• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

2ay. . . Zaten uzun protokol uygulandı. . .tedavıye basladktan snra da devm ettık 2 ay oldu. . Bı tanıdık verdı ama artvın tarafından getırtmıs o da. . . Arastırmalısın bence. . Netten de bı bak faydalarına. . .cok sıfalı

kestane balının faydalarını çok duydum canım
2 ayda çok güzel bir sonuç almışsınız ne güzel
uzun protokol ne oluyor
bide balı ne kadara aldınız

şuna bak sen çaktırmadan laf ta sokmuş ABLAAAAAAAA ne diyon kız sen arkadaşıma biz daha abla değiliz yaşımız güççük:52:
:52:
inş...canım daha fazla beklemeyiz inş bizde bebişleri eşşek sıpaları ya bu kadar bekletilirmi ama....:27:
:27:

bizim bebeklerimiz çook kıymetli olacaklar
beklediğimizede değecek inşallah
çifter çifter doğurunca neye uğradığımızı şaşıracağız gör bak

kestane balının faydalarını çok duydum canım
2 ayda çok güzel bir sonuç almışsınız ne güzel
uzun protokol ne oluyor
bide balı ne kadara aldınız

doktor senın durumuna gore uzun yada kısa protokol uyguluyo. . . Bal bıze hedıyeydı :) cok belescıyızz deee

bize öyle hediye edecek bir yakınımız yok hepsi sağ olsun kuyumuzu kazıyor
tüp bebek süreci meşakatlimiydi
her halde ilk denemndi
senin için uzun ve sorun olmayacaksa yazar mısın

ozel merkezler daha pahalı. . . Bız unıverste hast yaptrdgmz ıcın raporsuz fıyat 2700 raporlu fıyat 1650. . . Bızım kurum ındırımımz de raporumuz da vardı 1100 tup bebek 750 cıvarı da ılaclar tuttu. . . Bı o kadar da yolda gıt gellere cok para gıttı ama sonu guzel olsun ıns. . .parada pulda gozumuz yokk. . .

bız hep guzel dusundukk. . . Karnımda yumurtalar yokken bıle bebıslerımı oksayıp sevıyodumm. . . Iyıce manyadım anlayacagınn:) tek mesakkatı bu.. ıgneler ılaclar agrılar sancılar. . . .hepsıne degıyo bebıs :)

ozel merkezler daha pahalı. . . Bız unıverste hast yaptrdgmz ıcın raporsuz fıyat 2700 raporlu fıyat 1650. . . Bızım kurum ındırımımz de raporumuz da vardı 1100 tup bebek 750 cıvarı da ılaclar tuttu. . . Bı o kadar da yolda gıt gellere cok para gıttı ama sonu guzel olsun ıns. . .parada pulda gozumuz yokk. . .

tabiki canım parayı pulu geçtik artık
çok da ucuza mal olmuş bize hep çok güvenilir ve labratuarı ii olan bir seçmeliisiniz denildi
ben meşakat derken maddiytatı sormamıştım canım iğneleri kullanma sürecin kontrollerin
kaç gün iğne oldun günde kaç tane oldun
canın çok yandımı iğneleri sen mi yaptın
kaç günde bir kontrole gittin

geldim kızlar bugun 5 ci günü bitirdim idrarda yapsam nezaman çıkar ya derin 35 nerelerde naptıki o:)

tabiki canım parayı pulu geçtik artık
çok da ucuza mal olmuş bize hep çok güvenilir ve labratuarı ii olan bir seçmeliisiniz denildi
ben meşakat derken maddiytatı sormamıştım canım iğneleri kullanma sürecin kontrollerin
kaç gün iğne oldun günde kaç tane oldun
canın çok yandımı iğneleri sen mi yaptın
kaç günde bir kontrole gittin

ocak 2de adetmn 2.gunuyle basladık bız.. Dogum kontrol hapı ve antıbıyotıkle. . .sonra 21.gunu ıgnelere basladım. . .decapeptyly dıye bı ıgne ıkı gunde bır yaptm. . . .sonra dıger adetmle tekrar gıttım ve gonal f e basladık . . .hergun ıkı ıgne esım vuruyodu gobekten. . .bazen de ben. . . .dozunu artırdılar artırdır 2 gunde bır cagırıp yumurta takıbı yaptı doktrm. . .yollarda cok yıprandk aılece. . . Aılelermz de destek olmasa yanmstk. . .oyle canm. . .cmt gunu yumurtlrm toplndı. . .transfer beklıyrm ıste :) oyle

ocak 2de adetmn 2.gunuyle basladık bız.. Dogum kontrol hapı ve antıbıyotıkle. . .sonra 21.gunu ıgnelere basladım. . .decapeptyly dıye bı ıgne ıkı gunde bır yaptm. . . .sonra dıger adetmle tekrar gıttım ve gonal f e basladık . . .hergun ıkı ıgne esım vuruyodu gobekten. . .bazen de ben. . . .dozunu artırdılar artırdır 2 gunde bır cagırıp yumurta takıbı yaptı doktrm. . .yollarda cok yıprandk aılece. . . Aılelermz de destek olmasa yanmstk. . .oyle canm. . .cmt gunu yumurtlrm toplndı. . .transfer beklıyrm ıste :) oyle

