Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canm benım çok sağol.geçen gun doktorum anlatmıştı.bı hastası varmış 42 yasında çok fazla denemişler tupbebeği ama o hıç bıkmamış usanmamış negtıf sonuç alsada devam etmış.son denemesınde 3.kalıte bı embrıyosu varmış doktorum yıne uzulmemesı ıçın transfer yapmayalım demış ama o ısrarla olsun taransferı yapalım ben bu embrıyoyu ıstıyorum demış.işte Allah ısteyınce verıyo canım.doktorun olmaz dediği olmuş valla.o kalıtesız denılen embrıyodan tosuncuk oluşmuş düşünsene...sağlıklı da doğmuşş:)))))))çok şaşırdım demişti canım herşey kısmet işi canımm
canım sen kaç unıte oluyosun menogondan?ben 350unıt ve orgalutran göbeekten saat 5te.e2 degerımde 445 cıktı.aynı gun opu olursak transferde aynı gunde olur belkııı...heyecanımızı paylasırız artık burdan kımmm bılır ınsallah doğuma bıle beraber gıderız kııııızzz:)))))))))))çok mu abartttım ne????????ınsalllaaaaahhh Rabbımmm ...AMİİİNNN....
ben kaçar kocişim geldi hepinize iyi akşamlar kendinize yumişlere ve minişlere iyi bakın emi öpüldünüz......................:)
hoşgeldin canım hastaneyle ilgili bişey diemem
sizin sorun neydi kuzum kaç yıllık evlisin?????![]()
kızlar birşey soracagım ben transferden sonra günde bir defa göbekten kan sulandırıcı igne vuruluyorum bide popomda bir bant verdiler onu yapıştırdım birde bu progestan kapsul var hemşire vajinadan koy dedi sabah 7 de öglen 3 te akşam 11 de ben bunun saatlerini aksatıyorum bişe olurmuki mesela bugun dışarı çıktım 3 te yoktum evde gelince koydum
kızlar birşey soracagım ben transferden sonra günde bir defa göbekten kan sulandırıcı igne vuruluyorum bide popomda bir bant verdiler onu yapıştırdım birde bu progestan kapsul var hemşire vajinadan koy dedi sabah 7 de öglen 3 te akşam 11 de ben bunun saatlerini aksatıyorum bişe olurmuki mesela bugun dışarı çıktım 3 te yoktum evde gelince koydum
bende ikinci hafta il dışına çıkmıştım2 kez gündüz koyduğum progestan fitilleri aksattım ve tutmadı sebep o mu bilmiyorum ama şimdiki aklım olsa yapmazdım ikinci aksattığımda çok fazla kasık ağrım oldu ilk o zaman eyvah tutmadı herhalde demiştim seninde üzülmeni istemem
bence topiğin adını "29 Yaşında Tüp Bebek Yaptıranlar" dıye degıstırelımmm. .
Bu ne anam herkes 29yasında :)
en kucugunuz benımmmm. . . hepınıze abla dıyıp psıkolojınızı bozcaaaaaammm :) heheeyyt
Hemşerim nasılsın bundan sonraki tedavi için ne düşünüyosun nerde ne zaman
aynen kızlar yaa...kuzenlerimin bebeklerine hediyealmaktan helak oldum valla....her hafta bırı doğuruyo nasıl becerebılıyolar bu ışlerı anlamadın doğrusu:))))))))))bu ay 2 kuzenıme gıttım2 tanesıne de henüz gidemedim....düşünün artık hepside benden küçük yaştalar ...Allahım ömrüm bebek hediyesi almakla geçicek beniiim.(((((((((((ne talihsiziiiiiim
((((((((
hayırlısı kuzum gıııı inşallah bebişin olur ilk denemenmi ????????benım sorun sol tuba da madde gecısı ızlenememış yanı sol tup yok esımde sorun yok 8sene bır ay oldu evlenelı
Kizlar son iki gunluk yazismalarinizi okudum cok guldum cok pozitifsiniz , siz beni guldurdunuz ALLAHta hepimizin yuzunu guldursun insallah .
Benim transferim dun yapildi iki adet minisim benimle insallah burayi severler benden gitmezler hep benimle kalirlar.
Benim bu 2. Denemem bir cok seye alisigim ama yinede zorlandigim yerler oldu.
Simdide su sikintim var bu progestron ignesinden vurulan varmi igne bende halsizlik , ates basmasi ve kabizlik yapti gerci hareketsizliginde etkisi var kabizlikta.
Yanliz en buyuk problem igne yerlerin cok aciyor yuruyemiyorum arik sizde durum ne....
Mahlika erva hangi kurumasın canım kurum indirimi vardı demişsinya sen bide tüp bebek raporunu nerden çıkarttın 3yıl evlilik şartı halen geçerlimi acaba
Kızlar belim çok ağrıyor bugün Dr a gittim sadece 3 tane yumos gelişmiş digerleri küçükmüş daha tekrar Çarşamba kontrole gidicem yumurtanın az olması kötü mu![]()
tedavının kacıncı gunundesın kı?