şubat ta tüp bebek:)

afyondayız canım
konya da yaptıran var mı aranızda bide sizlerde sorun neydi acaba
ne güzel moral buldum ben
iyki varsınız sabahleyin adet olunca bağıra bağıra ağlayacaktım içime öyle bir attımki koltuk altım sızlıyo şimdi
Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah
çok zormuş

ahhhh KARTANELERİ ahhh yarama tuz basma şimdi yine çook yakınımdan birinin doğum yaptığını duydum çoook üzüldüm şu an onun yerinde olmak için dünyayı verirdim ama yokki bi çaresi offffffffff

zor evet. . .ama bu heyecan da bambaska bıseyy. . .benm esımde sperm 0 dı. . . Ama bıtkısel kurlerle bırazcık artırdık. . .ve amelıyata gerek kalmadan yumurtalarım toplandı ve sımdı 6 embrıyom dollendı. . .transferı beklıyorum sımdı de. . . .dua buyrun efendımmm. . . . Ben hastanemı sıddetle tavsıye ederımm. . .ankara fatıh unı hast. . .tesetturlu oldugum ıcın cok rahat ettım. . .amelıyathaneye opu ıcın gırdıgımde, sadece anestezı doktorum erkektı. . O gormesın dıye ıyıce heryerımı orttuler. . .dıkkat etmelerı cok hos. . . Nezıh bı ortamm. . .sen bılırsın tabı ABLAAAAAAA :)

ahhhh KARTANELERİ ahhh yarama tuz basma şimdi yine çook yakınımdan birinin doğum yaptığını duydum çoook üzüldüm şu an onun yerinde olmak için dünyayı verirdim ama yokki bi çaresi offffffffff

kuzum üzme kendini yaa biz sonradan bulcaz ya inşallah bizim sıpalar daha kıymetli olur
çok iyi anlıyorum bizdede var bi doğuracak 4 üncüyü bide istemiyolardı ne şanslı olduklarının farkında değiller

bitkisel neler kullandınız canım
sende bişeyler kullandın mı peki
çok duygusal bir andayım
değil abla nine desen yinede kızmayacağım :)

biz olgun anne olucaz kuşum hem senin gibi gençler ne anlıcak bebek yetiştirmekten hahhhaaaaa
doğurunca oğlanları dövüştürekkk. . . Kızlarımız da sac bas gırıssınler bakalım kımdaha guclu velet yetıstırıyoo. . . Kım daha ıyı bakıyoo. . . Heheyytt :)

şuna bak sen çaktırmadan laf ta sokmuş ABLAAAAAAAA ne diyon kız sen arkadaşıma biz daha abla değiliz yaşımız güççük
inş...canım daha fazla beklemeyiz inş bizde bebişleri eşşek sıpaları ya bu kadar bekletilirmi ama....

benimle beraber evlenenlerin çifter çifter çocukları oldu büyüdüler bile
inanırmısnız ben artık kendimi geçtim eşimi düşüünüyorum
bu son adetimde nasıl ümitlenmiş yazık bana sarılıp belki bir mucize olmuştur dedi
halimizin mucizelere kaldığının oda farkında gün gün adetimi saymış
onun yanında içime atmaktan helak oldum
annemde hergün ağlıyor
kimseciklere söylemedik durumumuzu ve doğal olarak benim çocuğumun olmadığını sanıyolar
eşim üzülmesin nen buna razıyım inanın

aynen kızlar yaa...kuzenlerimin bebeklerine hediyealmaktan helak oldum valla....her hafta bırı doğuruyo nasıl becerebılıyolar bu ışlerı anlamadın doğrusu:))))))))))bu ay 2 kuzenıme gıttım2 tanesıne de henüz gidemedim....düşünün artık hepside benden küçük yaştalar ...Allahım ömrüm bebek hediyesi almakla geçicek beniiim.(((((((((((ne talihsiziiiiiim((((((((

ileri hız %5 morfoloji %1
bunları nasıl arttırabiliriz
sayı problemimiz yok çok şükür

bız soyle yaptık. . . Kecı boynuzu suyunu sabah aksam ac karnına bı bardak ıcırdım esıme. . . .ve yıne ac karnına sabah aksam dogal kestane balı 1 tatlı kasıgı. . .bununla 0 ken 400bın yaptık sayımızı. . . %50 sı hareketlıydı hemde. . . Tavsıye ederımmm. . .bıde cok sıcak dus almıycak sıgara ıcmıycek ve hareketsız olmuycak. . .yuruyus sart. . .oyle APLAAAA :)

anlıyorum canım yaa ben evlendikten sonra 8 kişi doğurdu yaww hepte yakınlardı mecburen gidiyosunda gıcık bi durum az kaldı inşallah sırayla hepimiz hamiş haberi veririz inşallah

peki ne kadar süre uyguladınız
bide kestane balını nerden aldınız

peki ne kadar süre uyguladınız
bide kestane balını nerden aldınız

2ay. . . Zaten uzun protokol uygulandı. . .tedavıye basladktan snra da devm ettık 2 ay oldu. . Bı tanıdık verdı ama artvın tarafından getırtmıs o da. . . Arastırmalısın bence. . Netten de bı bak faydalarına. . .cok sıfalı

Canim ne yaptin bugun gittin mi dr.a? Ben gittim rahime filgrastimi enjekte etti hem rahimi kalinlastiricakmis hemde tutunmaya yardimciymis. 11 yumi var buyuyen bugun 15 mm olmuslar belki cumaya sarkabilir opu dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…