haklısın bazen böyle oluyor işte iyiki varsın çok saol
bence önemli bir durum değil bazı embriyolar 3cü günde tutunurmuş inşallah tutunma kanamasıdır
"""" canim sagol insallah oyledir ama daha erken diye dusunuyorum o yuzden garip geldi lekelenme....Sen nasilsin moralin iyidir insallah ALLAH emeklerini bos cikarmasin...
eline emeğine sağlık ne de güzel yazmışsın hiç üşenmeden hepimize cevaplar yazmışsın çok sağol iyi ki varsın :)
""" hepimiz birbirimize destek icin buradayiz keske daha faydam dokunsa :))))
birde ben bisey sormak istiyorum.. sizler de de öle mi oldu die merak ettim ..:44:
diyelim ilk olarak gititğiniz bi merkez, hastane, vs. gittiğiniz an sizinle ön görüsme yaptılar mı, yoksa adet günü mü gelin denildi ? :26:
"" canim ben merkezimi secmeden 5 yer ile gorustum hepsindede on gorusmeydi seninkiler biraz tuafmis ...
kızlar sabah uyandım ve karnım davul gibi şişmiş her tarafım ağrıyor karnıma dokunamıyordum bile apar topar doktoruma gittim adamda şaşırdı sıvı birikmesi olabilir dedi muayne etti ve kan tahlili yapalım dedi kanda bişey çıkarmı diye kan verdim sonucu aldık baktı pek ciddi bişey görünmüyor dedi herşey nornal dedi ama sanki gaz sıkışması gibi bir ağrım var bu gazı nasıl çıkartacam yaaaaa yarın 10da transferim olacak bana bol bol dua edin lütfeeeeen bu bebiş tutsun hele doğurduğum an çimdikliyecem onu daha gelmeden ağzıma sıçtı vallla her yanım ağrıyor
"""" canim eger problemin gazsa sakin sut ve sut urunleri yeme evin icindede olsa bol bol yuru , birde ilik dus yap karnina uzunca bir sure ilik su tut cunku transfer sonrasi gaz dahada artiyor malesef mesela ben 2 gundur dogalgaz boru hatti gibiyim ..
Kizlar merhaba uzun zamanddr giremiorum dun transfrrim yapildi insallah tutunur bebeklerim ve ayrica hepimizin. Tahlil gunum 23 subat bu arada hamile olan arkadaslari tebrik ederim
"""" benimde tahlilim 21 subat insallah hepimiz bu ay hamile haberi aliriz transferiniz hayirli evlatlara vesile olsun...
kızlar ilk değerim 125 çıkmıştı 48 saat sonra yaptırdığım kan değerim 250 çıktı doktorum ikiz de olabilir dedi hayırlısı olur inşallah biraz korkuyorum ikiz biraz riskli ya o yüzden şimdi 5 marta randevu aldım ilk ultrason için Allah sizede nasip ederi inşallah diye dua ediyorum
"""" cok sevindim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almanizi dilerim bu aberler bize moral oluyor...
Kızlarrr, ben dayanamayıp 7. gun (aslında 6 bucuk) kan testi yaptırdım. degerim 10 çıktı. sizce sonuç nasıl? pozitife doğru mu gidiyorum sizce??
kızlar iğnelere başlayalı 5 gün oldu ama kasıklarımda filan hiç bi ağrı hissetmiyorum acaba yumurtalarım büyümüyor mu normalde yumurtalar büyürken hisseden var mı tedirginim yaaa
"""" canim merhaba ilk gunler bendede hic bir belirti yoktu son 2 gun agri oldu biraz bence endiselenme son gunleri bekle
Nasıslsınız bakem ben çok iyiyim 8 tane minişim olmuş teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .................................:)
"""" 8 minisiniz hayirli olsun en kisa zamanda sicak yuvasini bulsun...
Kızlar merhabalar....
bugün kontrolum vardı.benım yumurtacıklar bıraz hızlı buyumuşler,cuma olucaktı opu perşembeye alındı...sevgililer gununde opum olucak:)))))))))
"""" hayirlisi olsun basarili bir opu ve dolu yumoslar dilerim...
KIZLARR az once ıdrar testi yaptım ıkıncı cızgı var ama CoK sılık ama hemen cıktI.bugun 7.gunum bence bu ıs olmus olabılır hem erken yaptım hemde sabah ıdrarı degıl meraktan bı denedım SIZCE NE DUSUNMELIYIM
""""" canim bence olumlu olumsuz bir sey dusunme kullanilan ilaclar test sonuclarini etkiliyebiliyormus nacizane tavsiyem gunun tadini cikar zatsn cok az kalmis gerçek teste hayirli sonuc gelir insallah
gelişmedi çünkü ve bundan sonra çok daha zor benim için zaten yumurtalık rezervim tükenmek üzere ne yapacağım bilmiyorum önerebileceğiniz bitkisel bir şeyler var mı ya..
