şubat ta tüp bebek:)

iş hamile kalmakla da bitmiyo yaaahu... sonrasında o bebişi hayırlarla yetiştirmek de önemli...
Rabbim hayrlı imanlı nesil nasip etsin bize inşallah..

ocakta başladm ama transfer şubatta olck canımcım..
kırmızı beklıyorum işte... kırmızılardan snra da ymrta toplma trnsfer falan olucak galiba... bilmioomm kii:) decapeptyl vuruyrm şimdi
inş canım bu seferkinde olur hemen....
ahh annelik dürtüleriii deli cesareti bizimkiiiiiiiii :)

haklısın valla çocuğu olanlar kıymet bilmiyo bizde böyle deli oluyruz her zorluğa katlanıyoruz....

kızlar ya dualarınıza ihtiyacım var

bizim bi ek gelir işi var yarın belli olucak eğer olmazsa tedaviyi ertelemek zorunda kalıcam dua edin nolur ya bebişime bir an evvel kavuşmak istiyorum

inş canım bu seferkinde olur hemen....

haklısın valla çocuğu olanlar kıymet bilmiyo bizde böyle deli oluyruz her zorluğa katlanıyoruz....

bi dönem sevgi evlerinde parçalanmış ailelerin çocuklaryla ilgilendm... sosyal esirgemede falan... içim gidiyodu o çocuklara...
nasıl atarlardı çocuklarını başka kapılara? biz burda çocuk için deliriyoruz, bazıları da kıymet bilmiyo.... aah ahh

bizim bi ek gelir işi var yarın belli olucak eğer olmazsa tedaviyi ertelemek zorunda kalıcam dua edin nolur ya bebişime bir an evvel kavuşmak istiyorum

Rabbim güzel kapılar acsın inşallaaahhh. . dua edelm de olsn işiniz canmmmm

inş canım allah yardım etsin size....canım sizin ilk tüp tedavisi rapor çıkartıpta devletin verdiği hakkı kullansanızdıya

evet canım doğru diyosun sokakta ki kedi köpek bile terk etmiyo yavrusunu ama bazıları
çok üzülyorum bazen haberlerde falan çkıyo ya

canım onu bi arkadaşımda söylemişti ama prosedür çok uzun bide tüp bebekten başka bi yolla bebek olmayacağına dair rapor istiyolar diye biliyorum

heyet raporu falanda lazım

canım onu bi arkadaşımda söylemişti ama prosedür çok uzun bide tüp bebekten başka bi yolla bebek olmayacağına dair rapor istiyolar diye biliyorum

heyet raporu falanda lazım
canım ben iki kez o şekilde yaptırdım eşinin spernm testi sonucu ve senin test sonuçlarında sonuçlara bakıyolar
bize hemen vermişlerdi çünkü bize aşılama olsa bile durum çok kritik demişlerdi bide galiba 3 4 yıllık evli olman gerek bi bak bence netten

slm kizlar hayirli olsun yeni topigimiz insallah hamileyiz diye inletiriz bu topigi kac gundur bakiniyorum arada ama okadar hastaydimki iki kelimecik yazamadim hersey yolundadir umarim hazirliklar nasil gidiyor

bende hiç bi sorun yok canım
eşimde ufak sorunlar var ileri hızlı ve morfoloji biraz düşük

hmm o zamn rapor zor evet canmm.. bizim son 4 yılın spermıogram sonuçlarının düşük oluşu rapor alablmemzı sagladı cok şükür

slm kizlar hayirli olsun yeni topigimiz insallah hamileyiz diye inletiriz bu topigi kac gundur bakiniyorum arada ama okadar hastaydimki iki kelimecik yazamadim hersey yolundadir umarim hazirliklar nasil gidiyor

hoşgeldn şekerm..inş inletcees:) iyi gidiyo çok şükür.. tedavideym ben.. 3 ocakta başldm... kırmızı beklyrm şimdi de.. uzun protokoldeymmm

hoşgeldn şekerm..inş inletcees:) iyi gidiyo çok şükür.. tedavideym ben.. 3 ocakta başldm... kırmızı beklyrm şimdi de.. uzun protokoldeymmm
hayirli olsun canim sen bitirmis sayilirsin insallah sonunda dunyanin en guzel duygusunu yasarsin bebisin sana tutunur hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…