kıslaaarrrr :)
sabah ı şerifleriniz hayrolaaaaa. . . .göbişleriniz sağlıklı bebeklerle dolaaaaa, halinizden anlayan kocalarınız olaaaa. . . bugun cok sevılesınııızzz , mutlu olasınıızzz. . . Sevıncten amuda kalkacaganız haberler alasınız , ınsallaaaahh :)
gezente ya yine gezecen he helal valla karda kısta gezsen:)seneye bebeklerden gezemen inşallahhhhhhhhhhhhöğleye kadar ara madem canım öğleden sonra evde yokum....
ara beni öptüm seni hahhaaaaaaaa
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAy ne güzel bir günaydın canım ağzın bal yesin emi...........:)
Ay ne güzel bir günaydın canım ağzın bal yesin emi...........:)
bu gün iyi olduğunu hissediyorum fatoşum çok güzel işte böyleeeeeeeeeeeee...............ameliyathanede yapıyorlar canım
ay canım ne güzel söylemişin bebeklerdengezente ya yine gezecen he helal valla karda kısta gezsen:)seneye bebeklerden gezemen inşallahhhhhhhhhhhh
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet iyiyim bugun üzülmeyecegim napim ya benim elimde değilki rabbim ol demezse hiç birşey olmazbu gün iyi olduğunu hissediyorum fatoşum çok güzel işte böyleeeeeeeeeeeee...............
burada öle canım inşallah meleğim inşallah anne olursun inanki okadar çok hakediyorsunki melek gibisin ne güzel evlatlar yetiştirirsin senay canım ne güzel söylemişin bebeklerdendiye inan siz böyle olumlu konuşunca benim için , çoooooooooook mutlu oluyom ben....
hem bizim burda kar kış yok ki 2 haftadır bahar havası var günlük güneşlik hava.....
evet iyiyim bugun üzülmeyecegim napim ya benim elimde değilki rabbim ol demezse hiç birşey olmaz
burada öle canım inşallah meleğim inşallah anne olursun inanki okadar çok hakediyorsunki melek gibisin ne güzel evlatlar yetiştirirsin sen
kader sans meleğim hayırlısı olsun demekten başka ne diyebilirizkisağol canım....ama inan hepimiz hakediyoruz bunu hepimiz öyle zorluklarla savaşıyoruz...
inş allahım bizi bu imtihanın sonunda meleklerimize kavuşturur....
biliyomusun normal yolla hamile kalanların bir kısmı istemedikleri bebekleri doğuruyolar ama bizler öyle mi bizler o miniğe sahip olabilmek için herşeyimizden vazgeçiyoruz...
Canım merhaba,
Sen fsh amh yaptırmış mıydın? Kaçtı bu değerlerin, bana da yumurta rezervin az dediler. Çok korkuyorum gelişmez diye, yadagelişip de boş folikül oluşur,kaltesi düşük olur döllenmez diye. Daha şimdiden o kadar endişeliyim ki. Çok iyi anlıyorum seni.
Ama bak ne diyeceğim, benm arkadaşımın ablası vardı, kendisi de dr. Kendi dr arkadaşı açıkça söylemiş, artık başka yollar ara, evlat edinmeyi dene, senin çocuğun olmaz diye. Menapoza girmişsin demiş bütün dr lar. Ama sonrasında kontrolde bir yumurta folikülü gözlemlenmiş, bunu geliştirelim deyip denemişler, ilk bebek, down lu çıkıyor, 5 aylıkken sezeryanla alınıyor. Arkasından tekrar tek yumurta ile hamile kalıyor. Doğuruyor ve 2 sini yaptırıyor. Şu anda ilkokula giden 2 tane oğluşu var. O yüzden ümidini kesme, kaçtı canım eğerlerin senin?
ooooo maşşallahkızlar günaydın..
an le hastane kantinindeyiz. 11.30 da OPU olacak... ödüm kopuyor vaktinden önce çatlayacak diye bıcırıklar:) HERKESE güzel günler...
kızlar günaydın..
an le hastane kantinindeyiz. 11.30 da OPU olacak... ödüm kopuyor vaktinden önce çatlayacak diye bıcırıklar:) HERKESE güzel günler...
kızlar günaydın..
Merhaba kızlar maalesef benim transferim iptal edildi..Hiçbir şey hissetmiyorum sadece kocaman bir boşluk..
Canim benim opu da kesinlesti cuma gunu Ankara da olucaz insallah.. Sen ne yaptin yoksun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?