"""" size bir topik ismi verecegim oradaki son 15-20 sayfayi okuyun mutlaka , sizin durumunuzda olan bir cok kisi var orada deneyimleri ve kullandiklari kurlerde var topigin ismi """" amh degeri dusuk olup tup bebek yapanlar "
Kızlar, ben daha adetimi beklemedeyim, cuma ilacım bitecek. 6 gün içinde de adet olurmuşum. Merak ettiğim, kaç gün hangi iğneleri yaptılar, kaç günde olgunlaştı yumurtalarınız, yada olgunlaşması bekleniyor? Kaçıncı gün tedaviye başladınız, yumurta geliştiren iğneleri kaç gün yaptınız, sonrasında çatlama önleyen iğne kaç gün yapıldı, kaçıncı gün çatlama önleyiciye başlandı( benimönce aşılama yapılacaktı, daha 13 mm iken çatlamışlar yumurtalarım.) o yüzden soruyorum bunları. Peki çatlama önleyen iğne ile geliştirici iğne bir müddet beraber mi devam ediyor? Çatlama iğnesin kaçıncı gün yaptırdınız yada yaptıracaksınız, ve çatlama iğnesinden sonra ne zaman yumurtalarınız toplandı?
"""" alfabecigim bak buradada bulustuk :)))))
Benim transferimin 3. Gunu bugun sana sirayla yazayimmi benim asamalarimi ama kisiye gore degisiyor
Regl 2. Gunu tedavi baslangic ve ilk ignem vuruldu / 4 gun ayni dozla gittim ve her sabah e2 icin kan verdim ultrasona girdim / 5. Gun baskilama igneleri ve buyutme ignelerini beraber vuruldum bu 2 Gun surdu / 7 gun sonunda catlatma ignelerini vuruldum 36 saat sonrada opu yapildi / opudan 3 gun sonrada transferim yapildi
Hayirli bir tedavi dilerim insallah sorun yasmadan atlatirsin...
Ben şimdiden çok heyecanlıyım, daha adet bile olmadan. Çok sordum ama, yanıtlarsanız memnun olurum.
Uzun bir karar sürecinden sonra Doktorumuzu seçtik ve adet tarihini beklemekteyiz (tahminen bu gün yarın).Daha yolun başında olmama rağmen hayatımın hiç bir evresinde olmadığım kadar gerginim.Ne zor bir durumdur bu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:97:
"""" sakin gergin olmayin bu tedavinin en buyuk dostu olumlu dusunmek , olumlu dusunun evrendeki butun olumlu enerji sizi bulsun..
Kızlar bugün transferim yapıldı. 2 embriyo transfer edildi. Bebişleri aldım da geldim.

İnşallah tutunurlar. Bundan sonra evde dinlenerek gün sayıcam. Hakkımızda hayırlısı olsun.
"""" minislerin hayirli olsun sana bebek olarak donsun insallah , ben her gun elimi karnima koyup onlarla konusuyorum orada kalmalari icin roca ediyorum :)))
ayy kızz oyleymıss. .. Uyardılar benı hemsırecıklerımm. . . Sey. . Transfer yıne amelıyathne de mı yapılıyo anestezı verılmeden. . . Yoksa yattıgın yatakta ıcıne konduruverıyolarmıı?
""""" bak bu sefer yazdadi diyemezsin :))))
Transfer opu yapilan odada yapiliyor , narkoz yok bu sefer , idrar torban dolu olacak ama tutmak zor is , corap giymeyi unutma sicacik kalsin ayaciklarin , transfer anini ekranda gostersinler minisini mutlaka gor bana gosterdiler :))))
Sakin unutma transfer sonrasi cok tuvaletin olacak kalkma surgu getirsinler ona yap...
Bugün transferden sonraki ilk günüm. Hiçbir şey hissetmiyorum kızlar, sanki hiçbir işlem yapılmamış gibi. Sizler neler yaşanmıştınız? Ağrılarınız oldu mu?
"""" canim benim 3. Gunum benim agrim oldu ve bugun biraz azaldi , belim agriyor birde adet sancisina benzer bir sanci var.
slm cuma gunu opu olacak.2 yumurta var doktor iptal edecekti ama e2 sonucu iyi cıktı dedi devam ediyoruz bu akşam catlatma iğnemi vurucam.doktorum cokta ümit vermedi yumurta az diye moralimi bozmamaya calısıyorum.rabbim yardımcımız olsun
"""" moral bozmak yok , moral bozulmayacak :))))
Bende 2 ile basladim 2 ile devam ettim simdi ikiside karnimda iyi dusun iyi olsun bebek icin 1 tane lazim sonuca o goturuyor.
İnsallah sorunsuz bir opu ve transfer yasarsin...
kızlar 3.gün transferinden sonra 9.günüm..kan testi yaptım sabah,,yarın sevgililer günü ya belki çıkarda eşime süpriz yaparım diye..ama sonuç negatif.. 1.26 mı ne çıkmış... 1 den sonrasını tam duymadım bile....anlaşılan bu seferde olmadı
""""" umutsuzluk yapmayin lutfen doktor son gun kadar bekleyin oyle test yapin diyor , gec tutunma bile olabilir diyor , alinan ilaclar sonucu etkiliyebiliyor caninizi sikmayin bekleyin , son gun test yapin en guzel suprizi bebek size yapsin...
merhabalar canım benimde bugün 6. günüm ve 2 gündür belimde ağrı vardı bugün öğleye doğru siyah bir leke oldu hala belim ağrıyor ama bilemedim çok karmakarışık şeyler var kafamda inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
"""" hayirlisi olsun insallah tutunma kanamasida olabilir progestrondan kaynakli akintida olabilir bence mumkun oldugunca dinlenin kendinizi yoracak seyler yapmayin.
bende bu ay başladım 7. günüm bugün yumurtalar 5 güne toplanacak sanırım inşallah hamile kalırım 3. denemem dua edin Allah herkese sağlıklı bebişler versin inşallah.
"""" hayirli olsun tedaviniz minik minik bir bebek olarak donsuz size insallah....