• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

evet canım...ama inş bigün gelecek oralara mutlu olduğumuzu anlatan bebişlerimizi anlatan yazılar yazıaz inş allahım ol der ve olur...
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

ahh kuzum benimm insaaaaAAAleahhhhh :nazar::nazar::nazar:
dün geçerken bi alısveris merkezinde..:25:
bebek tulumları gördüm.. öle sekerlerdi ki... böle pouduk pofuduk duruyolardıı :5::5:
Allahım dedim her isteyene, her zahmet sıkınıt çekene bunlardan alıp giydirmeyi nasip et..
elledim , bakdım.. öle yumusacık duruyolardı kii :5::5: Allahım nolursun bunlardan almamı nasıp et dedimmm :5::5:gözüm halen onlarda kaldıı :5::5:

benim de 9.iğnem dün de biraz temizlik yaptık kocacığımla :) belim de ağrıyoo kasıklarımdaa karnımda...ağrı olabiliyooo birazcıkk cannn...

Bizde dün temizlik yaptık ondan mı ağrıyor benim kasığımda ağrı yok belim adet sancısı gibi ağrıyor

dicleem.. çokta bilemedim de.. smdi herkeslerde bi farkıllık gösteriyor..
ilaçlardan dolayı da olmus olabilir bünyen bi değisiklik gösteriyordur.. :26:
eğer sıkıntın çoksa yinede dr una danısırsın kuzum :29:

kız 4 sene yapamadık çocuk iğnelerle de olacağını sanmıyorum diye kendimi yumoş toplamasından kaynaklanan ağrılar diye avutuyorum çarşamba transfer yapacaklar insallah geçer ozamana kadar yada şimdi kullandığım haplar yan etki yapıyordur doktora söyledim normal diyor ağrın varsa minoset al dedi okadar hapların üstüne bir hap daha ekledik hadi hayırlısı

valla ben olsam yapardım çatlardım meraktan kaçıncı günün olduki 5şi geçtiyse çıkma ihtimali var
hay allahım bi meraklı melahat:37: daha....
salak o melek salak gece altına işemiş okudunmu hahahhahhahhhhhhhhhhhh Allahım gülmekten karnıma ağrılar girdi.

evet canım bende çook güldüm:1::1: valla kocası şimdi bunamı:23: bez alsın bebişemi :emir_bebek:adamda şaşıracak :53::53:eee ikisinede bez lazım şimdi.....:52::52::52::52:

kız 4 sene yapamadık çocuk iğnelerle de olacağını sanmıyorum diye kendimi yumoş toplamasından kaynaklanan ağrılar diye avutuyorum çarşamba transfer yapacaklar insallah geçer ozamana kadar yada şimdi kullandığım haplar yan etki yapıyordur doktora söyledim normal diyor ağrın varsa minoset al dedi okadar hapların üstüne bir hap daha ekledik hadi hayırlısı

diclem.. yumurta toplama islemi sırasında , ameliyat ortamı soğuk olduğu için demin anlattığın olabilir bence ama, yinede haplar, ilaçlar da değisiklik gösterir,. benimde diğer önce ki 3 denemem de az çok aynıydı kullanılan ilaçlar ama, yinede bir sonrakinde değisik biseyler kullanılmıstı.. suan tam hatırlamıyorum ama, yumunta toplamı isleminden sonra ağrı oluyordu :26:sen yine ihmal etme, ağrı kesicini kullan, geçer transfere kadar insaAllah :nazar:

bebek tulumları gördüm.. öle sekerlerdi ki... böle pouduk pofuduk duruyolardıı :5::5:
Allahım dedim her isteyene, her zahmet sıkınıt çekene bunlardan alıp giydirmeyi nasip et..
elledim , bakdım.. öle yumusacık duruyolardı kii :5::5: Allahım nolursun bunlardan almamı nasıp et dedimmm :5::5:gözüm halen onlarda kaldıı :5::5:
bizde dün çarşıya çıktık eşimle bebek mağazalrının önünden geçtik offffff :14::14::14:içim yine çoook burkuldu allah kimseye yaşatmasın çook zor....
inş hepimiz için bu yıl bebeksiz :emir_bebek::emir_bebek:geçen son yılımız olsun ............

Mrb kızlar nasılsiniz bugün iğnemin 7.gunu belim çok ağrıyor sizde de oldumu ağrı

ağrı çok oluyor.. yatıp dınlenicen ama bazen sürekli yatmaktan da benim ağrırdı, iste arada beline yastık koyup hafif uzanırsın :31:

kız ne işemesi sen ciddimisin koptum valla

he ya altınaıza işemediyseniz ümidi kesin direk negatif ahahahhahahha:)):21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

oyyyyyyyyyyyy ikiye ayrıldım gülmekten karnımı tuta tuta bebeklerim düşecek şimdide çok gülmekten altıma kaçıracam:))ahahahhahahahahhahahah:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::35::35::35::35::35:

Bizde dün temizlik yaptık ondan mı ağrıyor benim kasığımda ağrı yok belim adet sancısı gibi ağrıyor

olabilirr canımmm ağrııı..bu gün dinlenn geçer inş...korkma olur muuu...bişeycikk olmazzzz yumoşlarımızaaa ....çoğalsınlarr büyüsünlerrr... inş...

O duyguları bende çok yasadım alışveriş merkezine gittiğimizde hep benim gözüm çocuk kıyafetlerinde kalıyor Burda bu kış içinde 12 kişi doğum yaptı onlara hediye almaktan çocuk görmeye gitmekten psikolojim bozuldu her çocuk görmeye gıttığimde dudağım uçakladı :43::43:

ben türümün son örnegiyim bu yaşta altıma işeyerek tarihe geçecem:))))ahahahhahahahahaha

he zaten o bir kesin türünün son örneği olduğun. abovvvv birde ikiz olursa melekkkkk birde bu etti 3 adam ne yapsın biri öküzkadar bir bezde paklamaz bunu hasta bezi falanda alır enişte. yazık ya açok üzülürüm ha enişteye.

hay allahım bi meraklı melahat:37: daha....

evet canım bende çook güldüm:1::1: valla kocası şimdi bunamı:23: bez alsın bebişemi :emir_bebek:adamda şaşıracak :53::53:eee ikisinede bez lazım şimdi.....:52::52::52::52:

kız öyle deme transferden sonra 12 ile 15 gün sonra belirlenecekmiş ya ben 15 tane test alacam hergün bir tane deneyecem hangi gün yutarsa artık hehehehhehee

ağrı çok oluyor.. yatıp dınlenicen ama bazen sürekli yatmaktan da benim ağrırdı, iste arada beline yastık koyup hafif uzanırsın :31:

İğneleri yaparken yatıyormıuydun ben hiç yerimde durmuyorum her gün bir şeyler çıkıyor

Back
X