şubat ta tüp bebek:)

meleğimmm..... sensiz kalbim çok acıyorr ..
cnm.. benim acımda seninkinden ikiye katlınıyor.. benmde.. 1.2.3. ve negatif .. smdi yeniden baslıycaz Allah kısmet ederse.. .. ve öyle yorgunum ki anlatamam kelimeleer sığmaz Rabbim den hepimiz için sabır ve dayanma gücü diliyorum .. insaAllah tez zamanda güzel haberler alırız hepimizz de. kucaklarımız dolarr onların huzur verici anlarını yaşarızzz

Son düzenleme:

insaAllah cnm yaa insaAllah

ilaçların saati önemli bana göre..
ve ben 12gün boyunca yatağımdan içer ki odaya yavaş yavaş gidiyordum ki çektiğim onca zahmet var diye..
ama maalesef yine tutmadı ...
ftma iyi geziyorsun masaAllah

millet konusurken ben uyuyup kalmısımm simdi de millet uyuyor, ben konusuyorum
neyse iyi geceler. daha doğrusu herkes uyuyordur smdik.. daha fazla kendi kendime konusmayayım..

günaydın günün ilk mesajı benden?
ve ilk soru da : ) hatta sorucuklar
1. kızlar yumurta toplama işlemine giderken şehir dışındaysak yanımızda ne götürelim
2.işlem ne kadar sürüyor uyanma falan
3. hemen arkasından 3 saatlik bir otobüs yolculuğu yapılabilir mi?
hımmmm
4. transfer sizin kaçıncı gün oldu ?
sevgimle...
seize the day ( anı yaşa)

gunaydın tatlımm :)
1.yumurta toplama ıslemıne gıderken hıcbırsey goturmene gerek yok, ordan herseyı verıyorlar zaten. . . Onluk felan. . .sadece amelıyathane de ayakların usumesın dıye kısa beyaz corap alsan ıyı olur. . .
2.uyuyup uyanmak yarım saat suruyo ama 1bucuk 2 saat dınlendım ben. . .serum falan verdıler cunku. . .
3. Otobus yolculugu yapılabılır ama ben bı sure tam oturur pozısyonda oturamadım. .. Benm de 3saat surdu. . Bel agrısı ve kasık batmaların oluyo cunku. . . Ben ozel aracla yayıla yayıla oturdum. . .bıde araba zıpladıkca rahmım fırlıycak gıbı oldu, sagolsun esım dıkkatlı surdu arabayı. . .
4.benim bugun bellı olacak ama muhtemelen ve ınsallah persembe gunu olacakk transferım canım. . .
Baska sormak ıstedgn bısey varsa yardmcı olmaya hazırımm :)

inş arkadaşım bu yıl çektiğimiz acılar son bulur ve hepimizin göbüşleri dolar bebekle....sade kendime değil tüm isteyenlere dua ediyorum.......

günaydın herkese benim bugün kontrolüm var doktorla konuşacağız neden tutmadı dondurulmuşlardan kaç tane koyulacak bir sonraki ay deneyebilecek miyiz vs bugün bile heyecanlıyım nedense inşallah bu süreç daha fazla uzamaz bebeklerimize bir an önce kavuşuruz

günaydın hatun......

gunaydın bebıtomm. . .bugun bellı olacak transfer tarıhım. . .ya bugun apar topar cagıracaklar kı ınsallah blasta gıderım. . . Yada persembe gunu. . .Rabbım hayırlısını versınn. . . . Ol desın karınlarımız cıfter cıfter dolsunnn :) cumleten muaaahh

amanda aman ne güzel dualar ediyomuş bu kız sabah sabah.....
inş canım inş....allahım hepimize bebek versin bu yıl..... isyan etmek istemiyorum ama kimi zaman dayanmıyorum

