödüm kopuyor vaktinden önce çatlayacak diye bıcırıklar:) HERKESE güzel günler...

kızlar günaydın..
an le hastane kantinindeyiz. 11.30 da OPU olacak... ödüm kopuyor vaktinden önce çatlayacak diye bıcırıklar:) HERKESE güzel günler...
ooooo maşşallah demek bugün opun var hadi hayırlısı olsun artık

hiç korkma korkulacak bişey değil

kızlar günaydın..

ayy canım benımm. . . Allah yardımcın olsun. . . .guzel haberlerle gel ınsaallaaahh :)

gunaydın kızlar, nasılsınız gerçi öğle olucak ama çaktırmayın

umudum bende sana diğer topikten seslenmiştim ne çok geziyon topik kuşu gibisin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…