Banada az verdi gibi geldi ama dün kontrolde dedi ki arabaya gaz vermemiz gerek dozajı arttırdı
hahahaha arabaya gaz vermek iyiymiş kızzz verin bakalım
kaç embryo trnsfer edilmşti sana
mucizee, 5.gün kanda bile belli olmazken idrar testine nasıl güveniyosun?? sakın moralini bozma 5.gün embiyosunun şansı çok fazla bunuda unutma,
ayrıca erken günlerde yapılan test güvenilir değil,çatlatma iğneside bhcg içerdiğinden 2.çizgi görünüyor olabilirmiş.
ben senin için pozitif hissediyorum, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
kızlar merhaba ben 8 subatta basladım tup bebek tedavısıne adettın ıkıncı gunu dundu ve iğne olmaya başladım ama şöyle bir sorunum var benım regl tam anlamıyla olmadı ve bugun hıc gelmiyor dun ılk ığne için hastaneye gıttığımde dr yoktu yanında çalışan hemşire bana olabılır hatta kesiliebilir dedi sizde de böyle bir durum oldu mu ben sankı adet olmadım gibi bişey oldu
tesekkur ederım bende oyle dusunuyorum anormal bır durum oldu hıc gelmıyor bugunyarın ilk iş doktoruna git, riske atma, bosuna ilaç alma vucuduna, seni muayene etsin ardından ilaçlara devam et belkide gelecek ay olması gerek..
kızlar merhaba ben 8 subatta basladım tup bebek tedavısıne adettın ıkıncı gunu dundu ve iğne olmaya başladım ama şöyle bir sorunum var benım regl tam anlamıyla olmadı ve bugun hıc gelmiyor dun ılk ığne için hastaneye gıttığımde dr yoktu yanında çalışan hemşire bana olabılır hatta kesiliebilir dedi sizde de böyle bir durum oldu mu ben sankı adet olmadım gibi bişey oldu
Benimde öyle oldu hiç olmadı diyebilirim ben geçen aydan yasmin kullandım ondan olmadı diye düşünüyorum
sen tedavıdemısın suan dr soyledın mı pekı
bu benim 3. denemem 1. denemem negatifti dondurulmuşum bile olamamıştı.2. denememden bir kızım var 22 aylık ilk kez 2. tedavimden kalan 5. gün dondurulmuş embriyolarla denedim dondurulmuşlarla çok kolay tedavi oldu benim ağızdan ilaç aldım estrofem .!.:inşallah rabbim tum isteyenlere nasip etsin.benim dr hic bir ilaç vermedi bana bilmiorum gerekli deil belki de...
sizin gibi pozitifleri görünce içimde oyle bir umut isigi beliriyor ki anlatamam:)aslinda ben de olacak bu sefer ins diorum sonra kendimi kaptirmamaya calisiyorum bakalim allah tan umut kesilmez,RABBIM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER, deyip kendimi dizginliyorum.bu arada allah evladinizi size bagislasin,darisi tum isteyenlere........
oooooooo nihayet bitirebildim dün geceden beri yazdıklarınızı günaaydın gece kuşları....
yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldi aramıza.....
ALFABE arkadaşım kist için hayıt suyunu öneriyolarmış sanırımbir dene istersen....
inşallah rabbim tum isteyenlere nasip etsin.benim dr hic bir ilaç vermedi bana bilmiorum gerekli deil belki de...
sizin gibi pozitifleri görünce içimde oyle bir umut isigi beliriyor ki anlatamam:)aslinda ben de olacak bu sefer ins diorum sonra kendimi kaptirmamaya calisiyorum bakalim allah tan umut kesilmez,RABBIM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER, deyip kendimi dizginliyorum.bu arada allah evladinizi size bagislasin,darisi tum isteyenlere........
burdayım canım şimdi geldim gezmeden...sen ne yaptın nasılsın......nerdesin gıııı yoksa yine bir derdim vardamısın anam
canım bende sorun yok ama ben de başladım yumurtaları güçlendirmek için hayıt suyuna ben mecit efendi hayıt suyu aldım onu içiyorum hazır halde...sende alHoşbulduk. Canım annemlere gitmiştim , yeni geldim. Evet hayıt suyu, civan perçemi, aslan pençesi içiyorum canım ben. 3 ünü cezveye koyup kaynatıyorum ve içiyorum. Bir de bal çörekotu tarçın polen karanfil macunu yaptım, onu yiyorum, bir de dr a sormadan folik asit aldım içiyorum ama, zararı olmaz heralde.
sanada iyi geceler canım.....rabbim inş emeklerimizi boşa çıkarmazda güzel sağlıklı evlatlar nasip eder bize bu aralar girip çıkıyorum çok uyuyorum kızlar uykuya düşkün oldum :)
hayırlısı olsun canım allah kalbine göre verir inş ne güzel bir kızın varmış allah bağışlasın :)inş bu seferde tutar dr vermiyosa bildiği birşey vardır sorsaydın için rahatlardı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?