canım ben aksattıyorum dediysem saat farkı yoksa ben her gün 3 tane koyuyorum açıkcası tuttugunu hissettiğim ufacık bir hissim yok pazartesi test günüm kendi işyerimde kan vereyim diyordum ama gidip tüpbebek merkezinde kan verecegim ve sonuç için eşimi arayın diyecegim ben içimde umut yok kızmayın bana ne olur birazcıkta olsa hissetmem lazım ben hiç birşey hissetmiyorum aksine olmadıgına eminim diyebilecek kaadar kesinim onca şey yaşadımki derlerya perşembenin gelecegi çarşambadan bellidir diye okadar çok sebebbim varki
20 gün adetim gecikti ilaçla adet olup tedaviye başladım
tedavi süresince sigarayı bırakamadım
sadece 2 yumurta kaliteliydi oda transfer edildi
ayrıca yumurta toplamadan sonra zor uyandıgım için bogazım yara bere içinde kaldı aspire ettiler
ve ben yumurta toplamadan sonra 3 gün antibiyotik serum tedavisi gördüm
ve transfer günü nefes alamayacak kadar hastaydım aglaya aglaya transfere girdim
transfer sonrası yatak döşek yattım öksürdüm çok artı bir hapşuruyodum sarsılarak
burnum aktı günlerce ve bogazımdaki yara daha yeni yeni iyileşiyor ben bu dönemde değil yemek yemek süt içerken bile gözümden yaşgeliyordu yanıyordu bogazım

şimdi bana umuttan bahsetmeyin umutsuz um sadece içimdeki bir ses oda 6 yıldır aynı şeyleri söylüyor ya varsa ya hamileysem 6 yıldır ben o sesin dogru söylediğini duymadım bana bir mucize gerek rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin

kızmayın bana ne olur ben böyle kötümser biri değilim ben hayata 4 elle sarılan herzaman yüzü gülen gamzeleri yumuk yumuk gezen biriyim tek hüznüm tek sızım bu

amanda aman ne güzel dualar ediyomuş bu kız sabah sabah.....
inş canım inş....allahım hepimize bebek versin bu yıl..... isyan etmek istemiyorum ama kimi zaman dayanmıyorum

ıyı dusunelım ıyı olsun. . . . Rahatlık en buyuk etken bence

fatoş ya neler yazdın sabah sabah inan ki çook duygulandım okurken.....
yapma canım ya olumsuz şeyler düşünme bugünlerin tadını çıkar nasrettin hoca misali ya tutarsa diye düşün...
inş tutmuştur canım ama herşey ALLAHın elinde senin hasta olman önüne çıkan zorluklar hepsi birer sebeb sadece....
biliyomusun benimde moralim bozuk dünden beri .....inan gece çook ağladım 2 ye kadar uyumadım....
dün bir tanıdığın doğum yaptığını duydum ona üzüldüm neden dedim onun bebeği ile birlikte yattığıhastane odasında ben yokum diye çoook üzüldüm ama yapacak bişey yok pazardan çarşıdan alınsa gider alırız
ama allahım verecekse olacak yoksa nekdar çırpınsakta yok çaresi......

canım Allahtan umıt kesılmez. . .sen uzme kendını . .ınsanlar 2. 3. Ayına kadar hamıle oldugunu hıssetmıyo anlamıyo. . .olmazsa da olum yok ya ucunda, yıne denersınız. . .sıkma canını . .ananas yıyonmu ananas :)

anlıyorum seni meleğim ben öle çocuk görmesine felan gitmem pek çalıştıgım için o tarz cevrelere uzagım rabbim isteyen herkeze versin evlatsızlıkla sınamasın çok zor kim ne derse desin bu sınavların en zorlarından biri isyan etmek bize yakışmaz belki ama kadere isyan işte bizimkisi ve ben yemin ederimki hisseden biriyim ben liseye giderken hep evlenmiycem derdim korkardım o yaşta bir histi benimkisi ben evlenmekten değil o çocuk aklımda ya çocugum olmazsa diye korkardım o yüzden yaşım küçükte olsa hiç korunmadım
yiyiyorum canım ananas ıda yiyorum

Kizlar, bugün transferim var. Yanımızda götürmemiz gereken birsey var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Açıkcası idrara sıkışık olmak ile ilgili stres yapmış durumdayım

Kizlar, bugün transferim var. Yanımızda götürmemiz gereken birsey var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Açıkcası idrara sıkışık olmak ile ilgili stres yapmış durumdayım
rahat kıyafetler giy canım başka alman gereken birşey yok bizim merkezde herşeyi verdiler allah yardımcın olsun ebbeklerin sımsıkı tutunsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…