- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
hayirli olsun canim sen bitirmis sayilirsin insallah sonunda dunyanin en guzel duygusunu yasarsin bebisin sana tutunur hayirlisiyla
ağzından bal damlıyo kızzz.....
gelll öpceemmm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli olsun canim sen bitirmis sayilirsin insallah sonunda dunyanin en guzel duygusunu yasarsin bebisin sana tutunur hayirlisiyla
neye şükrettiğimi anlayamadımm he :) ne büyük teslimiyet sahibiyim Allahııımm :)
ağzından bal damlıyo kızzz.....
gelll öpceemmm :)
slm kizlar hayirli olsun yeni topigimiz insallah hamileyiz diye inletiriz bu topigi kac gundur bakiniyorum arada ama okadar hastaydimki iki kelimecik yazamadim hersey yolundadir umarim hazirliklar nasil gidiyor![]()
arkadaşlar artık hamiş haberleri bekliyoruz siz bi başlayın arkadan gelicez inşallah![]()
kiz sen opmeden ben bi opucuk gonderiyim dedim ama bulamadim![]()
insallaaaahhh destinacim benim fazla umudum yok ama allah istedikten sonra imkansiz diye birsey yoktur
hoşgeldin canım yoktun kaç gündür............
niye öyle diyon güzelim yaaa sorun çok mu???
anlamadım![]()
bende pko ve kilo sorunu var 7 ocakta adet olacaktım hala olmadım stresten başlayamadık tedaviye ilk denemem olacak inşallah söktürücü içtim beklemedeyim
bizde nereye gitti dedik :)neyse geldinya önemli değil özledik valla hemen:))yok gülüm ya küsermiyim hiç kader arkadaşlarıma
yoldaşlarıma kardeşime gittim bugün ordaydım yeni geldikeve kocişi uyuttum
:13:açtım şimdi....
benim kırmızılargeldi.....yine moraller sıfır oldu bende.....
sen ne yaptın yokmu daha bir belirti bişey....
kızlar ya dualarınıza ihtiyacım var
bizim bi ek gelir işi var yarın belli olucak eğer olmazsa tedaviyi ertelemek zorunda kalıcam dua edin nolur ya bebişime bir an evvel kavuşmak istiyorum![]()
çok geçmiş olsun canım tamamiyle iyileşmeye bak tedavi başlayınca hastalanmamaman lazım çok dikkat et kendineslm kizlar hayirli olsun yeni topigimiz insallah hamileyiz diye inletiriz bu topigi kac gundur bakiniyorum arada ama okadar hastaydimki iki kelimecik yazamadim hersey yolundadir umarim hazirliklar nasil gidiyor![]()
ben erken uyumuşum şimdide erken kalktımsahur yaptık eşimle bugün yarın oruç tutucaz ALLAHın izni ile şimdide namazı kılıp azcık bakınayım dedim nasıl uyuduysam hiç uyanmamışım 9 bile yoktu belki sabah erken kalkınca bayılıp kalmışım bir ara telefon nasıl çalıyor alo alo alo felan uyandım eşim aradı kim ölmüş diye telefonu açtımı hatırlıyorum sonra tekrar uyumuşum:)nirdesin kuzuum :) yokluğunu hissettirmemeye calışıom ama olmuyooo... kadir le madir in anası olmayınca tatsız buralar :) zaaaa
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAARbizde nereye gitti dedik :)neyse geldinya önemli değil özledik valla hemen:))
inaşşallah hayırlı işleriniz olur canım inşallah olurda tedavine başlarsın
çok geçmiş olsun canım tamamiyle iyileşmeye bak tedavi başlayınca hastalanmamaman lazım çok dikkat et kendine
ben erken uyumuşum şimdide erken kalktımsahur yaptık eşimle bugün yarın oruç tutucaz ALLAHın izni ile şimdide namazı kılıp azcık bakınayım dedim nasıl uyuduysam hiç uyanmamışım 9 bile yoktu belki sabah erken kalkınca bayılıp kalmışım bir ara telefon nasıl çalıyor alo alo alo felan uyandım eşim aradı kim ölmüş diye telefonu açtımı hatırlıyorum sonra tekrar uyumuşum:)
amin canı tabiki ederim yarında kandil günü hepiniz için dua edecemGÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAAR
canım allah kabul etsin namazını orucunu bizede dua et emi......................
hoşgekldin tabi hemen ekliyorum listeye:)benide yazın
şubatta dondurulmuşlarla 2. deneme
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAAR
canım allah kabul etsin namazını orucunu bizede dua et emi......................