şubat ta tüp bebek:)

iyim meleğim çok şükür var herşeyde hayır Rabbim başka dert vermesin. çok üzülmedim zaten ben hayırlıysa ver diye dua etmiştim demekki bu sefer hayırlı değilmiş.
üzlme zaten canım sen sağlıklı olduktan sonra yine denersin takma
test yapammı test yapammı yapamda kabak gibi tek çizğiyi görüp bunalıma gireyim:)))çok sıkıldım yatmaktan be yaaaaaaaaaaaaaaaa

az kaldı dayanamayrummmmmmmmmmmmmmmmm cigarasızlık heryerlerime vurdu:))

nihal canım bu kız kafayı bozdu bencede ne dediysem dinlemiyo şimdide sigara krizinde galiba

cnm nasıl gidiyor..
bu arada, listede beni iki kere yazıyosun.. bu kadar tölerans tanımana gerek yokdu..
ikiz mi olucak diye kendimi kandırmadan edemiyorum.. zaten evimde ki kaktüs de, bi dal da iki tane çiçek açtı .. ha dedim bi dalda iki tane çiçek..

kızım ben kesin hamileyim millet sık idrara çıkıyor ben altıma işemişim bu daha büyük belirti:)

hoşgeldin umut81.........nasılsın

hsb cnm benim.. sen nasılsın
iyi diyelim iyi haberler alalım hep birlikte insaAllah
sadece umut yada umud diyebilirsin.. türkçe olursa umut, arapça olursa umud .. hahaha
ön görüsmeye gittik bizde.. bu haftasonu adet günüm diye hesaplamıstım.. o zamana gelin dedikleri için.. suan da evimdeyim..
kısmet olursa adet olduğumda islemlere baslıycaz.. artık hayırlısı..
geri sayım başlıcak anlıycan

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bir tuhaflık var yumurta toplamadan 2 gün önce karnımda adet sancısı gibi agrı başladı ben çatlatma iğnesi vurdum onsan sandım sonra yumurtalar toplandı karnımda şişlik sık idrara çıkma mide bulantıları kasıklarda batma falan ben geçecek diye bekliyorum şimdide ara ara kusmaya başladım bu normalmi yoksa bendemi farklı gösterdi bir arkadaşım hamile olmayasın diyor tabi tüp bebek yaptığımdan haberi yok kendince belirtilere karşı söyledi öyle bir durum olması mümkünmü

kızım ben kesin hamileyim millet sık idrara çıkıyor ben altıma işemişim bu daha büyük belirti:)

valla sen iyice kafayı bozdun heee ne işemesi ya hu...
bebeğinin çatlak bir annesi olsun istemiyosan kendine gel deli şey....

Son düzenleme:
alt yazın ne kadar uyuyor hepimize..

yürek sızım, alın yazım

Mrb kızlar nasılsiniz bugün iğnemin 7.gunu belim çok ağrıyor sizde de oldumu ağrı

çok tatlısın sen yaaa...adaşımmm meleğimmm...

Mrb kızlar nasılsiniz bugün iğnemin 7.gunu belim çok ağrıyor sizde de oldumu ağrı

benim de 9.iğnem dün de biraz temizlik yaptık kocacığımla :) belim de ağrıyoo kasıklarımdaa karnımda...ağrı olabiliyooo birazcıkk cannn...

dicleem.. çokta bilemedim de.. smdi herkeslerde bi farkıllık gösteriyor..
ilaçlardan dolayı da olmus olabilir bünyen bi değisiklik gösteriyordur.. :26:
eğer sıkıntın çoksa yinede dr una danısırsın kuzum

çok tatlısın sen yaaa...adaşımmm meleğimmm...

oohhhh nazlanın bakalım bu fırsat ele geçmez bir daha ben tedaviye başladığım ilk günden beri eşim ev işlerini bana yaptırmıyor akşam işten dönene kadar 50 defa arar bşey yapma der gelir o yapar şimdiden bulaşık falan işi götürüyor hele hamile kalsam adam ne yapar bilmiyorum kafayı yemesinden korkuyorum

üzlme zaten canım sen sağlıklı olduktan sonra yine denersin takma

nihal canım bu kız kafayı bozdu bencede ne dediysem dinlemiyo şimdide sigara krizinde galiba

salak o melek salak gece altına işemiş okudunmu hahahhahhahhhhhhhhhhhh Allahım gülmekten karnıma ağrılar girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…