şubat ta tüp bebek:)

mina55 canımm, sıkma canını..cok yakın bı arkadasım da boyle oldu, 1 sonraki ay normal şekilde devam etti, bazen vucut karsılık varmezmiş...güçlü olll..

evet canım ben şimdi çok kızıyorum kendime.o zamanlar hep umursamadık nasıl olsa olcak dedik.eğer cıddı bır anlamda tedavıye başlasaydık belki bu kadar uzun bı zıaman geçmemiş olucaktı ..

yaşamadan bilemezdik, ben de lay lay lom gecırdım o yılları.. ama hayat..kısmet olacak olsaydı, bence olurdu.. korunup da hamile kalanlarda var..

bazen dayanamayagım şekilde kasık agrısı geliyor, dalga dalga.. oldugum yerde kalıyorum... havar komşular havar...

canım ben o dedğin kitabı buldum aldım tecvid kitabınıda başka kitapçılara baktım....
maşaallah yumurta sayın çok güzel...

anladım canım ben senden 1 hafta eskiyim o zaman:)))tdavim 1 hafta oldu oldu benim.burdan takıp edelim birbirimizi.bugün orgalutranımı da göbekten yaptım yalnız bıraz halsızlık ve uyku yaptı bana...

Ben p.tesi basladim ignelere dun aksam da cetrotite basladim :) sen nerede yaptiriyorsun pinarcim?

Ben p.tesi basladim ignelere dun aksam da cetrotite basladim :) sen nerede yaptiriyorsun pinarcim?

Aynı zamanda gidiyoruz o zaman.SAT ım 4 subat..ınsallah sorunsuz devam eder hersey(yıne tedavım yarım kalıcak dıye cok korkuyorum.ben beylikdüzü medicanada yaptırıyorum canım.sen nerdesin?

Aynı zamanda gidiyoruz o zaman.SAT ım 4 subat..ınsallah sorunsuz devam eder hersey(yıne tedavım yarım kalıcak dıye cok korkuyorum.ben beylikdüzü medicanada yaptırıyorum canım.sen nerdesin?

Canim ben ankara baskent universitesinde tedavideyim canim bana persembe opu dediler yarin sabah 9 da kontrolum var senin ne zaman opu belli mi? Moralini bozma canim iyi dusun iyi olsun insallah hersey yolunda gider..

Canim ben ankara baskent universitesinde tedavideyim canim bana persembe opu dediler yarin sabah 9 da kontrolum var senin ne zaman opu belli mi? Moralini bozma canim iyi dusun iyi olsun insallah hersey yolunda gider..

saol canım senın için zor olmuyomu aankaraya gıtmek?gerci andolu yakasından ankara 2 saat olmalı..benımde yarın kontrolum var.benım daha bellı degıl canım opu.y<arın beelkı soylerler.Allah yardımcımız olsun ............

bende yaptım negatif çıktı, benim 5. gun embriyosuydu, ama cok net negatif cıktııı...çok uzgunummm ama sen sevinnn

mucizee, 5.gün kanda bile belli olmazken idrar testine nasıl güveniyosun?? sakın moralini bozma 5.gün embiyosunun şansı çok fazla bunuda unutma,
ayrıca erken günlerde yapılan test güvenilir değil,çatlatma iğneside bhcg içerdiğinden 2.çizgi görünüyor olabilirmiş.
ben senin için pozitif hissediyorum, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Altunizade de baskent univ.poliklinigi var bazen dr.um buraya geliyor o olmadigi zamanda baska bir dr.bakiyor ona bilgi veriyor. Sadece opu ve transfer icin orada olacagim insallah sonumuz guzel olur bu kadar benzer noktamiz var sana da bana da nasip etsin Rabbim &#9829;&#9825;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…