• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

amin canm benım çok sağol.geçen gun doktorum anlatmıştı.bı hastası varmış 42 yasında çok fazla denemişler tupbebeği ama o hıç bıkmamış usanmamış negtıf sonuç alsada devam etmış.son denemesınde 3.kalıte bı embrıyosu varmış doktorum yıne uzulmemesı ıçın transfer yapmayalım demış ama o ısrarla olsun taransferı yapalım ben bu embrıyoyu ıstıyorum demış.işte Allah ısteyınce verıyo canım.doktorun olmaz dediği olmuş valla.o kalıtesız denılen embrıyodan tosuncuk oluşmuş düşünsene...sağlıklı da doğmuşş:)))))))çok şaşırdım demişti canım herşey kısmet işi canımm

Dedigim gibi Allah nasip etsin yeter canim benim..

canım sen kaç unıte oluyosun menogondan?ben 350unıt ve orgalutran göbeekten saat 5te.e2 degerımde 445 cıktı.aynı gun opu olursak transferde aynı gunde olur belkııı...heyecanımızı paylasırız artık burdan kımmm bılır ınsallah doğuma bıle beraber gıderız kııııızzz:)))))))))))çok mu abartttım ne????????ınsalllaaaaahhh Rabbımmm ...AMİİİNNN....

Canim ben gonal f 150 menagon 150 basladim. 3 gundur de gonalf 225 menagon 150 oluyorum. Bugun benim e2 624 cikti. Insallah amiinn diyorum ne abartmasi tatlim ne guzel olurdu ayni zamanda baslamisiz ayni gun opu olacak transferimiz denk gelecek kirkimiz karisir insallah:)))

ben kaçar kocişim geldi hepinize iyi akşamlar kendinize yumişlere ve minişlere iyi bakın emi öpüldünüz......................:)

yazdıklarınızı okuyorumda ne güzel kaynaşmışsınız inşallah yavrularımızı büyütmek içinde böyle kaynaşırız
kızlar bişey sormak istiyorum
tüp bebek merkezine ilk görüşmeye eşlerinizlemi gittiniz
benim yalnız gitme gibi bir duruurm var
ama eşimin çok yakın zamanda yaptırdığı testler var ben onları söylesem olur muki

kızlar birşey soracagım ben transferden sonra günde bir defa göbekten kan sulandırıcı igne vuruluyorum bide popomda bir bant verdiler onu yapıştırdım birde bu progestan kapsul var hemşire vajinadan koy dedi sabah 7 de öglen 3 te akşam 11 de ben bunun saatlerini aksatıyorum bişe olurmuki mesela bugun dışarı çıktım 3 te yoktum evde gelince koydum

bana sadece progestan vermişlerdi ben saatlerini şöyle ayarlamıştım 9/17/gece 12 böylelikle aksama pek yaşamadım 7/8saat arayla koy ama aksatma çünkü çok önemliymiş bak bugün kontrole gittik teyzesi tanıştık ultrasonda keseyi gördük doktorum tekrar altını çizerek söyledi progestanlar çok önemli 3 ay boyunca devam dedi düşük tehdidini engelliyomuş o yüzden aksatma 1/2 saat gecikme bişiy olmaz beni bide uyutuyor bu aralar ahh her gün günlük ped kullanıyorum bide koyuyosun geri çıkıyor ama ne yapcan 2hafta sonra kalp atışlarınıda duyucaz fadime teyzesi inş sendende güzel haberler alıcaz :)
testimi 10 gün siz yapın yapın dediniz yaptım buraya yazmadım yok 11günü sabahı yaptım 2.çizgi silik çıktı bence kanı bekle nasıl olsa öğren hamilesin öyle düşün tadını çıkar :)

kızlar birşey soracagım ben transferden sonra günde bir defa göbekten kan sulandırıcı igne vuruluyorum bide popomda bir bant verdiler onu yapıştırdım birde bu progestan kapsul var hemşire vajinadan koy dedi sabah 7 de öglen 3 te akşam 11 de ben bunun saatlerini aksatıyorum bişe olurmuki mesela bugun dışarı çıktım 3 te yoktum evde gelince koydum

bende ikinci hafta il dışına çıkmıştım2 kez gündüz koyduğum progestan fitilleri aksattım ve tutmadı sebep o mu bilmiyorum ama şimdiki aklım olsa yapmazdım ikinci aksattığımda çok fazla kasık ağrım oldu ilk o zaman eyvah tutmadı herhalde demiştim seninde üzülmeni istemem

bende ikinci hafta il dışına çıkmıştım2 kez gündüz koyduğum progestan fitilleri aksattım ve tutmadı sebep o mu bilmiyorum ama şimdiki aklım olsa yapmazdım ikinci aksattığımda çok fazla kasık ağrım oldu ilk o zaman eyvah tutmadı herhalde demiştim seninde üzülmeni istemem

doktor progestanın çok önemli olduğunu söylüyorrr

Hemşerim nasılsın bundan sonraki tedavi için ne düşünüyosun nerde ne zaman

iyim canım tşk ederim sen nasılsın.canım işte benden histereskopi istedi bir doktora daha sorucam oda yaptır derse bu ay onu yaptırırm sonraki aylarda tekrar denerim tüpü yine turgut bey düşünüyoruz. sen ne zaman nerde başlıyosun hemşerim?

aynen kızlar yaa...kuzenlerimin bebeklerine hediyealmaktan helak oldum valla....her hafta bırı doğuruyo nasıl becerebılıyolar bu ışlerı anlamadın doğrusu:))))))))))bu ay 2 kuzenıme gıttım2 tanesıne de henüz gidemedim....düşünün artık hepside benden küçük yaştalar ...Allahım ömrüm bebek hediyesi almakla geçicek beniiim.:((((((((((((ne talihsiziiiiiim:(((((((((

inşalllah bundan sonra kendi bebişlerine hediye alırsıııın artık

Kizlar son iki gunluk yazismalarinizi okudum cok guldum cok pozitifsiniz , siz beni guldurdunuz ALLAHta hepimizin yuzunu guldursun insallah .
Benim transferim dun yapildi iki adet minisim benimle insallah burayi severler benden gitmezler hep benimle kalirlar.
Benim bu 2. Denemem bir cok seye alisigim ama yinede zorlandigim yerler oldu.
Simdide su sikintim var bu progestron ignesinden vurulan varmi igne bende halsizlik , ates basmasi ve kabizlik yapti gerci hareketsizliginde etkisi var kabizlikta.
Yanliz en buyuk problem igne yerlerin cok aciyor yuruyemiyorum arik sizde durum ne....

transferden sonra iğnedemi verecekler valla ben bu iğneleride yapsam delik deşik olurum çarşamba transferim olcak hyecan bastı beni ama iğneden de bıktım artık süzgeç olduk bu arada yumuşlarım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunur inşallah

Mahlika erva hangi kurumasın canım kurum indirimi vardı demişsinya sen bide tüp bebek raporunu nerden çıkarttın 3yıl evlilik şartı halen geçerlimi acaba

Mahlika erva hangi kurumasın canım kurum indirimi vardı demişsinya sen bide tüp bebek raporunu nerden çıkarttın 3yıl evlilik şartı halen geçerlimi acaba

unıversıte hastanesınde yaptırdıgımz ıcın bız sadece belgelerı verdık hastanmzde cıkarttılar raporu. . .

Kızlar belim çok ağrıyor bugün Dr a gittim sadece 3 tane yumos gelişmiş digerleri küçükmüş daha tekrar Çarşamba kontrole gidicem yumurtanın az olması kötü mu :43::43:

Back
X