günaydınnnnnn:))bende liste peşine düştüm yine arkadaşın biri yapmışta yine denemelere başlıyacagım:)3 satırlık denedim oluyor şimdilik:)ayyyyyyyyy pek bi sevindim:)günaydın kızlar melekim bugünkü mesaimiz başlamıştır
günaydınnnnnn:))bende liste peşine düştüm yine arkadaşın biri yapmışta yine denemelere başlıyacagım:)3 satırlık denedim oluyor şimdilik:)ayyyyyyyyy pek bi sevindim:)
kopya çektim :)ahahahahhahabu deferki liste daha güzel olmuş bacım eline sağlık
kopya çektim :)ahahahahhaha
kızlar yine geldim. kk da dolaşıp duruyorum ama inanın sizin gibisini bulamadım iyi anlamda tabigit derseniz giderim napım.
hoşgeldin canım.....
:)))bizim kadar çatlagı yokmuuuuuuuuuuuu abla vay ki vaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy:)kızlar yine geldim. kk da dolaşıp duruyorum ama inanın sizin gibisini bulamadım iyi anlamda tabigit derseniz giderim napım.
evet geldi melegim arada gidiyor:))ama şimdilik bir sıkınbtı teşkil etmiyor canım benimkız kopyacı nasıl yaptın....
internet bağlantın geldimi
iyiyimhoşbulduk nasılsın tatlım
iyi bari canım tatil nasıl gidiyo daha iyisindir inş....:)))bizim kadar çatlagı yokmuuuuuuuuuuuu abla vay ki vaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy:)
evet geldi melegim arada gidiyor:))ama şimdilik bir sıkınbtı teşkil etmiyor canım benim
hahahhha hayatım 3tane benim azımada gözümede yetiyo . rabbim tüm isteyenlere versin inşallahda önce sizlere
iyiyim
SEMPATİK HATUN ablam anlat bakalım 3 çocuğunla tüp bebek topik lerinde ne arıyon 4... bebeğimi yoksa.....
şaka şaka darılma gel her zaman aramıza.....
bizede dua et bizde senin gibi anne olalım....
iyi bari canım tatil nasıl gidiyo daha iyisindir inş....
öncelikle merhaba bebişim . ben o lafı benim bacıya dedim destina38 e sizin gibi tatlı kızlara dermiyim hiç
hahahhha hayatım 3tane benim azımada gözümede yetiyo . rabbim tüm isteyenlere versin inşallahda önce sizlere
hoşgekldin tabi hemen ekliyorum listeye:)
tatil iyi gidiyor diyelim evde yatıyorum bugünde oruç olunda aç susuz bir yandan müğe anlıyı izliyorum bir yandanda buraya bakıyorum meleğim yarında tutacam oruç kandil günü zaten adet felan oldugumda yok
:)))anladım abla:)
bizimde olur inşallah ben iyice umutsuzluga düştüm bu kadarda olmaz tedavi olacam adet olamıyorum söktürücüde içtim hala bekliyorum
bacım hani burdaydın kandırdınmı beni yine çatlak
allah bağışlasın.....büyüğüm kız 10 yaşında diğerleri oğlan 5 ve 2buçuk yaşındalar tatlım 12 yıl önce bende sizin gibi çocuk için yanıyodum hangi doktora gittiysem çok zor veya olmaz dediler o sebepten sizi düşündüğünüzden daha iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?