peki canım bu iğneleri buz dolabındamı saklamak gerekiyor
ayrıca eşin kaç günlük perhiz sonucu sperm verdi yumurtaları döllemek için
tedavi esnasında eşinle birlikte olmak da yokdu demi

peki canım bu iğneleri buz dolabındamı saklamak gerekiyor
ayrıca eşin kaç günlük perhiz sonucu sperm verdi yumurtaları döllemek için
tedavi esnasında eşinle birlikte olmak da yokdu demi

evet buzdolabınınyumurta bolmesnde. . .4gunluk perhzle verdı. . . Yumurta takıbınden ıtıbaren yasak. . .oncesınde degıl cicim :)

benimle beraber evlenenlerin çifter çifter çocukları oldu büyüdüler bile
inanırmısnız ben artık kendimi geçtim eşimi düşüünüyorum
bu son adetimde nasıl ümitlenmiş yazık bana sarılıp belki bir mucize olmuştur dedi
halimizin mucizelere kaldığının oda farkında gün gün adetimi saymış
onun yanında içime atmaktan helak oldum
annemde hergün ağlıyor
kimseciklere söylemedik durumumuzu ve doğal olarak benim çocuğumun olmadığını sanıyolar
eşim üzülmesin nen buna razıyım inanın
canım inan bana seni öyle iyi anlıyorum ki çünkü yaşadığın acıların :14:aynısı yaşıyorum...zaten hepinize çook yakın hissediyorum kendimi...kimselere diyemediğim dertlerimi size anlatıyorum....
sana 6yıldır yaşadıklarımı anlatayım canım...gerçi burdakiler bıktı artık benim aynı şeyleri anlatmamdan ama neyapayım bir bebişim :emir_bebek:olasaya kadar burdayım inş....
:1:
biz varya 2006 yılında evlendik :123:canım....ilk yıldan beri hep istedik bebeğimiz:emir_bebek: olsun evimize mutluluğumuza mutluluk katsın ama olmadı...
1 yıl sonra doktora :94:gittik bende sorun yoktu eşimin testleri bayağı bir kötüymüş ama düzelir dediler umut verdiler çook fazla maalesef hiç düzelmedi....biz le bir evlenenlerin hepsinden peşpeşe sırayla hamilelik:49::49: haberlerini aldık her gören soruyodu sizde bişey yokmu dahada strese giriyoduk....
3 ay sonra tekrar gitti eşim doktora :94:
sonuçlara bakınca doktor bize şöyle baktı tüpbebekten :emir_bebek:başka çare yok diye..
o güne kadar sadece tvden duymuştum bu kelimeyi anlamını bile bilmiyoduk....ama tek bildiğimiz şey asla bir bebeğimizin o:emir_bebek:lamayacağıydı normal yoldan...
daha 2 yıllık bile evli değildik hemen bebişimize :emir_bebek:kavuşmak düşüncesi ile yaptırdık ilk denememizi öyle mutluyduk ki hemen tutacak sanıyoduk ama tutmadı ve 2. 3. deneme hepsi negatif :43:sonuçlandı en son çare istanbula geldik:10: en kaliteli merkezlere ama orda ki tedavider negatif sonuçlandı....günlerce ağladım....
aradan 2yıldan uzun zaman geçti hala daha cesaretim yok yeni bir tedaviye ama korkunun ecele faydası yok yine mecburum gitmeye...öyle zor ki yola düşüp diyar diyar bebek :emir_bebek:aramak sapasağlam vücuduna iğneler vurmak ve çektiğin onca çileden sonra bide negatif:43: almak doktorların karşısına geçip en mahrem yerini açmak...ve maddi yıkımı hiç saymıyorum zaten...
bunada şükrediyorum yine de ALLAHIM başka dert vermesin....
bizimde çevremizde kimse bilmiyo kaç yıldır tedaviye gittiğimizi hep bir şekilde sallıyorum soranlara...
bide demiyolarmı senin çocuk n:emir_bebek:erde deli oluyorum...
eşim her adetimdn önce belki bu ay olmuştur diye umutlanıyo...
bizle bir evlenenlerin çocukları bu yıl anasınıfına :55:başladı onları çocuklarını tutup elinden okula götürdüklerini görünce çook üzülüyorum niye benim çocuğum yok diye ama yinede isyan etmek istemiyorum....
hayırlıysa olsun diyorum...
inş hepimizin en kısa zamanda kucaklarımızı :49:doldurur ALLAHIM...............:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bence topiğin adını "29 Yaşında Tüp Bebek Yaptıranlar" dıye degıstırelımmm. .
Bu ne anam herkes 29yasında :)
en kucugunuz benımmmm. . . hepınıze abla dıyıp psıkolojınızı bozcaaaaaammm :) heheeyyt

Malesef herkes 29 yasinda degil mesela ben 44 yasndayim gerci abla desende psikolojim bozulmaz zaten abla konumundayim :))))

peki ne kadar süre uyguladınız
bide kestane balını nerden aldınız

Kestane bali icin yer tavsiye edebilirim genelde kastamonu inebolu koylerinde bulunuyor , ama istanbulda yasiyorsaniz yada bir tanidiginiz varsa her pazar Kasimpasada inebolu koy pazari kuruluyor oradanda alabilirsiniz ben yeni aldim kg 60 tl

Back
X