Slm kızlar salâtı tefriciyeye basliycam okumak isteyen olursa ne kadar okuyacaksınız bana yazarmisiniz okuyanlara şimdiden teşekkür ederim Allah kabul etsin dualarımızı ins
amin canım rabbim evlatsızlıkla sınamasın inşallah bu kez dileğin olur...arkadaşlar herkese merhabalar yazdıklarınızı tek tek okumadım ama inşallah bu tedavilerimizde hepimiz pozitif haberlerimizi alırız.haziran ayında negatifle sonuçlanan tüp bebek maceramdan sonra buay 2. deneme için start verdik bugün iğnelerde 3. günüm inşallah bu sefer bende hamile oldugumu buradan yazabilirim.ben her aklıma geldiginde benim gibi olanlara evlat nasip et yarabbim diyorum inşallah bu duam kabul olur .sizlerde dua edin benim için çünkü hem maddi hem manevi çok yıprandım inşallah bu sefer güzel haberleri almak banada nasip olur.hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm.
amin canım rabbim evlatsızlıkla sınamasın inşallah bu kez dileğin olur...
ben bugun çok heyecanlıyım sanki test günüm gidip testmi yapsam ya :)ahahhahahahha herkeze derken beni heyecan bastı bugun 6 cı gün daha:)
günaydınnn hatunlarrr nasılsınız? fatoşummm balım çok erken daha 2-3 gün daha bekle bebeğim İnşallah senden güzel haberler alıcaz hayırlısıyla...
sanda günaydın canım nasıl oldun iyileştin mi....günaydın kızlarrrrrrrr
hoşgeldin canımarkadaşlar herkese merhabalar yazdıklarınızı tek tek okumadım ama inşallah bu tedavilerimizde hepimiz pozitif haberlerimizi alırız.haziran ayında negatifle sonuçlanan tüp bebek maceramdan sonra buay 2. deneme için start verdik bugün iğnelerde 3. günüm inşallah bu sefer bende hamile oldugumu buradan yazabilirim.ben her aklıma geldiginde benim gibi olanlara evlat nasip et yarabbim diyorum inşallah bu duam kabul olur .sizlerde dua edin benim için çünkü hem maddi hem manevi çok yıprandım inşallah bu sefer güzel haberleri almak banada nasip olur.hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm.
ya sen ne acele ediyon anlamdım ben sizi 6 gün bekledin ya 6 gün daha bekleyiver nasıl durdun 9 ay bilmemamin canım rabbim evlatsızlıkla sınamasın inşallah bu kez dileğin olur...
ben bugun çok heyecanlıyım sanki test günüm gidip testmi yapsam ya :)ahahhahahahha herkeze derken beni heyecan bastı bugun 6 cı gün daha:)
hoşgeldin NİHALİM nasılsın toparladınmı biraz işe başladın mıgünaydınnn hatunlarrr nasılsınız? fatoşummm balım çok erken daha 2-3 gün daha bekle bebeğim İnşallah senden güzel haberler alıcaz hayırlısıyla...
günaaaaaaaaydıııııııııınnnnn sanada.....günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
beklememişim yavrum ben 7 aylığım zaten:)ahahahahahhaahhaah ozaman beklememyeyim yapayım bugun ;:)ya sen ne acele ediyon anlamdım ben sizi 6 gün bekledin ya 6 gün daha bekleyiver nasıl durdun 9 ay bilmem
beklememişim yavrum ben 7 aylığım zaten:)ahahahahahhaahhaah ozaman beklememyeyim yapayım bugun ;:)
YA ÇIKARSA:)ahahahahahhhahhahahahhavalla ne diyeyim sanatam dayaklıksın ....inş iyi çıkarda ya kötü çıkarsa hem idrar testine güvenme....
annen yanindaysa yada kardeşin allah aşkına benim için bir tokatçakıversin sana da belki aklın başına gelir...
aaaaa dahaneler duyacaz ya... geç kaldın canım keşke transferden çıktığın gün yapsaydın hemen tahlil....
aaaaaaaaayyyyyyyyyyyy bu kız beni deli edecek yaaaaa sabırrrrr
tek dileğimiz tabi ki tutması ama acele etme.....YA ÇIKARSA:)ahahahahahhhahhahahahha
maşşallah yumoşlarınakızlar günaydın az önce doktordan geldim. 8-9 tane yumurta gelişmiş. çarşamba yumurtaları toplatacağız . (böyle deyince kendimi tavuk gibi hissettim..) işler tıkırında gidyor gibi... bir de güzel güzel döllenip embriyocuk olurlarsa allahhhhhh :) sevgiler güzel günler :9
he bacımyaaaaaaa yumurtladık:)kızlar günaydın az önce doktordan geldim. 8-9 tane yumurta gelişmiş. çarşamba yumurtaları toplatacağız . (böyle deyince kendimi tavuk gibi hissettim..) işler tıkırında gidyor gibi... bir de güzel güzel döllenip embriyocuk olurlarsa allahhhhhh :) sevgiler güzel günler :9
sanda günaydın canım nasıl oldun iyileştin mi....
hoşgeldin canım...çoook haklısın insan maddi ve manevi yıpranıyo...inş hepimizin bu son tedavilerimiz olsun
ya sen ne acele ediyon anlamdım ben sizi 6 gün bekledin ya 6 gün daha bekleyiver nasıl durdun 9 ay bilmem
hoşgeldin NİHALİM nasılsın toparladınmı biraz işe başladın mı
günaaaaaaaaydıııııııııınnnnn sanada.....
test yapammı test yapammı yapamda kabak gibi tek çizğiyi görüp bunalıma gireyim:)))çok sıkıldım yatmaktan be yaaaaaaaaaaaaaaaaiyim meleğim çok şükür var herşeyde hayır Rabbim başka dert vermesin. çok üzülmedim zaten ben hayırlıysa ver diye dua etmiştim demekki bu sefer hayırlı değilmiş.
kızlar az önce hastaneden aradılar dün alınan 19 yumoşun 10 tanesi iyi kaliteymiş ve 10taneden 8i tutmuş p.tesi günü tekrar aracaz bilgi verecez dedi sizce bu iyi bişeymi p.tesiye kadar 8 taneden aşagıya inermi acaba bilenler yazsın lütfen
çok sık idrara çıkıyorum artık bu durumdan sıkıldım herkestemi öyle acaba günün yarısı tuvalette geçiyor yaaaaa
merhaba, bizimde 3.tüp bebek denememiz,,2 tane orta kalite embriyo yerleştirildi.bugün 6.gün.ilk günden beri ağrı ve gaz şikayetlerim var.ama bugün iyice azaldı.arada batma gibi oluyor o kadar.12.günü heyecanla bekliyoruz...Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..
test yapammı test yapammı yapamda kabak gibi tek çizğiyi görüp bunalıma gireyim:)))çok sıkıldım yatmaktan be yaaaaaaaaaaaaaaaa
az kaldı dayanamayrummmmmmmmmmmmmmmmm cigarasızlık heryerlerime vurdu:))
teşekkürler .. tedavin hayırlı olsun. heyecanlı bir süreç allah yadımcın olsun.. ilk denemede tutar inş... banada bursa acı bademde 4950 ve 1200 ilaç tutar dediler ama dondurma işlemini hiç düşünmedim ilk denemede tutmasını diliyorum ama dondurmakla hem ilaçlardan hem yum. toplama işleminden kurtulursun. hayırlı haberlerini alırız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?