şubat ta tüp bebek:)

nevermind çok tesekkur eder,im yorumun hem cok mantıklı, hem de çok umut verici..tatlım çok tesekkur ederim.. yani diyosun never mind, be cool:)

kızlar merhaba ben 8 subatta basladım tup bebek tedavısıne adettın ıkıncı gunu dundu ve iğne olmaya başladım ama şöyle bir sorunum var benım regl tam anlamıyla olmadı ve bugun hıc gelmiyor dun ılk ığne için hastaneye gıttığımde dr yoktu yanında çalışan hemşire bana olabılır hatta kesiliebilir dedi sizde de böyle bir durum oldu mu ben sankı adet olmadım gibi bişey oldu

yarın ilk iş doktoruna git, riske atma, bosuna ilaç alma vucuduna, seni muayene etsin ardından ilaçlara devam et belkide gelecek ay olması gerek..

Benimde öyle oldu hiç olmadı diyebilirim ben geçen aydan yasmin kullandım ondan olmadı diye düşünüyorum

Hoşbulduk. Canım annemlere gitmiştim , yeni geldim. Evet hayıt suyu, civan perçemi, aslan pençesi içiyorum canım ben. 3 ünü cezveye koyup kaynatıyorum ve içiyorum. Bir de bal çörekotu tarçın polen karanfil macunu yaptım, onu yiyorum, bir de dr a sormadan folik asit aldım içiyorum ama, zararı olmaz heralde.

rabbim inş emeklerimizi boşa çıkarmazda güzel sağlıklı evlatlar nasip eder bize bu aralar girip çıkıyorum çok uyuyorum kızlar uykuya düşkün oldum :)

hayırlısı olsun canım allah kalbine göre verir inş ne güzel bir kızın varmış allah bağışlasın :)inş bu seferde tutar dr vermiyosa bildiği birşey vardır sorsaydın için rahatlardı .

nerdesin gıııı yoksa yine bir derdim vardamısın anam
burdayım canım şimdi geldim gezmeden...sen ne yaptın nasılsın......
canım bende sorun yok ama ben de başladım yumurtaları güçlendirmek için hayıt suyuna ben mecit efendi hayıt suyu aldım onu içiyorum hazır halde...sende al
bide bal çörek otu tarçın da deniyecem valla içimiz dışımız ot çöp oldu ya...........

hayırlısı olsun canım allah kalbine göre verir inş ne güzel bir kızın varmış allah bağışlasın :)inş bu seferde tutar dr vermiyosa bildiği birşey vardır sorsaydın için rahatlardı .

canim benim çocuk yok henüz ALS17 nin kizi olmuş 2. denemesin de sanirim yanlis anladin .....
belki de allah söyletti güzel bir kizim olacak dermişim:)))yârin tel acmayi dusunuorum doktora bilgi almak için.

arkadaşlar herkese merhabalar yazdıklarınızı tek tek okumadım ama inşallah bu tedavilerimizde hepimiz pozitif haberlerimizi alırız.haziran ayında negatifle sonuçlanan tüp bebek maceramdan sonra buay 2. deneme için start verdik bugün iğnelerde 3. günüm inşallah bu sefer bende hamile oldugumu buradan yazabilirim.ben her aklıma geldiginde benim gibi olanlara evlat nasip et yarabbim diyorum inşallah bu duam kabul olur .sizlerde dua edin benim için çünkü hem maddi hem manevi çok yıprandım inşallah bu sefer güzel haberleri almak banada nasip olur.hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…