• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

arkadaşlar herkese merhabalar yazdıklarınızı tek tek okumadım ama inşallah bu tedavilerimizde hepimiz pozitif haberlerimizi alırız.haziran ayında negatifle sonuçlanan tüp bebek maceramdan sonra buay 2. deneme için start verdik bugün iğnelerde 3. günüm inşallah bu sefer bende hamile oldugumu buradan yazabilirim.ben her aklıma geldiginde benim gibi olanlara evlat nasip et yarabbim diyorum inşallah bu duam kabul olur .sizlerde dua edin benim için çünkü hem maddi hem manevi çok yıprandım inşallah bu sefer güzel haberleri almak banada nasip olur.hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm.
amin canım rabbim evlatsızlıkla sınamasın inşallah bu kez dileğin olur...

ben bugun çok heyecanlıyım sanki test günüm gidip testmi yapsam ya :)ahahhahahahha herkeze derken beni heyecan bastı bugun 6 cı gün daha:)

ben bugun çok heyecanlıyım sanki test günüm gidip testmi yapsam ya :)ahahhahahahha herkeze derken beni heyecan bastı bugun 6 cı gün daha:)

günaydınnn hatunlarrr nasılsınız? fatoşummm balım çok erken daha 2-3 gün daha bekle bebeğim İnşallah senden güzel haberler alıcaz hayırlısıyla...

Gunaydin kizlar toplam 11 yumi buyumus 15 mm olmuslar yarin tekrar kontrolum var.. Sizede sorayim elinizde tedavisi bitip ginalf ve menagon 1 toz kalan var mi istanbul anadolu yakasinda olan varsa bana bildirebilirmu?

günaydın kızlarrrrrrrr:46:
sanda günaydın canım nasıl oldun iyileştin mi....
arkadaşlar herkese merhabalar yazdıklarınızı tek tek okumadım ama inşallah bu tedavilerimizde hepimiz pozitif haberlerimizi alırız.haziran ayında negatifle sonuçlanan tüp bebek maceramdan sonra buay 2. deneme için start verdik bugün iğnelerde 3. günüm inşallah bu sefer bende hamile oldugumu buradan yazabilirim.ben her aklıma geldiginde benim gibi olanlara evlat nasip et yarabbim diyorum inşallah bu duam kabul olur .sizlerde dua edin benim için çünkü hem maddi hem manevi çok yıprandım inşallah bu sefer güzel haberleri almak banada nasip olur.hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm.
hoşgeldin canım:16:...çoook haklısın insan maddi ve manevi yıpranıyo...inş hepimizin bu son tedavilerimiz olsun

ya sen ne acele ediyon anlamdım ben sizi 6 gün bekledin ya 6 gün daha bekleyiver nasıl durdun 9 ay bilmem:19:
günaydınnn hatunlarrr nasılsınız? fatoşummm balım çok erken daha 2-3 gün daha bekle bebeğim İnşallah senden güzel haberler alıcaz hayırlısıyla...
hoşgeldin NİHALİM nasılsın toparladınmı biraz işe başladın mı:6:
:6:
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :56: :24: :16:
günaaaaaaaaydıııııııııınnnnn sanada.....:16:
:16::16:

beklememişim yavrum ben 7 aylığım zaten:)ahahahahahhaahhaah ozaman beklememyeyim yapayım bugun ;:)

valla ne diyeyim sana:23: tam dayaklıksın:20:....inş iyi:emir_bebek::49: çıkarda ya kötü çıkarsa:43: hem idrar testine güvenme....
annen yanindaysa yada kardeşin allah aşkına benim için bir tokat :41::41:çakıversin:52::52: sana da belki aklın başına gelir...:53:
aaaaa daha :19:neler duyacaz ya... geç kaldın canım keşke transferden çıktığın gün yapsaydın hemen tahlil....
aaaaaaaaayyyyyyyyyyyy bu kız beni deli edecek yaaaaa sabırrrrr:1::1:

valla ne diyeyim sana:23: tam dayaklıksın:20:....inş iyi:emir_bebek::49: çıkarda ya kötü çıkarsa:43: hem idrar testine güvenme....
annen yanindaysa yada kardeşin allah aşkına benim için bir tokat :41::41:çakıversin:52::52: sana da belki aklın başına gelir...:53:
aaaaa daha :19:neler duyacaz ya... geç kaldın canım keşke transferden çıktığın gün yapsaydın hemen tahlil....
aaaaaaaaayyyyyyyyyyyy bu kız beni deli edecek yaaaaa sabırrrrr:1::1:
YA ÇIKARSA:)ahahahahahhhahhahahahha:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

kızlar günaydın az önce doktordan geldim. 8-9 tane yumurta gelişmiş. çarşamba yumurtaları toplatacağız . (böyle deyince kendimi tavuk gibi hissettim..) işler tıkırında gidyor gibi... bir de güzel güzel döllenip embriyocuk olurlarsa allahhhhhh :) sevgiler güzel günler :9

