Canim ne yaptin bugun gittin mi dr.a? Ben gittim rahime filgrastimi enjekte etti hem rahimi kalinlastiricakmis hemde tutunmaya yardimciymis. 11 yumi var buyuyen bugun 15 mm olmuslar belki cumaya sarkabilir opu dedi..
merhaba canım gıttım doktora.bıraz moralım bozuldu 6yumurtadan 4u gelişme gösteriyo dedi.buyuk ıhtımaalle 2 tanesi alınır...doktorum ona takılma dedi diğer tedavilerinde çok fazlaydı ama negatıfle sonuçlandı dedi.doğru söylüyo ma 6 taneye de cok sevinmiştim aslında:))neyse benımde cuma gunu opum var hakkımızda hayırlısı.senın neguzel 11 yumurta çoook ıyıymış sevindim canım...
canım inan bana seni öyle iyi anlıyorum ki çünkü yaşadığın acılarınaynısı yaşıyorum...zaten hepinize çook yakın hissediyorum kendimi...kimselere diyemediğim dertlerimi size anlatıyorum....
sana 6yıldır yaşadıklarımı anlatayım canım...gerçi burdakiler bıktı artık benim aynı şeyleri anlatmamdan ama neyapayım bir bebişimolasaya kadar burdayım inş....
biz varya 2006 yılında evlendik :123:canım....ilk yıldan beri hep istedik bebeğimizolsun evimize mutluluğumuza mutluluk katsın ama olmadı...
1 yıl sonra doktora :94:gittik bende sorun yoktu eşimin testleri bayağı bir kötüymüş ama düzelir dediler umut verdiler çook fazla maalesef hiç düzelmedi....biz le bir evlenenlerin hepsinden peşpeşe sırayla hamilelikhaberlerini aldık her gören soruyodu sizde bişey yokmu dahada strese giriyoduk....
3 ay sonra tekrar gitti eşim doktora :94:
sonuçlara bakınca doktor bize şöyle baktı tüpbebektenbaşka çare yok diye..
o güne kadar sadece tvden duymuştum bu kelimeyi anlamını bile bilmiyoduk....ama tek bildiğimiz şey asla bir bebeğimizin olamayacağıydı normal yoldan...
daha 2 yıllık bile evli değildik hemen bebişimizekavuşmak düşüncesi ile yaptırdık ilk denememizi öyle mutluyduk ki hemen tutacak sanıyoduk ama tutmadı ve 2. 3. deneme hepsi negatif sonuçlandı en son çare istanbula geldik en kaliteli merkezlere ama orda ki tedavider negatif sonuçlandı....günlerce ağladım....
aradan 2yıldan uzun zaman geçti hala daha cesaretim yok yeni bir tedaviye ama korkunun ecele faydası yok yine mecburum gitmeye...öyle zor ki yola düşüp diyar diyar bebekaramak sapasağlam vücuduna iğneler vurmak ve çektiğin onca çileden sonra bide negatif almak doktorların karşısına geçip en mahrem yerini açmak...ve maddi yıkımı hiç saymıyorum zaten...
bunada şükrediyorum yine de ALLAHIM başka dert vermesin....
bizimde çevremizde kimse bilmiyo kaç yıldır tedaviye gittiğimizi hep bir şekilde sallıyorum soranlara...
bide demiyolarmı senin çocuk nerde deli oluyorum...
eşim her adetimdn önce belki bu ay olmuştur diye umutlanıyo...
bizle bir evlenenlerin çocukları bu yıl anasınıfınabaşladı onları çocuklarını tutup elinden okula götürdüklerini görünce çook üzülüyorum niye benim çocuğum yok diye ama yinede isyan etmek istemiyorum....
hayırlıysa olsun diyorum...
inş hepimizin en kısa zamanda kucaklarımızıdoldurur ALLAHIM...............
Malesef herkes 29 yasinda degil mesela ben 44 yasndayim gerci abla desende psikolojim bozulmaz zaten abla konumundayim :))))
Kestane bali icin yer tavsiye edebilirim genelde kastamonu inebolu koylerinde bulunuyor , ama istanbulda yasiyorsaniz yada bir tanidiginiz varsa her pazar Kasimpasada inebolu koy pazari kuruluyor oradanda alabilirsiniz ben yeni aldim kg 60 tl
hsg defne.. hadi hayırlısı olsun bakalım ..
masallah yumoslarında 14 taneymis..
bakim benim sonkinden bu zamana kaç tane var simdi..
benimde yumoslarım az yaa
Canim bencede moralini bozma kaliteli olsun gerisi sorun degil bak benim onceki tedavimde sadece 6 yumi oldu sadece 3 tanesi dollenmisti. Bizim bir arkadas var tek bir yumurtasi oldu dollendi ve simdi kizi kucaginda.. Yeter ki Allah nasip etsin..
Kizlar son iki gunluk yazismalarinizi okudum cok guldum cok pozitifsiniz , siz beni guldurdunuz ALLAHta hepimizin yuzunu guldursun insallah .
