- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
,bir deyimvardır kerpiç dumanı gibi gözüme girdin kuzum
bir deyimvardır kerpiç dumanı gibi gözüme girdin kuzum
iyi yapıyosun ne güzel arada gelde şenlendir bizi:)iyiyim bebişim benimde sizden kalır yanım yok ufaklık uyuyoda bende takılıyom işte napım
ne bakıyon yazsana bak birsürü arkadaşım oldu
iyiyim bebişim benimde sizden kalır yanım yok ufaklık uyuyoda bende takılıyom işte napım
alıntı ile cevapla yazıyor orayı tıklayıver güzelim:)3 günlük dünya şenlenelim tabi ya bide bu alıntı olayını bilmiyorum yanlışım olursa kusuruma bakmayın olurmu güzeller
canım bol bol meyve ye bak annem bana hamileyken ayva yemiş gamzem var benim :)ayvayı yemiş elmacık kemiklerinin oraya parmagıyla bastırmış tam dokundugu yerde elmacık kemiklerimde gamze var sonra ben gamzeli olunca cidden oluyormu bu diye sen akcigeri akıla bak karaciger değil akcigeri almış bacagının üst kısmına degirmiş kızkardeşiminde bacagında belli belirsiz izi var :)ayyyabla bebeğinmi var adarısı bizeeeee dua et olurmu bize.
ablacım 10 sene önce bende aynıydım siz daha bilgilisiniz tabi şuan 3 çocuğum var sizlerinde iyi haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum allah yar ve yardımcınız olsun
güle güle yine bekleriz:)kızlar benim gitme vaktim geldi öpüyorum hepinizi özellikle destina38 iiiiiiiiii
kızlar benim gitme vaktim geldi öpüyorum hepinizi özellikle destina38 iiiiiiiiii
melekkkkkkkkkkk melekkkkkkkkkk melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkızlar melekcim nerde??????:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?