slm bugun tedavinin 7. gunundeyim moralim bozuk okadar igne yaptım bi tane bile yumurta olmamıs 2tane var onlarda daha ilaclara baslamadan önce olanmıs doktorum iptal edebiliriz dedi şimdi cetrotide ignesine başladım salı gunu belli olacak durum bide rahimdede sıvı varmıs zaten 4 gundur yogun akıntım var daha önce böle bişey olmamıstı.rezerv azlıgı vardı doktor bu kadarınıda beklemiyordum dedi....
evet canım ben şimdi çok kızıyorum kendime.o zamanlar hep umursamadık nasıl olsa olcak dedik.eğer cıddı bır anlamda tedavıye başlasaydık belki bu kadar uzun bı zıaman geçmemiş olucaktı ..
tatlım ben ankaraya 3 saat uzakta oturuom..ben transfer gunu otelde kaldım...riske atma, 1 gece kal
1 gece kalmak yeterli mi ki? bana 2 gün kalın dediler
1 gece kalmak yeterli mi ki? bana 2 gün kalın dediler
benim doktor yeter dedi..arabada yatar sekılde gıdersın..
canım ben o dedğin kitabı buldum aldım tecvid kitabınıda başka kitapçılara baktım....canlarım ben geldim...
telefondan giremiyorum nete o yüzden anca yazabildim...
dün opum yapıldı... 17 yumurtam toplandı, 12 tanesi işleme alınmış, 6 tanesi de döllenmiş.. bu sabah aradı embriyoloğum...
bana genç olduğun için salı transferin olabilir.. ama belli değil perşmbeye kadar yapılacak dedi... inş kaliteli çıkar da yüzümüz güler...
kasık ve bel ağrım oluyo ara ara....
kaçıncı gün transfer yapılması avantajlı sizce? bi bilginiz varmı?
özledim yaf sizi... varmı topikte hayırlı gelişmeler? hepsini okuyamadım.... dua buyrunn...
:)
canım tesadüfe bak ben ağustos 13 te evlendimm....:))))))))))))))))9
Ne guzel bir tesaduf nerede yasiyorsun? Ben istanbuldayim anadolu yakasinda :))
Ben avrupa yakasındayım canım.yoksa sende mı 13unde evlendin?:))))))))))))))
Ayyy onu yazmayi unutmusum benim 26 agustos :)))
anladım canım ben senden 1 hafta eskiyim o zaman:)))tdavim 1 hafta oldu oldu benim.burdan takıp edelim birbirimizi.bugün orgalutranımı da göbekten yaptım yalnız bıraz halsızlık ve uyku yaptı bana...
Ben p.tesi basladim ignelere dun aksam da cetrotite basladim :) sen nerede yaptiriyorsun pinarcim?
Aynı zamanda gidiyoruz o zaman.SAT ım 4 subat..ınsallah sorunsuz devam eder hersey(yıne tedavım yarım kalıcak dıye cok korkuyorum.ben beylikdüzü medicanada yaptırıyorum canım.sen nerdesin?
Canim ben ankara baskent universitesinde tedavideyim canim bana persembe opu dediler yarin sabah 9 da kontrolum var senin ne zaman opu belli mi? Moralini bozma canim iyi dusun iyi olsun insallah hersey yolunda gider..
ben cok rahat davranıyorum, yemek vs yapıyorum..biraz dikkat ediyorum o kadar..sadece bı korkmayla bişe olacak olsa, o bebek bi şekilde düşer..o yuzden rahat ol.. bu arada ben umudumu kaybettim. aslında tarnsfer esnasında psikolojım bozuldu, dısardan sonda ile su takviyesi yaptılar, karnım şişerken acı çektım, kutuk gıbı oldum, sonrasında 25 dakıka yatırıp kalk dediler.. orda ben zaten negatıf dedim .. bugun 5. gun idrar test yaptım..negatif net sekılde cıktı..offf
bende yaptım negatif çıktı, benim 5. gun embriyosuydu, ama cok net negatif cıktııı...çok uzgunummm ama sen sevinnn
saol canım senın için zor olmuyomu aankaraya gıtmek?gerci andolu yakasından ankara 2 saat olmalı..benımde yarın kontrolum var.benım daha bellı degıl canım opu.y<arın beelkı soylerler.Allah yardımcımız olsun ............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?