şubat ta tüp bebek:)

sempatik hatun ablam oluyo aramıza yeni katıldı katkılarımla oda tüp bebek yaptırmak istiyomuşşşşş
kız gerçekten mi ablan ya ciddimi diyon
tatlım duvar değil dumman aman yanlış anlaşılmasın çok beğendim anlamında
hoşgeldin SEMPATİK HATUN memnun oldum tanıştığımıza............
fatoş bi hamile kalıyım bende ayvayı alıp yanağıma iyiyica bastırıcam ben çok severim gamzeyi...................
kızlar melekcim nerde??????:44::44::44:
burdayım kız bugün iş güç yoğunum girmesemde takibimdesiniz sakın benden gizli bişeyler konuşmayın kıskanırım bak heeeeeeeeeeeeeee
melekkkkkkkkkkk melekkkkkkkkkk melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

melekkkkkkkkk nerdesinnnnnn.aşk olsun ya böyle yapılırmı.
burdayım güzeller ben takip ediyorum sizi uzaktan uzaktan.....................................
yine yazmışsınız kaç sayfa oku oku bitiremedim ya hu

ve kırmızıları beklemeye baslıyoruuuzzz. . . Sımdı de zaman gecmez kı anammm :)

hee kız gerçek bugün itibariyle kk da

Arkadaslar bugun kendi dr. Umda randevum vardi gityim ve evet malesef kesenin sag alt kosesinde 9mm buyuklugunde kanama alani mevcutmus. Dr cok rahat davrandi panik olmayim diye ama biliyorum beni rahatlatmk icin soyledi. Nette de okudum bu kanama alanlari patladiklarinda keseyi goturebimirmis ama suan 9.haftami doldurcam 2 hafta daha atlatabilirsem bebegimi kurtarabilirim.

Benim durumumda olan var mi yada olan tanidiginiz oldu mu

Ben bu kadar sanssiz olmak zorundamiyim yaaaaa her aksilik beni bulur zaten internet giitti aradim bu tarafta ariza varmis hemnde yapilabilirmis uzunda surebilirmis surda yillik izine ciktikya basima gelmeyen kalmaz yine kaldim telefonla samanlikta igne aramaya:-(

kıyamam ben sana canım
idare et artık telefonla ben de geldim bak burdayım........

yine boşa gitti bebek çalışmalarımız........
yine kırmızı kart gördüm............

kıyamam ben sana canım
idare et artık telefonla ben de geldim bak burdayım........
nerdeydin sen bize küstün diye çok üzüldük biz

biz bu bebek yapma işini beceremiyoruz heralde :)nasıl yapılıyor diye bazen düşünmüyor değilim haaaaaaa:)ahahahaahahah

Herkese slm arkadaslar oncelikle rabbim tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun insallah. Ben ocak topigindeydim ilk denememdi fakat bugun negatif sonucu alinca buraya transfer oldum
Umutlar subat ayina kaldi smdi adet olmayi bekliyorum.benide listenize eklerseniz sevinirim

geçmiş olsun hayırlısı olsun sorunun neydi cnm

hayırlısı olsun cnm ekledim listeye inşallah bu sefer tutunur bebegin hemen ara vermeden devammı edeceksin

Cok sagolasin canm
Ewt tatlm simdilik devam dondurulmus embriyolarm var tekrar denicez bakalim.olmadi martta ara verrz artk ama insallah gerek kalmaz.doktorumda hic ara vermek istemedi zaten bu ay 2 embriyo yerlestrcekmis.
Senn sorun neydi ne asamadasin kusura bakma tatlm en bastan takip edemedim

bende pko ve kilo sorunu var 7 ocakta adet olacaktım hala olmadım stresten başlayamadık tedaviye ilk denemem olacak inşallah söktürücü içtim beklemedeyim

bende pko ve kilo sorunu var 7 ocakta adet olacaktım hala olmadım stresten başlayamadık tedaviye ilk denemem olacak inşallah söktürücü içtim beklemedeyim

Anladm canm allah yardmcn olsun tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun insallah

nerdeydin sen bize küstün diye çok üzüldük biz

biz bu bebek yapma işini beceremiyoruz heralde :)nasıl yapılıyor diye bazen düşünmüyor değilim haaaaaaa:)ahahahaahahah
yok gülüm ya küsermiyim hiç kader arkadaşlarıma

yoldaşlarıma kardeşime gittim bugün ordaydım yeni geldik eve kocişi uyuttum :13:açtım şimdi....
benim kırmızılar geldi.....yine moraller sıfır oldu bende.....
sen ne yaptın yokmu daha bir belirti bişey....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…