YA ÇIKARSA:)ahahahahahhhahhahahahha:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
tek dileğimiz tabi ki tutması ama acele etme.....
kızlar günaydın az önce doktordan geldim. 8-9 tane yumurta gelişmiş. çarşamba yumurtaları toplatacağız . (böyle deyince kendimi tavuk gibi hissettim..) işler tıkırında gidyor gibi... bir de güzel güzel döllenip embriyocuk olurlarsa allahhhhhh :) sevgiler güzel günler :9
maşşallah yumoşlarına :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hadi bakılm az kalmış tedavinin bitmesine....:46:
:46::46::46:

he bacımyaaaaaaa yumurtladık:)

sanda günaydın canım nasıl oldun iyileştin mi....

hoşgeldin canım:16:...çoook haklısın insan maddi ve manevi yıpranıyo...inş hepimizin bu son tedavilerimiz olsun

ya sen ne acele ediyon anlamdım ben sizi 6 gün bekledin ya 6 gün daha bekleyiver nasıl durdun 9 ay bilmem:19:

hoşgeldin NİHALİM nasılsın toparladınmı biraz işe başladın mı:6:
:6:
günaaaaaaaaydıııııııııınnnnn sanada.....:16:
:16::16:

iyim meleğim çok şükür var herşeyde hayır Rabbim başka dert vermesin. çok üzülmedim zaten ben hayırlıysa ver diye dua etmiştim demekki bu sefer hayırlı değilmiş.

iyim meleğim çok şükür var herşeyde hayır Rabbim başka dert vermesin. çok üzülmedim zaten ben hayırlıysa ver diye dua etmiştim demekki bu sefer hayırlı değilmiş.
test yapammı test yapammı yapamda kabak gibi tek çizğiyi görüp bunalıma gireyim:)))çok sıkıldım yatmaktan be yaaaaaaaaaaaaaaaa

az kaldı dayanamayrummmmmmmmmmmmmmmmm cigarasızlık heryerlerime vurdu:))

kızlar az önce hastaneden aradılar dün alınan 19 yumoşun 10 tanesi iyi kaliteymiş ve 10taneden 8i tutmuş p.tesi günü tekrar aracaz bilgi verecez dedi sizce bu iyi bişeymi p.tesiye kadar 8 taneden aşagıya inermi acaba bilenler yazsın lütfen

çok sık idrara çıkıyorum artık bu durumdan sıkıldım herkestemi öyle acaba günün yarısı tuvalette geçiyor yaaaaa

dicleemm.. hayırlısı olsun bitanem :46::46:
bu çok sık idrara çıkman hayrlı bir durum.. Rabbim güzel sonuçlar alabilmeyi nasip eder hep insaAllah :nazar::nazar::16::16:

merhaba, bizimde 3.tüp bebek denememiz,,2 tane orta kalite embriyo yerleştirildi.bugün 6.gün.ilk günden beri ağrı ve gaz şikayetlerim var.ama bugün iyice azaldı.arada batma gibi oluyor o kadar.12.günü heyecanla bekliyoruz...Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..

hadi insaAllah cnm.. Rabbim her daim yüzünü güldürecek sonuçlar almayı nasip etsin insaAllah :46::46::46:

bu arada herkeslere hayırlı haberler alabileceği birgün diliyorum :16:
e nasılsınız bakalım :29:
geriden takip etmeye çalıstığım kadarıyla cvp vermeye çalısıyorum .. :54:

test yapammı test yapammı yapamda kabak gibi tek çizğiyi görüp bunalıma gireyim:)))çok sıkıldım yatmaktan be yaaaaaaaaaaaaaaaa

az kaldı dayanamayrummmmmmmmmmmmmmmmm cigarasızlık heryerlerime vurdu:))

hımmm ciğarasızlık heryerine vurdu ölemi sen gel buraya ben nasıl vuruyorum görürsün o zaman kız deli manyak daha sığara derdindemisin yarım akıllı. zaten sığara için acele ediyor meleğim bu belli olsamda zıkkımlansam diye.

teşekkürler .. tedavin hayırlı olsun. heyecanlı bir süreç allah yadımcın olsun.. ilk denemede tutar inş... banada bursa acı bademde 4950 ve 1200 ilaç tutar dediler ama dondurma işlemini hiç düşünmedim ilk denemede tutmasını diliyorum ama dondurmakla hem ilaçlardan hem yum. toplama işleminden kurtulursun. hayırlı haberlerini alırız inş.

peki memnun kaldın mı acıbadem den...şahin bey le ilgili ilk izlenimlerini merak ettim...paylaşır mısın...bu arada Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin <3...Rabbim gönlündekini nasip etsin inş...

Back
X