- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
rahat kıyafetler giy canım başka alman gereken birşey yok bizim merkezde herşeyi verdiler allah yardımcın olsun ebbeklerin sımsıkı tutunsun inşallah
kızlaaarr. . . Embrıyologumla konustumm. . . .6 embrıyo ıyı bı sekılde devam edıyomus. . .persembe sabah olacakmıs transferım. . . Insaallaaahh guzel sonuclar alırızzz. . .. . .
kızlaaarr. . . Embrıyologumla konustumm. . . .6 embrıyo ıyı bı sekılde devam edıyomus. . .persembe sabah olacakmıs transferım. . . Insaallaaahh guzel sonuclar alırızzz. . .. . .
geçmiş olsun canım...çook üzüldüm...herkese güzel bir gün ve güzel haberler almasını diliyorum. GELELİM FATOŞA sana söyleyeceğim şey şuki ben geçen sene normal yoldan hamile kaldım ve hamile olduğumu mevlit kandilinde öğrendim hiç birşey hissetmedim ne uyku ne mide bulantısı ne karın ağrısı nede aş erme tam 5 haftalık oldu herşey çok güzel sonra kontrole gittiğimde bebeğimin sağlıklı olmadığını ve doğsa bile yaşamayacağını öğrendim başladım bir ümit testlere ikili tarama üçlü tarama cvs amniyosentez sonuç hep aynı ve talihe bakki bu milyon değil milyarda bir görülen vaka tam beşinci ayımızı doldurduk güzelim hiç unutamıyorum yine bir kandil günüydü yanılmıyorsam regaib bebeğim alındı bunu sana özelden yazmak isterdim ama ömesaj hakkım yok burdan çıkardığım sonuç şu oldu yaradan bana vermekte almakta bak benim elimde dedi isyan asla etmedim ama ne üzüntüler çektiğimi geceleri eşim duymasın diye nasıl gizli ağladığımı sadece ben biliyorum doğum yaptım sırf unutaytım diye hemen işe başladım iki gün bile yatmadım tüm arkadaşlara söyleyeceğim şuki beğer rabbbim benim kaderime anne olmayı yazmışsa (hayırlısıyla tabi) mutlaka olurum yok yazmadıysa yapabileceğim birşey yok bu arada yaşımda büyük ama hepimizin yaptığı sebebe sarılıp dua etmek şimdi ya hamileysen ...................?hepimiz birbirimize bolbol dua edelim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahtan ümit kesilmez ve ümitsiz olmak bize yakışmaz şimdi çıkmak zorundayım hepinizi öpüyorum...........CANLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.................
stv de tam da bızı ılgılendıren bı kısa fılm var. . . Istemek de yetmıyo bebegı. . . Hayırlısını ıstemek sartımtıhan etmesın Rabbım bızı bununla. . . Cok kotu oldum yaa
günaydın herkese benim bugün kontrolüm var doktorla konuşacağız neden tutmadı dondurulmuşlardan kaç tane koyulacak bir sonraki ay deneyebilecek miyiz vs bugün bile heyecanlıyım nedense inşallah bu süreç daha fazla uzamaz bebeklerimize bir an önce kavuşuruz
mrb ayni gun transferimiz olacak seninle ins hayirlisi olsun hakkimizda dua ile,,,,,,,
merhaba canım hayırlısı hamiş haberi verirsin inşallah
kendinden bahsetsene biraz kaç yıllık evlisin sorun ne hangi şehirdesin (ne çok sordum demi)
mrb destina ben yurtdisndayim 3 yillik evliyim sorunumuz erkek faktörü , 2. denemem dondurulmuş embriyo transferim olacak ins allahim nasip ederse perşembe gunu
inşallah rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin hep beraber hamiş haberleri vermek nasip etsin
gurbetçi kuzum kıyamam sanahangi ülkedesin gıııı???????
AMİNNNNN İNŞALLAH canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?