şubat ta tüp bebek:)

kızlaaarr. . . Embrıyologumla konustumm. . . .6 embrıyo ıyı bı sekılde devam edıyomus. . .persembe sabah olacakmıs transferım. . . Insaallaaahh guzel sonuclar alırızzz. . .. . .

kızlaaarr. . . Embrıyologumla konustumm. . . .6 embrıyo ıyı bı sekılde devam edıyomus. . .persembe sabah olacakmıs transferım. . . Insaallaaahh guzel sonuclar alırızzz. . .. . .

oyyyyy maşşallah 5.güne gidiyosunuz he inş. olur canım....

mehlikaerva simdi ocak topiğinden sana yazmıştım merak ettık nerelerdesın dıye?neyse iyi haberlerin varmış...hayırlısıyla bebeğin gelsin...

herkese güzel bir gün ve güzel haberler almasını diliyorum. GELELİM FATOŞA sana söyleyeceğim şey şuki ben geçen sene normal yoldan hamile kaldım ve hamile olduğumu mevlit kandilinde öğrendim hiç birşey hissetmedim ne uyku ne mide bulantısı ne karın ağrısı nede aş erme tam 5 haftalık oldu herşey çok güzel sonra kontrole gittiğimde bebeğimin sağlıklı olmadığını ve doğsa bile yaşamayacağını öğrendim başladım bir ümit testlere ikili tarama üçlü tarama cvs amniyosentez sonuç hep aynı ve talihe bakki bu milyon değil milyarda bir görülen vaka tam beşinci ayımızı doldurduk güzelim hiç unutamıyorum yine bir kandil günüydü yanılmıyorsam regaib bebeğim alındı bunu sana özelden yazmak isterdim ama ömesaj hakkım yok burdan çıkardığım sonuç şu oldu yaradan bana vermekte almakta bak benim elimde dedi isyan asla etmedim ama ne üzüntüler çektiğimi geceleri eşim duymasın diye nasıl gizli ağladığımı sadece ben biliyorum doğum yaptım sırf unutaytım diye hemen işe başladım iki gün bile yatmadım tüm arkadaşlara söyleyeceğim şuki beğer rabbbim benim kaderime anne olmayı yazmışsa (hayırlısıyla tabi) mutlaka olurum yok yazmadıysa yapabileceğim birşey yok bu arada yaşımda büyük ama hepimizin yaptığı sebebe sarılıp dua etmek şimdi ya hamileysen ...................?hepimiz birbirimize bolbol dua edelim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahtan ümit kesilmez ve ümitsiz olmak bize yakışmaz şimdi çıkmak zorundayım hepinizi öpüyorum...........CANLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.................

geçmiş olsun canım...çook üzüldüm...
peki tekrar hamile kalamadınmı...sorun ne sizin niye hamile kalmıyosun

Merhaba arkadaşlar.İki gündür sizin forumu okuyorum.Benzer şeyleri yaşamak bizi birbirimize yaklaştırıyor.Bu arada Fdmaydın başka bir topikte Adana Turan Çetin Tüp bebek merkezinde tedavi olduğunu okudum.Doktorun Feza Beymiş.Bende aynı merkezde tedavi oluyorum.Doktorumda Feza Bey.Çok memnunum.Bana arkadaşım önermişti.Benim transferim perşembe günü yapıldı.Sen ne zaman yapıldın? Belki aynı gündür.Çünkü bana bu gün çok transfer var demişlerdi.Bu arada ben hemşire hanıma sordum.Uygun olmadığımda progestan kapsülü ağızdan alabilirmişim.Şu an raporlu olduğum için fitil olarak kullanabiliyorum.Ama raporum bitince öğle saatinde kullanmam gerekeni okulda fitil olarak kullanmam mümkün değildi.O yüzden sormuştum.Hemşirede ağızdan alabilirsin demişti.

Merhaba Kartaneleri1111.
Elbette doğal yöntemlerde sperm sayısı ve kalitesini arttırıyor.Ancak PROXEED diye bir ilaç var.Oda çok etkili.Benim eşimin sperm sayısını 1,5 ayda 58 milyondan 110 milyona çıkarmıştı.Tabi kişiden kişiye değişebilir.Ayrıca çok üzülme.Tüp bebek tedavisinde sperm elde etmek için çok farklı yöntemler var.Bende senin gibi başlangıçta 5 yıl düşünmedim.Şimdide uğraşıyoruz.Tüm bu süreçler yıpratıcı ama başa gelen çekiliyor.Yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi tüm iğneler, ilaçlar .En özel yerlerinizi insanların karşısında sürekli açmak çok zor.Şu an transferimin 5. günü fazla ümitlenmemeye çalışıyorum.2 defa klomen+çatlatma iğnesi, 2 defa aşılama ve son olarak ilk tüp bebek denemesi.Tüp bebek konusu bana o kadar uzak ve yabancı geliyordu ki.

kızlarrrrrrr ben geldim yine muhabbetin gözüne vurmuşsunuz sabah sabah topiği rüyanızdamı gördünüz gıııııı
mehlikaerva çokkkk sevimdim kuzum

stv de tam da bızı ılgılendıren bı kısa fılm var. . . Istemek de yetmıyo bebegı. . . Hayırlısını ıstemek sart ımtıhan etmesın Rabbım bızı bununla. . . Cok kotu oldum yaa

stv de tam da bızı ılgılendıren bı kısa fılm var. . . Istemek de yetmıyo bebegı. . . Hayırlısını ıstemek sart ımtıhan etmesın Rabbım bızı bununla. . . Cok kotu oldum yaa

tabii canım hayırsız evlat vermasin Rabbim oda zor kuzum
kızlar nerde yaww çil yavrusu gibi dağıldılar

bir derdim vardaki konu fake mişya gıııııı sayfaları okuycam die boşuna debelenmişim

kardiyol allah yardimcin olsun ,,,heyecan yapma fazla:)))))

mrb ayni gun transferimiz olacak seninle ins hayirlisi olsun hakkimizda dua ile,,,,,,,

mrb ayni gun transferimiz olacak seninle ins hayirlisi olsun hakkimizda dua ile,,,,,,,

merhaba canım hayırlısı hamiş haberi verirsin inşallah
kendinden bahsetsene biraz kaç yıllık evlisin sorun ne hangi şehirdesin (ne çok sordum demi)

merhaba canım hayırlısı hamiş haberi verirsin inşallah
kendinden bahsetsene biraz kaç yıllık evlisin sorun ne hangi şehirdesin (ne çok sordum demi)

mrb destina ben yurtdisndayim 3 yillik evliyim sorunumuz erkek faktörü , 2. denemem dondurulmuş embriyo transferim olacak ins allahim nasip ederse perşembe gunu
inşallah rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin hep beraber hamiş haberleri vermek nasip etsin

gurbetçi kuzum kıyamam sana hangi ülkedesin gıııı???????

AMİNNNNN İNŞALLAH canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…