şubat ta tüp bebek:)

amin canım rabbim evlatsızlıkla sınamasın inşallah bu kez dileğin olur...

ben bugun çok heyecanlıyım sanki test günüm gidip testmi yapsam ya :)ahahhahahahha herkeze derken beni heyecan bastı bugun 6 cı gün daha:)

günaydınnn hatunlarrr nasılsınız? fatoşummm balım çok erken daha 2-3 gün daha bekle bebeğim İnşallah senden güzel haberler alıcaz hayırlısıyla...

Gunaydin kizlar toplam 11 yumi buyumus 15 mm olmuslar yarin tekrar kontrolum var.. Sizede sorayim elinizde tedavisi bitip ginalf ve menagon 1 toz kalan var mi istanbul anadolu yakasinda olan varsa bana bildirebilirmu?

günaydın kızlarrrrrrrr
sanda günaydın canım nasıl oldun iyileştin mi....
hoşgeldin canım...çoook haklısın insan maddi ve manevi yıpranıyo...inş hepimizin bu son tedavilerimiz olsun
ya sen ne acele ediyon anlamdım ben sizi 6 gün bekledin ya 6 gün daha bekleyiver nasıl durdun 9 ay bilmem
günaydınnn hatunlarrr nasılsınız? fatoşummm balım çok erken daha 2-3 gün daha bekle bebeğim İnşallah senden güzel haberler alıcaz hayırlısıyla...
hoşgeldin NİHALİM nasılsın toparladınmı biraz işe başladın mı
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
günaaaaaaaaydıııııııııınnnnn sanada.....

beklememişim yavrum ben 7 aylığım zaten:)ahahahahahhaahhaah ozaman beklememyeyim yapayım bugun ;:)

valla ne diyeyim sana tam dayaklıksın....inş iyi çıkarda ya kötü çıkarsa hem idrar testine güvenme....
annen yanindaysa yada kardeşin allah aşkına benim için bir tokat çakıversin sana da belki aklın başına gelir...
aaaaa daha neler duyacaz ya... geç kaldın canım keşke transferden çıktığın gün yapsaydın hemen tahlil....
aaaaaaaaayyyyyyyyyyyy bu kız beni deli edecek yaaaaa sabırrrrr

YA ÇIKARSA:)ahahahahahhhahhahahahha

kızlar günaydın az önce doktordan geldim. 8-9 tane yumurta gelişmiş. çarşamba yumurtaları toplatacağız . (böyle deyince kendimi tavuk gibi hissettim..) işler tıkırında gidyor gibi... bir de güzel güzel döllenip embriyocuk olurlarsa allahhhhhh :) sevgiler güzel günler :9

YA ÇIKARSA:)ahahahahahhhahhahahahha
tek dileğimiz tabi ki tutması ama acele etme.....
maşşallah yumoşlarına
hadi bakılm az kalmış tedavinin bitmesine....

he bacımyaaaaaaa yumurtladık:)

iyim meleğim çok şükür var herşeyde hayır Rabbim başka dert vermesin. çok üzülmedim zaten ben hayırlıysa ver diye dua etmiştim demekki bu sefer hayırlı değilmiş.

iyim meleğim çok şükür var herşeyde hayır Rabbim başka dert vermesin. çok üzülmedim zaten ben hayırlıysa ver diye dua etmiştim demekki bu sefer hayırlı değilmiş.
test yapammı test yapammı yapamda kabak gibi tek çizğiyi görüp bunalıma gireyim:)))çok sıkıldım yatmaktan be yaaaaaaaaaaaaaaaa

az kaldı dayanamayrummmmmmmmmmmmmmmmm cigarasızlık heryerlerime vurdu:))

çok sık idrara çıkıyorum artık bu durumdan sıkıldım herkestemi öyle acaba günün yarısı tuvalette geçiyor yaaaaa

dicleemm.. hayırlısı olsun bitanem
bu çok sık idrara çıkman hayrlı bir durum.. Rabbim güzel sonuçlar alabilmeyi nasip eder hep insaAllah

hadi insaAllah cnm.. Rabbim her daim yüzünü güldürecek sonuçlar almayı nasip etsin insaAllah

bu arada herkeslere hayırlı haberler alabileceği birgün diliyorum
e nasılsınız bakalım
geriden takip etmeye çalıstığım kadarıyla cvp vermeye çalısıyorum ..

test yapammı test yapammı yapamda kabak gibi tek çizğiyi görüp bunalıma gireyim:)))çok sıkıldım yatmaktan be yaaaaaaaaaaaaaaaa

az kaldı dayanamayrummmmmmmmmmmmmmmmm cigarasızlık heryerlerime vurdu:))

hımmm ciğarasızlık heryerine vurdu ölemi sen gel buraya ben nasıl vuruyorum görürsün o zaman kız deli manyak daha sığara derdindemisin yarım akıllı. zaten sığara için acele ediyor meleğim bu belli olsamda zıkkımlansam diye.

peki memnun kaldın mı acıbadem den...şahin bey le ilgili ilk izlenimlerini merak ettim...paylaşır mısın...bu arada Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin <3...Rabbim gönlündekini nasip etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…