Benim transferim dun yapildi iki adet minisim benimle insallah burayi severler benden gitmezler hep benimle kalirlar.
Benim bu 2. Denemem bir cok seye alisigim ama yinede zorlandigim yerler oldu.
Simdide su sikintim var bu progestron ignesinden vurulan varmi igne bende halsizlik , ates basmasi ve kabizlik yapti gerci hareketsizliginde etkisi var kabizlikta.
Yanliz en buyuk problem igne yerlerin cok aciyor yuruyemiyorum arik sizde durum ne....
sakın yapma cnım daha çok erken sabırla bekle ben 10günü bakmıştım siz burda baksan belli olur deyince ikinci çizgim silik çıkmıştı gününü bekle nelere sabrettik fadimecim.geldim kızlar bugun 5 ci günü bitirdim idrarda yapsam nezaman çıkar ya derin 35 nerelerde naptıki o:)
oyle canım saol moral verdiğin için.tedavım yarım kalmasında gecen oyle olmustu yarım kalmıstı tedavı döllenmediği için çok korkuyorum aslINDA
bende çok heyecanlıyım bir yandanda çok korkuyorumkızz heyecan bastı haa hadi hayırlısı
transferin hayırlı olsun canım inşallah bebeklerin tutunur sanaKizlar son iki gunluk yazismalarinizi okudum cok guldum cok pozitifsiniz , siz beni guldurdunuz ALLAHta hepimizin yuzunu guldursun insallah .
Benim transferim dun yapildi iki adet minisim benimle insallah burayi severler benden gitmezler hep benimle kalirlar.
Benim bu 2. Denemem bir cok seye alisigim ama yinede zorlandigim yerler oldu.
Simdide su sikintim var bu progestron ignesinden vurulan varmi igne bende halsizlik , ates basmasi ve kabizlik yapti gerci hareketsizliginde etkisi var kabizlikta.
Yanliz en buyuk problem igne yerlerin cok aciyor yuruyemiyorum arik sizde durum ne....
bencede erken ama aklımda şaşıyor işte sen 10 cu gunumu yaptın sadecesakın yapma cnım daha çok erken sabırla bekle ben 10günü bakmıştım siz burda baksan belli olur deyince ikinci çizgim silik çıkmıştı gününü bekle nelere sabrettik fadimecim.
burdayız canım gidip gelitoruz denk gelirsek iyi laf oluyorda bazen teker teker geliyoruz:)nerdsiniz yavvvvvvvvvvvvvvvvvvv sıkıldık şurda iki lafın belini kırak dedik yokmu kimse.......................
Allah korusun pinarcim guzel dusun guzel olsun cok yumurta olmasi bisey ifade etmiyo insallah hepsi guzel dollenir ikisi seni anne yapar dualarim seninle uzme lutfen kendini..
kızlar birşey soracagım ben transferden sonra günde bir defa göbekten kan sulandırıcı igne vuruluyorum bide popomda bir bant verdiler onu yapıştırdım birde bu progestan kapsul var hemşire vajinadan koy dedi sabah 7 de öglen 3 te akşam 11 de ben bunun saatlerini aksatıyorum bişe olurmuki mesela bugun dışarı çıktım 3 te yoktum evde gelince koydum[
aksatmamaya çalış bana iğneleri dört buçukta vur demişti dr ben sürekli dışarı çıkncabuzla yanımda taşıdım inan hatta bir kere yer bulamadıkta annemle apartman girişinde oldum çok komikti göbekten iki iğne heheheeeeeeeee
üçer beşer gelin bacım topik boş kalmasın fadime senin teste beş gün kaldı değilmi heyecanla bekliyoruz hayırlı haberi sana bir sorum olcek şimdi bu hafta benim transferim olacak ya işten kaç gün rapor almalıyım dersiniz kaç gün yattınız ne yaptınız sordumda kimse bişey demedi..................:)
canım bu transferden önceki iğneden değil transferden önce bende saniyesi saniyesine vuruldum bu normal kan sulandırıcı iğne transferden sonra verilenkızlar birşey soracagım ben transferden sonra günde bir defa göbekten kan sulandırıcı igne vuruluyorum bide popomda bir bant verdiler onu yapıştırdım birde bu progestan kapsul var hemşire vajinadan koy dedi sabah 7 de öglen 3 te akşam 11 de ben bunun saatlerini aksatıyorum bişe olurmuki mesela bugun dışarı çıktım 3 te yoktum evde gelince koydum[
aksatmamaya çalış bana iğneleri dört buçukta vur demişti dr ben sürekli dışarı çıkncabuzla yanımda taşıdım inan hatta bir kere yer bulamadıkta annemle apartman girişinde oldum çok komikti göbekten iki iğne heheheeeeeeeee
geldim kızlar bugun 5 ci günü bitirdim idrarda yapsam nezaman çıkar ya derin 35 nerelerde naptıki o:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?