kız gerçekten mi ablan
hoşgeldin SEMPATİK HATUN memnun oldum tanıştığımıza............tatlım duvar değil dumman aman yanlış anlaşılmasın çok beğendim anlamında
fatoş bi hamile kalıyım bende ayvayı alıp yanağıma iyiyica bastırıcam ben çok severim gamzeyi...................canım bol bol meyve ye bak annem bana hamileyken ayva yemiş gamzem var benim :)ayvayı yemiş elmacık kemiklerinin oraya parmagıyla bastırmış tam dokundugu yerde elmacık kemiklerimde gamze var sonra ben gamzeli olunca cidden oluyormu bu diye sen akcigeri akıla bak karaciger değil akcigeri almış bacagının üst kısmına degirmiş kızkardeşiminde bacagında belli belirsiz izi var :)
burdayım kız bugün işkızlar melekcim nerde??????:44::44::44:
melekkkkkkkkkkk melekkkkkkkkkk melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
burdayım güzeller ben takip ediyorum sizi uzaktan uzaktan.....................................melekkkkkkkkk nerdesinnnnnn.aşk olsun ya böyle yapılırmı.
kız gerçekten mi ablanya ciddimi diyon
hoşgeldin SEMPATİK HATUN memnun oldum tanıştığımıza............
fatoş bi hamile kalıyım bende ayvayı alıp yanağıma iyiyica bastırıcam ben çok severim gamzeyi...................
burdayım kız bugün işgüç yoğunum girmesemde takibimdesiniz sakın benden gizli bişeyler konuşmayın kıskanırım bak heeeeeeeeeeeeeee
burdayım güzeller ben takip ediyorum sizi uzaktan uzaktan.....................................
yine yazmışsınız kaç sayfa oku oku bitiremedim ya hu
ve kırmızıları beklemeye baslıyoruuuzzz. . . Sımdı de zaman gecmez kı anammm :)
allah hayırlısını versin canım senin uzun protokoldü demi???
evet sekerım upuzun protokol :)
bıkkınlıkmı geldi kız şimdiden??
Ben bu kadar sanssiz olmak zorundamiyim yaaaaa her aksilik beni bulur zaten internet giitti aradim bu tarafta ariza varmis hemnde yapilabilirmis uzunda surebilirmis surda yillik izine ciktikya basima gelmeyen kalmaz yine kaldim telefonla samanlikta igne aramaya:-(
nerdeydin sen bize küstün diye çok üzüldük bizkıyamam ben sana canım
idare et artık telefonla ben de geldim bak burdayım........
geçmiş olsun hayırlısı olsun sorunun neydi cnmHerkese slm arkadaslar oncelikle rabbim tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun insallah. Ben ocak topigindeydim ilk denememdi fakat bugun negatif sonucu alinca buraya transfer oldum
Umutlar subat ayina kaldi smdi adet olmayi bekliyorum.benide listenize eklerseniz sevinirim
geçmiş olsun hayırlısı olsun sorunun neydi cnm
hayırlısı olsun cnm ekledim listeye inşallah bu sefer tutunur bebegin hemen ara vermeden devammı edeceksinCok sagol tatlim insallah hayirli olur sorunmz yok allaha sukur sebepsiz. Zamanini beklio heralde melegim
hayırlısı olsun cnm ekledim listeye inşallah bu sefer tutunur bebegin hemen ara vermeden devammı edeceksin
bende pko ve kilo sorunu var 7 ocakta adet olacaktım hala olmadım stresten başlayamadık tedaviye ilk denemem olacak inşallah söktürücü içtim beklemedeyimCok sagolasin canm
Ewt tatlm simdilik devam dondurulmus embriyolarm var tekrar denicez bakalim.olmadi martta ara verrz artk ama insallah gerek kalmaz.doktorumda hic ara vermek istemedi zaten bu ay 2 embriyo yerlestrcekmis.
Senn sorun neydi ne asamadasin kusura bakma tatlm en bastan takip edemedim
bende pko ve kilo sorunu var 7 ocakta adet olacaktım hala olmadım stresten başlayamadık tedaviye ilk denemem olacak inşallah söktürücü içtim beklemedeyim
yok gülüm ya küsermiyim hiç kader arkadaşlarımanerdeydin sen bize küstün diye çok üzüldük biz
biz bu bebek yapma işini beceremiyoruz heralde :)nasıl yapılıyor diye bazen düşünmüyor değilim haaaaaaa:)ahahahaahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?