şubat ta tüp bebek:)

neti açık bırakıp işe gücemi dalıyonuz yavrular zaten hastayım geberiyom bekletmeyin please :2::2::2::2::2::2:

persembe saat 8de transferım var. . . .benım ıcın ya Varıs cekebılırmısınız ? Ne kadar cekersınız kuzucummm. . .

persembe saat 8de transferım var. . . .benım ıcın ya Varıs cekebılırmısınız ? Ne kadar cekersınız kuzucummm. . .

sen bana duayı özelden yaz gönder akşam benimki pc yi götürcek zaten çekerim fıstığım
ayy benimki hastaydı kesin ondan bulaştı yawwwwwww

canım o zaman Ya Varıs dıye tesbıh cekeceksın canımm. . . .3000 yetermı? 2 haftaya kadar canımmm. . . .cok saoolllll

istanbulda bi tanıdığımız yok canım maalesef
başka bi yerden bulmaya çalışayım artık

""" gecen hafta haberim oldaydi keske ben gidip kendimize almistim sizede alip kargoyla yollardim, nasip degilmis ama internetten satanlar var Guvenilir gibi gozukenlerden alabilirsiniz aklinizda bulnsun balin rengi koyu renk ve kivamida koyu ayrica acimsi bir tadi var.Tedaviniz hayirli olsun bu arada...

""" sakin moralinizi bozmayin ben 2 yumurta ile basladim ve 2 yumurta ile bitirdim hicte sayiya kafayi takmadim cunku kalite onemli sayi degil. Bu cok bilinen bir sey ama cok ilac sayiyi arttiriyor ama kaliteyide dusuruyor ben bastan bu yana sayi az olsun ilac az olsun kaliteli olsun diye dua ettim cabaladim doktorumda doz konusunda sansima istegim gibi hareket etti elimdeki yumurtalarin iyi olmasi onemliydi hem onun hem benim icin ama sayida az olunca dollenme esnasinda braz stres olmadim degil ama 2 yumurtamda iyi kalitede dollendi beni yaniltmadi :))
Bu iste moral cok onemli az olsun senin olsun kucaginda bebek olsun :)))

transferin hayırlı olsun tatalım inşallah sonucuda güzel olur pozitif haberlerini alırız canım.....:)

""""" cokkkkkkkkkkk tesekkurler......Tedavim cok pozitif basladi , pozitif devam etti insallah pozitif biter....

""""" canim merhaba ben igne vuruluyorum ama bir oncekinde kapsul kullaniyordum doktor bunun tutunmada onemli oldugunu ama dakikasi dakikasina olmasada olmasi gereken zamandan cok uzaklasilmadan yapilmasini onermisti.....

""""" esimin bir sozu var olacaksa ALLAH verecekse yarimdanda , ceyrektende olur sakin bu donemde bunlara takilma moralini bozma su an hayatinin en guzel , rahat donemi olmasi gerekiyor.

"""" merhaba canim nacizane fikrim esinle gitmen daha iyi hem tedavi asamalari hakkinda verilecek karar varsa sana destek olur hemde bazi merkezler disarida yapilan testleri istemiyor kendi lab. Test yapmak istiyor.

Kızlar belim çok ağrıyor bugün Dr a gittim sadece 3 tane yumos gelişmiş digerleri küçükmüş daha tekrar Çarşamba kontrole gidicem yumurtanın az olması kötü mu

"""" biraz once baska bir arkadasa da yazdim sakin uzulmeyin yumurtanin az olmasi elbetteki dollenme acisindan riskli ama iyi ilac dozlariyla kaliteli yumurtaniz olduysa cok iyi sizi sonuca goturecek olan 2 yumurta onlarin kaliteli olmasi gerekiyor..

1-) bir sey goturmenize gerek yok ama mutlaka yaniniza corap alin opu ya girerken giyersiniz yoksa usutuyor insan.
2-) toplanacak yumurta adedine gore degisiyor ama 30-40 dk arasi uyanma dahil.
3-) hastanede en az 2 saat dnlenin sonra otobus yolculugu yapabilirsiniz
4-) transfer 3 - 5 gun arai oluyor benimki 3. Gun transferi
Hayirlisi olsun :))

"""" canim su an seni biz cok iyi anliyoruz cunku essekten dusenin halini essekten dusen anlar.Sana polyana ol demiyorum ama bilki hic birimiz hasarsiz gecmiyoruz bu yollardan boyle bir yola girdigimizde bizde bir cok hasar aliyoruz ben sadece onlari yok saymaya gormezden gelmeye devam ediyorum sonucta azda olsa yumurtam var guzel gelisti , dollendi bu asamaya bile gelmek bir sans benim icin.
Sen bosver karamsarligi su anin tadini cikar elini koy karnina konus her gun minislerinle sende kalmalarini iste olaki kalmadilar bizimki yaramaz cikti dersin.
Ablam 2 asilama 4 tup yapti 5. Tupte doktor transfer yapti ama hic umit vermedi hatta muaynehanesinde hicte standart olmayan sartlarda yapti.ablam hic umudu yoktu ise gitti temizlik yapti hic aldirmadi ama bir kizi oldu su an 11 yasinda hayatin bize ne getirecegi belli olmaz bize...

herkese cevap var bana yoook..fecı kustummm. . . Hungur fosurttt

Kizlar bugun transferin 3. Gunu kasiklarimda batma ara ara giren hafif sanci var adet agrisi gibi , bu gun hafif kahverengi bir akintim da oldu.Ben igne kullandigim icin fitilden falan olamaz akintim benim durummda olan varmi??????

Valla bu progestan igneler beni sersem etti atlamisim seni ozur:))))
Kusme canim sor ne istersen hemen cevaplayayim....

yok yookk. . . Gectı ooo. . .
Aramızdakı hersey bıttı. . . .
Al mektuplarını ver mektuplarımı, cocuklar sende kalsın:)

haklısın bazen böyle oluyor işte iyiki varsın çok saol

Kizlar bugun transferin 3. Gunu kasiklarimda batma ara ara giren hafif sanci var adet agrisi gibi , bu gun hafif kahverengi bir akintim da oldu.Ben igne kullandigim icin fitilden falan olamaz akintim benim durummda olan varmi??????
bence önemli bir durum değil bazı embriyolar 3cü günde tutunurmuş inşallah tutunma kanamasıdır

merhaba hoşgeldin aramıza aynı merkezde tedavi olan biri ile tanışmak beni mutlu etti ben bugunkü kadar olumsuz biri değilim aslında çok başarı elde ettim benim doktorumda feza bey ve bende feza beyi bu sitedeki araştırmalarım sayesinde buldum gidip direk kendim ön görüşme yapıp karar verdim benimde ilk denemem ben pkoluyum ve haliyle kilo problemim var herşey çok güzeldi tedavide nezamanki yumurta toplama işlemi başladı herşey üstüste geldi ben senden bir gün önce transfer oldum 3 cü güntransferiydi pazartesi sonç çıkacak hayırlısı artık benim umudum yok denecek kadar az

eline emeğine sağlık ne de güzel yazmışsın hiç üşenmeden hepimize cevaplar yazmışsın çok sağol iyi ki varsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…