birimiz iğneli birimiz kırmızı sevdalısı aglarız küsme bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegerçek küstüm tabiiiiiiiiiiiiii
şaka şaka yaptım kıııııız
nereye kayboldunuz neden kimse yok
benim evim temiz actım klimayı yatıyorum:)ben buedayım canım biraz iş yapıyom biraz buraya bakıyom
bi yardım etseniz nolur yaaa imanım gevredi temizlikten
haklı olmanında bir anlamı yok bazen karşıdakinin vijdanını sızlatmadıkça canım benim:)geçti o günler artık zordu ama geçtifatoşummm balım benim .güzel tatlı arkadaşım çok duygulandım yazın çokkk güzeldi bebeğim.
haklı olmanında bir anlamı yok bazen karşıdakinin vijdanını sızlatmadıkça canım benim:)geçti o günler artık zordu ama geçti
sana ulaşamammı sandın hadi atışakiki
benim evim temiz actım klimayı yatıyorum:)
amn inşallah kavuşuruz bebeklerimize hoşgeldinmerhabalar kızlar öncelikle allah hepinize bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin hepiniz harikasınız sizi takipediyorum iyi haberleri bekliyorum
niye banlasınlar gönderdin hemen kızı:)ilk günden bantlamasınlar naptım ben öptüm kaçtım
ilk günden bantlamasınlar naptım ben öptüm kaçtım
ablalardan öğrenilecek çok şey var kuzum:)ahahahhahahhahahahah kapagınımı kaybetmiştin ablanda kapak varmış:)öncelikle ona bantlama deil banlama diyolar bacım
ben güzelden anlarımmmmmmmmmmmmmm:)teşekkürler ilk beğenenim sensin koccaman öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?